«Απαράδεκτες συνθήκες»

«Απαράδεκτες συνθήκες»

Την απογοήτευσή του για την αβεβαιότητα που επικρατεί σχετικά με τη διαδικασία των play off της Football League εξέφρασε ο Γιώργος Μπάρκογλου.

Οι προπονήσεις στον Λεβαδειακό συνεχίζονται καθώς ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα γίνουν τα play off, κάτι που επιβαρύνει ιδιαίτερα τους παίκτες.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις Γιώργου Μπάρκογλου στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, στις οποίες τονίζει: «Αυτό που συμβαίνει είναι απαράδεκτο!! Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν εδώ και πολύ καιρό, δεν ευνοούν ούτε καν να γυμναστεί ένας αθλητής, πόσο μάλλον να αγωνισθεί προσφέροντας το maximum των δυνάμεών του συμμετέχοντας σε αγώνες που διακυβεύεται μια ολόκληρη κατηγορία. Πιστεύω ότι ο ΠΣΑΠ θα έπρεπε να είχε πάρει θέση και να είχε παρέμβει σ’ αυτό το «θέατρο του παραλόγου». Δεν μπορεί να βλέπει ότι διάφοροι φορείς του ποδοσφαίρου, χωρίς κανένας να λαμβάνει υπ’ όψιν τους ποδοσφαιριστές, αφήνουν να αιωρείται ότι είναι δυνατόν τέτοια εποχή να γίνουν ποδοσφαιρικοί αγώνες, και να μην παρεμβαίνει».



Πάσχα 2026: Πότε είναι φέτος
Πάσχα 2026: Πότε είναι φέτος
Άμεση αποχώρηση τριών παικτών της Χάποελ Μπερ Σεβά
Άμεση αποχώρηση τριών παικτών της Χάποελ Μπερ Σεβά
ΑΕΚ: Οι οδηγίες προς τον κόσμο για Βόλο
ΑΕΚ: Οι οδηγίες προς τον κόσμο για Βόλο
Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης για την αποστολή της Κ18 που βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι
Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης για την αποστολή της Κ18 που βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved