«Έφοδος» στην κορυφή από Κόρινθο

«Έφοδος» στην κορυφή από Κόρινθο

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με πολλά γκολ, η Κόρινθος κατάφερε δύσκολα να επικρατήσει εκτός έδρας των Χανίων με 3-2.


Οι Κρητικοί μπήκαν στον αγώνα «ορεξάτοι», και ο Σεληνιωτάκης με κεφαλιά στο 19’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο 47’ μάλιστα τα Χανιά θα πάρουν σημαντικό προβάδισμα, με το σουτ του Δρακάκη να δίνει στην ομάδα του «αέρα» δύο γκολ. Η Κόρινθος όμως ήταν… πολύ σκληρή για να πεθάνει. Οι φιλοξενούμενοι είχαν σε μεγάλη μέρα τον Τσουλάκο, που με σουτ στο 64’ μείωσε σε 2-1. Ο Παυλίδης στο 77’ με το κεφάλι θα φέρει το παιχνίδι στα ίσια, και στο 83’ θα έρθει η ολική ανατροπή με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Τσουλάκου. Τελικό σκορ 2-3.


Σε συνδυασμό λοιπόν με την ισοπαλία του Ηρακλή Ψαχνών στον Πύργο και τη βαριά ήττα του Απόλλων Σμύρνης από τον Πλατανιά, η Κόρινθος είναι πλέον 1η στη βαθμολογία του Νοτίου Ομίλου της Football League 2, με 33 βαθμούς.

ΑΟ Χανίων :Καλογεράκης  Παπακαστρίσιος,  Μποχώνης Ιασωνιδης,   Σεληνιωτάκης ( 50 λτ Δρακάκης)  Τσεσμελής   Ραπτάκης  Αντωνόπουλος  ( 88 Τσιτλακίδης) Τεπετος ( 73 Περράκης)  Τσάτσος Γωνιωτάκης

 ΚΟΡΙΝΘΟΣ:  Αρχοντάκης  Φραγκάκης  ( 60 Μαντάς), Φίλης ( 55 Μειμάρογλου ),Ψυχογιόπουλος  Σπυροπουλος  Νικολάου, Ζάρκος,   Ντομας  Καφαντάρης ( 56 Καφαντάρης ), Παυλιδης,   Δημητριάδης



Αρτέτα: «Δεν θα παίξουμε για την ισοπαλία»
Αρτέτα: «Δεν θα παίξουμε για την ισοπαλία»
Νέο πρόβλημα στη Μονακό - Νοκ άουτ ο Μίροτιτς
Νέο πρόβλημα στη Μονακό - Νοκ άουτ ο Μίροτιτς
Προ των πυλών της Εθνικής Σαουδικής Αραβίας ο Γιώργος Δώνης
Προ των πυλών της Εθνικής Σαουδικής Αραβίας ο Γιώργος Δώνης
Παναθηναϊκός AKTOR για Λιόλιο: Δύο δρόμοι υπάρχουν πλέον ή να παραιτηθεί ή να αποπεμφθεί!
Παναθηναϊκός AKTOR για Λιόλιο: Δύο δρόμοι υπάρχουν πλέον ή να παραιτηθεί ή να αποπεμφθεί!
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved