Super League 2: Η Νίκη σταμάτησε τον ΠΑΟΚ Β - Η Ηλιούπολη σόκαρε την Καλαμάτα (vid)

Super League 2: Η Νίκη σταμάτησε τον ΠΑΟΚ Β - Η Ηλιούπολη σόκαρε την Καλαμάτα (vid)

Δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων της 8ης αγωνιστικής της Super League 2.

Στον Α’ Όμιλο, η Νίκη Βόλου επικράτησε 2-0 του ΠΑΟΚ Β, υποχρεώνοντάς τον στην πρώτη του φετινή του ήττα. Οι Σιαφά στο 23’ και Μιλούνοβιτς στο 40’ πέτυχαν τα γκολ των «κυανόλευκων», που είχαν κι άλλες ευκαιρίες να διευρύνουν τον δείκτη του σκορ.

Ο Ηρακλής νίκησε και τον Απόλλωνα Πόντου με 2-0, με τον Σάκη Τσιώλη να κάνει το 2 στα 2 στον πάγκο. Ο Σίλβα με κεφαλιά στο 49’ και ο Γιουπιτάνα στο 61’ βρήκαν δίχτυα για τον Γηραιό.

Ο Ηρακλής Λάρισας πήρε τη νίκη στη Φιλιππούπολη με 2-0 απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας, χάρη σε γκολ των Συρεγγέλα και Μπάμη.

Ο Διαγόρας πέρασε νικηφόρα από την Ηγουμενίτσα, επικρατώντας 4-1 του Θεσπρωτού. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Κωνσταντίνου, αλλά στη συνέχεια ο σκόρερ αποβλήθηκε και οι Ροδίτες με δύο γκολ του Παραστατίδη, και από ένα των Μανιώτη, Γκάτα, πήραν μια ευρεία νίκη.

Η Βέροια επικράτησε 2-1 του Παναθηναϊκού Β, με ανατροπή. Ο Σαρδέλης άνοιξε το σκορ για τους «πράσινους», με την ομάδα της Ημαθίας να ανεβάζει στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και με τους Μπελεβώνη και Μασούρα να παίρνει τη νίκη.

Ο Πανσερραϊκός υποχρέωσε την ΑΕΛ στη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της, με 2-1. Οι «βυσσινί» προηγήθηκαν στο 45’ με τον Αντράντα, αλλά τα «λιοντάρια» ισοφάρισαν με τον Καρασαλίδη, και ο Κανίς με πέναλτι τους έδωσε τη νίκη.

Ο Αλμωπός Αριδαίας νίκησε 1-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας, χάρη στο εύστοχο πέναλτι του Γιουκούδη.

Στον Β’ όμιλο, η Ηλιούπολη πέτυχε τη νίκη της αγωνιστικής, καθώς νίκησε εκτός έδρας την Καλαμάτα με 1-0. Ο Μπαστακός πέτυχε το γκολ των φιλοξενούμενων, με τη «Μαύρη Θύελλα» να χάνουν πολλές ευκαιρίες. Στο 0-0 έμειναν Παναχαϊκή και Καλλιθέα, με τους Πατρινούς να διαμαρτύρονται για ένα πέναλτι στο φινάλε.

Η Κηφισιά συνέχισε την νικηφόρα πορεία της, επικρατώντας και της ΑΕΚ Β 1-0 στο «Σεραφείδειο», χάρη στο τέρμα του Τετέι. Η αθηναϊκή ομάδα παραμένει πρώτη και με το απόλυτο των νικών σε επτά παιχνίδια.

Ο ΟΦ Ιεράπετρας πανηγύρισε μια ακόμη νίκη, καθώς επικράτησε 1-0 του Ηρόδοτου, με τον Βουό να σκοράρει το έκτο του φετινό γκολ.

Ο Ολυμπιακός Β νίκησε 1-0 την Προοδευτική, με τον Χρυσόπουλο να πετυχαίνει με κεφαλιά το γκολ των «ερυθρόλευκων».

Τα Χανιά έχουν βρει ρυθμό και επιβλήθηκαν άνετα 4-0 του ΠΑΟ Ρουφ. Ο Μάναλης πέτυχε δύο γκολ (24’, 69’), ενώ από ένα γκολ σημείωσαν οι Πολίτης στο 30’ και Μαρτσάτης στο 86’.

Με εκτός έδρας νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του το Αιγάλεω, καθώς επικράτησε 1-0 της Επισκοπής στο Ρέθυμνο. Για την ομάδα του Θωμά Γράφα, ο Μπαστιάνος στο 61’ πέτυχε το γκολ της νίκης, με τους Κρητικούς βρίσκονται σε δύσκολη βαθμολογική θέση, με μόλις δύο βαθμούς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:

Α’ Όμίλος

Αλμωπός Αριδαίας-Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0
Θεσπρωτός-Διαγόρας 1-4
Απόλλων Λάρισας-Ηρακλής Λάρισας 0-2
Νίκη Βόλου-ΠΑΟΚ Β 2-0
Παναθηναϊκός Β-ΝΠΣ Βέροια 1-2
Πανσερραϊκός-ΑΕΛ 2-1
ΠΟΤ Ηρακλής-Απόλλων Πόντου 2-0
Ρεπό: Μακεδονικός

Β’ Όμιλος

Επισκοπή-Αιγάλεω 0-1
Παναχαϊκή-Athens Καλλιθέα 0-0
Ολυμπιακός Β-Προοδευτική 1-0
Ηρόδοτος-ΟΦ Ιεράπετρας 0-1
Καλαμάτα-Ηλιούπολη 0-1
Χανιά-ΠΑΟ Ρουφ 4-0
ΑΕΚ Β-Κηφισιά 0-1
Ρεπό: Απόλλων Σμύρνης

Δείτε τις βαθμολογίες των δύο ομίλων της Super League 2:



Βαρύ πένθος στην οικογένεια του ΠΑΟΚ
Βαρύ πένθος στην οικογένεια του ΠΑΟΚ
O Βίκτορ Γουεμπανιάμα αναδείχθηκε ομόφωνα «ρούκι της χρονιάς»!
O Βίκτορ Γουεμπανιάμα αναδείχθηκε ομόφωνα «ρούκι της χρονιάς»!
Πως ο Λιούις Χάμιλτον ταλαιπώρησε την Κένταλ Τζένερ
Πως ο Λιούις Χάμιλτον ταλαιπώρησε την Κένταλ Τζένερ
Μεταγραφική «βόμβα» μεγατόνων: «Ο Ικάρντι θα παίζει του χρόνου στην Ελλάδα»!
Μεταγραφική «βόμβα» μεγατόνων: «Ο Ικάρντι θα παίζει του χρόνου στην Ελλάδα»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved