Έχασε βαθμούς στον Τύρναβο

Έχασε βαθμούς στον Τύρναβο

To βαθμό της ισοπαλίας (1-1) πήραν Τύρναβος και Καλλονή στο παιχνίδι για τη 20η  αγωνιστική της Football League 2.

Νωθρά ξεκίνησε το πρώτο ημίχρονο του ματς στον Τύρναβο, με τις δύο ομάδες να μην ανοίγουν τα χαρτιά τους, με αποτέλεσμα ένα πολύ κλειστό παιχνίδι και από τις δύο πλευρές. Καθώς το παιχνίδι συνεχιζόταν η Καλλονή άρχισε να αντεπιτίθεται. Οι Νησιώτες είχαν την υπεροχή κερδίζοντας τέσσερα κόρνερ σαν αποτέλεσμα της πίεσης που ασκούσαν, χωρίς ωστόσο να γίνει κάποια αξιόλογη ευκαιρία μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Όπως τελείωσε το πρώτο μέρος, έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο, η ΑΕΛΚ πίεζε αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία του Καραναστάση. Η μόνη αξιόλογη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους ήταν μια φάση με τον Λουτσιάνο να σπάει τη μπάλα στη μικρή περιοχή, αλλά ο Τριανταφύλλου να μην προλαβαίνει να την τσιμπήσει προ των αμυντικών και του Καραναστάση.

Όσο συνεχίζονταν το παιχνίδι τόσο η ΑΕΛΚ πίεζε, τελικά η ομάδα από την Λέσβο βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, μετά από εκτέλεση φάουλ του Λοτα και λάθος έξοδο του Καραναστάς ο οποίος δε μπλόκαρε τη μπάλα, που κατέληξε στα πόδια του Κριπιντήρη που με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ στο 79'!

Όση δράση δεν είδαμε σχεδόν σε όλο τον αγώνα την είδαμε στα τελευταία λεπτά του, οι γηπεδούχοι πάρα το γκολ που δέχτηκαν βρήκαν την δύναμη και έφεραν το ματς στα ίσια στο 84' με τον Κράβαρη που διαμόρφωσε το τελικό 1-1.




ΑΕΛ Novibet - Ολυμπιακός 0-2: Βόλτα… στον Κάμπο με Ελ Κααμπί
ΑΕΛ Novibet - Ολυμπιακός 0-2: Βόλτα… στον Κάμπο με Ελ Κααμπί
Παναθηναϊκός AKTOR: Η aftermovie του ιστορικού ταξιδιού στην Αυστραλία
Παναθηναϊκός AKTOR: Η aftermovie του ιστορικού ταξιδιού στην Αυστραλία
Greek Basketball League: Εύκολα η ΑΕΚ την Καρδίτσα
Greek Basketball League: Εύκολα η ΑΕΚ την Καρδίτσα
Ιταλός δημοσιογράφος βάζει… φωτιά: Προτάθηκε στη Νότιγχαμ ο Μπενίτεθ
Ιταλός δημοσιογράφος βάζει… φωτιά: Προτάθηκε στη Νότιγχαμ ο Μπενίτεθ
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Το μεγάλο φινάλε του Να με λες μαμά: Η Μαρία Κίτσου τιμωρείται, αλλά κερδίζει την κόρη της