Επίθεση οργανωμένων

Επίθεση οργανωμένων

Βολές κατά του Κώστα Περιστέρα για τις εκλογές στον Ερασιτέχνη Απόλλωνα εξαπέλυσε η «Αναγέννηση» μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Σε αυτή οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Απόλλωνα Σμύρνης τον χαρακτηρίζουν, αλλά χωρίς να τον κατονομάζουν, «ελλειμματικό εκ του αποτελέσματος ηγέτη, μετρίου βεληνεκούς παράγοντα και συνάμα «παλαιάς κοπής», που παραβίασε την κοινή συμφωνία για συλλογική λήψη των αποφάσεων και κοινών δράσεων».

Η ανακοίνωση της «Αναγέννησης» αναφέρει:

«Το εκλογικό αποτέλεσμα μπαίνει σε δεύτερο πλάνο, αφού η απροσδόκητη εξέλιξη με την αποχώρηση σχεδόν του μισού ψηφοδελτίου πέντε ώρες πριν την διεξαγωγή των εκλογών οδήγησε στο γνωστό αποτέλεσμα.

Οι ευθύνες της αναχαίτισης της ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ, ανήκουν στο τέως υποψήφιο και επικεφαλής του σχήματος, ο οποίος «ανέκρουσε πρύμναν» και αποχώρησε από την μάχη των εκλογών λίγο πριν την διεξαγωγή τους, αφαιρώντας μας το δικαίωμα της όποιας αντίδρασης στην συνεχεία, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η προσπάθεια συλλογικής παρουσίας της ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ στην εκλογική διαδικασία.

Ένας ελλειμματικός εκ του αποτελέσματος ηγέτης, μετρίου βεληνεκούς παράγοντας και συνάμα «παλαιάς κοπής», που παραβίασε την κοινή συμφωνία για συλλογική λήψη των αποφάσεων και κοινών δράσεων, και αφού μονομερώς ανέλαβε πρωτοβουλίες και επαφές που ήρθαν σε αντίθεση με τις κοινές μας αποφάσεις για τους τρόπους και τα μέσα διεξαγωγής του εκλογικού αγώνα, οδηγήθηκε σε πράξεις που ήταν σε πλήρη αντίθεση με την αρχική μας συμφωνία.

Με αποτέλεσμα το περιβόητο «μαντρί» των ψηφοφόρων του «παλαιάς κοπής» παράγοντα να μην κάνει την εμφάνιση του στις εκλογές, αφού στο μεταξύ είχε ξεμείνει και από τον απαραίτητο «σανό» χάνοντας στην πορεία το δρόμο.

Το οδυνηρό συμπέρασμα μας μετά από όλα αυτά είναι ότι οι «εκπτώσεις» τελικά δεν είναι πάντα επικερδείς.... για τους καταναλωτές, αφού στην προκειμένη περίπτωση η ατυχής συνεργασία μας με τον παλαιοκομματικό παράγοντα, παραλίγο να μας οδηγήσει στην έκπτωση των άρχων και των αξίων μας.

Συνεχίζουμε σταθερά προσηλωμένοι στις αξίες μας.

ΥΓ. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο νέο Δ.Σ. του ερασιτέχνη Απόλλωνα.

Το Δ.Σ. του Φιλαθλητικού & Πολιτιστικού Σωματείου Αναγέννηση Απόλλων Σμύρνης».



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved