Η Νίκη Βόλου στην Premier League – Επίσκεψη στη Μπρέντφορντ (photos)

Η Νίκη Βόλου στην Premier League – Επίσκεψη στη Μπρέντφορντ (photos)

Στην Αγγλία και τη Μπρέντφορντ βρέθηκε αντιπροσωπεία της Νίκης Βόλου.

Την ευκαιρία να μυηθεί στα ενδότερα της κουλτούρας του κορυφαίου πρωταθλήματος του πλανήτη, της Premier League, είχε τις τελευταίες μέρες η Νίκη Βόλου.

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Αλέξης Παπακωνσταντίνου κι ο γενικός διευθυντής Ανδρέας Κικίλιας, είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τον πρόεδρο της Μπρέντφορντ Κλιφ Κράουν, τον εμπορικό διευθυντή Τζέιμς Πάρκινσον και την υπεύθυνη premium υπηρεσιών του γηπέδου Σίνεντ Ντέιβις, στα γραφεία του αγγλικού συλλόγου, ενώ στη συνέχεια περιηγήθηκαν στο «Gtech Community Stadium».

Σκοπός της εν λόγω συνάντησης και επίσκεψης δεν ήταν άλλος από το να μοιραστεί η φιλοσοφία τους με τη Νίκη, η τεχνογνωσία τους κι ο τρόπος λειτουργία ενός club που κατόρθωσε τα τελευταία χρόνια να έχει συνεχή εξέλιξη με αποτέλεσμα να ανέλθει στην Premier League.
Επίσης, συζητήθηκε η πιθανότητα για μελλοντική στενή συνεργασία σε συγκεκριμένους τομείς που αφορούν το εμπορικό τμήμα, το marketing και τα social media.

Το ραντεβού των δύο ομάδων ανανεώθηκε για την ερχόμενη άνοιξη.

Σε δήλωσή του ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου σημείωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον κ. Κράουν και όλα τα στελέχη της Μπρέντφορντ για τον πολύτιμο χρόνο που μας αφιέρωσαν και για τις γνώσεις αλλά και τις ιστορίες που μοιράστηκαν μαζί μας για ένα από τα πιο εντυπωσιακά success stories σε επίπεδο συλλόγου στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Τα όσα μάς μοιράστηκαν ήταν πολύτιμα και είμαι βέβαιος πως οι μεταξύ μας σχέσεις θα γίνουν όλο και πιο δυνατές στο άμεσο μέλλον».

Από την πλευρά του ο Ανδρέας Κικίλιας τόνισε: «Είναι μεγάλη και σημαντική η στιγμή να πραγματοποιείται μια τέτοια συνάντηση. Ένας σύλλογος με τεράστια ιστορία στην Ελλάδα στο πιο σημαντικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου παγκοσμίως. Είναι πολλά και σημαντικά τα οφέλη μας απ' αυτήν τη συνάντηση, η οποία ευελπιστούμε να αποτελεί την αρχή μιας δυνατής και συνεχούς συνεργασίας, στο πλαίσιο της εξέλιξης και ανάπτυξης του συλλόγου μας σε όλος τους τομείς».Παναθηναϊκός: Αγόρασε τον Τετέ, τον δήλωσε και στην ευρωπαϊκή λίστα!
Παναθηναϊκός: Αγόρασε τον Τετέ, τον δήλωσε και στην ευρωπαϊκή λίστα!
Ολυμπιακοί Αγώνες: Απρέπεια των Γάλλων – Αποδοκίμασαν τον εθνικό ύμνο της Αργεντινής
Ολυμπιακοί Αγώνες: Απρέπεια των Γάλλων – Αποδοκίμασαν τον εθνικό ύμνο της Αργεντινής
Άρης: Ήττα με θετικές εντυπώσεις στο πρώτο φιλικό
Άρης: Ήττα με θετικές εντυπώσεις στο πρώτο φιλικό
ΠΑΟΚ: Προφορική συμφωνία για Τισούνταλι, ολοκληρώνεται η μεταγραφή!
ΠΑΟΚ: Προφορική συμφωνία για Τισούνταλι, ολοκληρώνεται η μεταγραφή!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved