Συνεχίζεται η ανησυχία για τα Χανιά - Δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το μέλλον του ο Ροκάκης
INTIME.GR

Συνεχίζεται η ανησυχία για τα Χανιά - Δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το μέλλον του ο Ροκάκης

Ρευστό φαίνεται ότι θα παραμείνει το τοπίο και τις επόμενες ημέρες για το μέλλον της ομάδας των Χανίων.

Όπως αναφέρει το athlitiko.gr ο Αντώνης Ροκάκης έχει διαμηνύσει στους συνεργάτες του πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα για τίποτα για την ομάδα.

«Οι συνεργάτες μου είναι σταντ μπάι. Είτε αυτό αφορά το να τους πω κάποια στιγμή ότι συνεχίζουμε, είτε όχι». Αυτό φαίνεται να έχει επισημάνει ο Χανιώτης παράγοντας στα άτομα που συνεργάζεται στη διοίκηση της ΠΑΕ, εξέλιξη που… δεν είναι καινούργια βέβαια, ούτε δηλώνει κάτι άλλο πέραν από αυτά που είναι γνωστά, από την άλλη η ουσία είναι πως εξακολουθεί να περιγράφει το πώς παραμένει το κλίμα στην ΠΑΕ.

Ο Αντ. Ροκάκης δείχνει ιδιαίτερα προβληματισμένος για το πώς έχουν περιέλθει τα πράγματα από οικονομικής πλευράς, όταν η ΠΑΕ φέτος έχει εισπράξει όλες κι όλες 65.000 ευρώ από την ΕΡΤ. Εκκρεμούν βέβαια τα χρήματα από το στοίχημα και το μπόνους για την 4η θέση φέτος στη βαθμολογία της Super League 2, χρήματα που σε γενικές γραμμές αναμένεται να φτάσουν κοντά στις 300.000 ευρώ, αλλά θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτά ουσιαστικά αφορούν τη σεζόν που πέρασε και όχι αυτή που έρχεται… Συνεπώς, το πρόβλημα είναι σαφές για ποιο ακριβώς πρόκειται, σχεδόν δε όλες οι ομάδες το αντιμετωπίζουν ξεκάθαρα.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Χανιά αισθάνεται αυτή τη μεγάλη πίεση πάνω στο οικονομικό ενώ σε συνδυασμό με την όχι και τόσο εντυπωσιακή θα έλεγε κανείς απήχηση που έχει η ομάδα των Χανίων στο κοινό της πόλης, τον οδηγούν στο ν’ αναβάλλει συνεχώς τις αποφάσεις του για την ομάδα που θα πρέπει να ετοιμαστεί για τη νέα περίοδο. Από την άλλη, μια απόφαση που θα ισοδυναμεί με το να τα “τινάξει” όλα στον αέρα και να φύγει, όπως αποδεικνύεται, δεν είναι καθόλου εύκολο να την πάρει όταν έχει γίνει μια τόσο μεγάλη προσπάθεια όλα τα προηγούμενα χρόνια σε όλα τα επίπεδα. Βλέπετε, δεν είναι μόνο το αγωνιστικό, αλλά και τι έχει υπάρξει με τις υποδομές στη Μοναχή Ελιά, όπου τον περασμένο χειμώνα άλλαξε το χορτάρι μετά από πάρα πολλά χρόνια…

Ο Ροκάκης λοιπόν είναι σα να βρίσκεται σε αδιέξοδο, αλλά η ουσία είναι πως αργά ή γρήγορα θα πρέπει ν’ αποφασίσει προς τα πού θα κινηθεί.

• Εάν αποφασίσει να παραμείνει θα έχει επιλέξει το δρόμο της οικονομικής μεν δυσκολίας αλλά θα υπάρχει η προσδοκία τα πράγματα ν’ αλλάξουν, είτε με τον ερχομό κάποιου ή κάποιων επιχειρηματιών αργότερα, είτε με την καλύτερη οικονομική ενίσχυση της κατηγορίας. Κι αν κάποιοι έχουν αμφιβολίες γι’ αυτό, μην ξεχνάμε ότι μόλις πέρσι, ένα χρόνο δηλαδή πίσω, οι ομάδες εισέπραξαν πάνω από μισό εκατ. ευρώ! Συνεπώς από χρόνο σε χρόνο, ειδικότερα σε αυτή την κατηγορία, όλα αλλάζουν και όλα γίνονται.

• Εάν αποφασίσει ν’ αποχωρήσει, θα πρέπει να έχει προεξοφλήσει το τι θα γίνει με την ομάδα… Θα έχει την τύχη του Πλατανιά, διαλύοντας δηλαδή επί της ουσίας, ή θα έχει φροντίσει να βρει μια διάδοχη κατάσταση, που όπως φαίνεται τη μελετά ή την αναζητά, προσπαθώντας πολύ όλες αυτές τις ημέρες; Εκτός κι αν στο τέλος παραδώσει την ομάδα σ’ ένα νέο άτομο, αλλάξει εντελώς δηλαδή η ιδιοκτησία της ΠΑΕ, το οποίο όμως αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει.

Το ερώτημα λοιπόν είναι πώς θα προχωρήσει…

Μην ξεχνάμε ότι ο χρόνος πιέζει πολύ πια και αργά ή γρήγορα δεν θα υπάρχει η… άπλα του καλοκαιριού. Το πρωτάθλημα συγκεντρώνει πολλές πληροφορίες να ξεκινήσει στις 11/9, επομένως μάξιμουμ τέλη Ιουλίου πρέπει να έχει ξεκινήσει η προετοιμασία. Ομως δεν γίνονται όλα από τη μια στιγμή στην άλλη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ροκάκης θέλει στήριξη στο έργο του, αυτό θα τόνωνε το ηθικό και την ψυχολογία του και θα του έδινε ένα νέο κίνητρο στο να συνεχίσει. Ωστόσο, οι Χανιώτες δε φαίνεται να συγκινούνται… Τουλάχιστον αυτό προκύπτει μέχρι στιγμής. Το γιατί δεν συγκινούνται είναι όμως ένα άλλο ερώτημα που θα μπορούσε να σχολιαστεί άλλη στιγμή.

ΓΙΑ ΒΡΕΝΤΖΟ ΚΑΙ ΚΟΥΓΙΑ

Στο πλαίσιο αυτό ίσως να μην είναι τυχαίο πως έως τώρα δύο ονόματα έχουν έρθει στο προσκήνιο και αυτά δεν είναι Χανιώτες… Από τη μία ακούστηκε εν είδει φημολογίας η περίπτωση του Γιώργου Βρέντζου ο οποίος μετά ακριβώς από το θέμα που ανέδειξε το athlitiko βγήκε και παραχώρησε δήλωση πως γι’ αυτόν υπάρχει μόνον Εργοτέλης, ενώ για τον Αλέξη Κούγια δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι που να θεωρείται σοβαρό. Για τον κ. Βρέντζο πάντως θα είχε ενδιαφέρον να φανεί ποιες θα είναι οι εξελίξεις το επόμενο διάστημα στην ομάδα του Εργοτέλη ούτως ώστε να βγουν και πιο ασφαλή συμπεράσματα για την όποια τροπή θα μπορούσαν να πάρουν τα πράγματα από εκεί και μετά σχετικά με την ομάδα των Χανίων…



Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved