Super League 2: Απασφάλισε ο Κούγιας μετά το Νίκη Βόλου-ΑΕΛ - «Κόουτς γερά, πάρ' τους τα λεφτά»

Super League 2: Απασφάλισε ο Κούγιας μετά το Νίκη Βόλου-ΑΕΛ - «Κόουτς γερά, πάρ' τους τα λεφτά»

Super League 2: Πλούσιο είναι το τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης ανάμεσα στην Νίκη Βόλου και την ΑΕΛ

Η Νίκη Βόλου έβαλε «φρένο» στην ΑΕΛ, η οποία ήλπιζε σε νίκη προκειμένου να μειώσει την διαφορά από την Βέροια στους τρεις βαθμούς. Οι «βυσσινί» χτύπησαν στο ημίχρονο της αναμέτρησης με ανακοινώσεις κατά της διαιτησίας αλλά και της φιλοξενίας από τη Νίκη Βόλου. Οι γηπεδούχοι απάντησαν, με τον Αλέξη Κούγια να μην την αφήνει αναπάντητη και να κάνει επίθεση στην Νίκη Βόλου και τον τεχνικό του συλλόγου Αλέκο Βοσνιάδη.

Το χρονικό της έντασης:

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ για την διαιτησία:

Ρε Αυγενάκη τι πρωτάθλημα είναι αυτό που έκανες;

Μας έκανες να παίζουμε με 40 χωριά.

Η Βέροια της οποίας ιδιοκτήτες είναι οι αγαπημένοι του κόμματός σου, με το συνεταίρο με τα 100 κιλά κοκαΐνη, να έχει πάρει 8 γκολ οφσάϊντ και 9 πέναλτι και εμάς δεν μας δίνουν κανονικό πέναλτι στα 3 μέτρα.

Μία ομάδα υπάρχει μέσα στο γήπεδο, και αυτή είναι η ΑΕΛ!

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ για την φιλοξενία:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν περίμενε ποτέ η διοίκηση της Νίκης Βόλου, ειδικά μετά την αρίστη φιλοξενία την οποία απήλαυσαν όλα τα μέλη της στον πρώτο γύρο, να μας εφέρετο, από απόψεως φιλοξενίας, σαν να μην είμαστε η ΑΕΛ του ενός πρωταθλήματος και των δύο κυπέλλων, που τους κάνουμε τιμή να παίζουμε σε αυτό το χωράφι – γήπεδό τους, η ομάδα που έχει κάνει την φιλοξενία – κανόνα στο ιστορικό Αλκαζάρ, αλλά μία ομάδα από κάποιο χωριό από αυτά που έχει συνηθίσει να αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια η Νίκη Βόλου, πιθανότατα λόγω αυτής της νοοτροπίας.

Μας φιλοξενούν τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ της ΑΕΛ στο πιο απομακρυσμένο μέρος του γηπέδου, στο πέταλο, δίπλα σε όλους τους αλήτες – πρεζάκες, στους αλήτες της Νέας Ιωνίας, για να μας βρίζουν χυδαία τις οικογένειές μας και τις μανάδες μας.

Συγχαρητήρια κ. Αυγενάκη και κ. Γεραπετρίτη για το πρωτάθλημα που διοργανώσατε και τις ομάδες που ''χώσατε'' να παίζουνε μαζί μας.

Η ανακοίνωση της Νίκης Βόλου:

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου αρνείται να αναλωθεί σε ανούσιες αντιπαραθέσεις. Θα συνεχίσει, εντός κι εκτός των γραμμών του γηπέδου, να πρεσβεύει τα ιδεώδη μίας, πραγματικά, μεγάλης ομάδας, όπως η Νίκη.

Στο σημερινό παιχνίδι, η ομάδα μας αδικείται, χωρίς να έχει ευθύνη, για άλλη μία φορά, τόσο από την ώρα και τη μέρα, όσο κι από το γήπεδο διεξαγωγής της αναμέτρησης. Παρ’ όλα αυτά, προσπαθεί με συνέπεια, εδώ και τρία χρόνια και σε περισσότερα από 40-50 εντός έδρας παιχνίδια, να παρέχει την καλύτερη δυνατή φιλοξενία στις ομάδες που έρχονται να αγωνιστούν στην έδρα της. Δυστυχώς, η ΠΑΕ ΑΕΛ είναι η πρώτη και μοναδική ομάδα που καταφέρεται εναντίον μας.

Το υπεροπτικό ύφος, τα υποτιμητικά σχόλια και οι ρατσιστικοί χαρακτηρισμοί που επέλεξε, δυστυχώς, αφορούν τους συντάκτες της ατυχούς -στην καλύτερη περίπτωση- ανακοίνωσης και μόνο αυτούς.

Η προσωπική δήλωση του Αλέξη Κούγια:

1. Συγχαρητήρια στη Νίκη Βόλου για το πάθος και τον φανατισμό της.

Θα βγει επάξια στην Ευρώπη, αφού ήδη είναι μέσα στην τετράδα.

Συγχαρητήρια στον κ. Βοσνιάδη για το φανατισμένο κοουτσάρισμά του.

Κόουτς γερά, πάρ' τους τα λεφτά!

Τρομερά πετυχημένη χρονιά!

Είναι υπέροχο να παίζεις για την ιστορία σου και για τους στόχους σου και όχι για τους άλλους.

Αυτό έκανε σήμερα η Νίκη Βόλου και γι΄αυτό είναι υπερήφανοι και η ιδιοκτησία της και οι οπαδοί της.

2. Μου έστειλαν τη νέα συκοφαντική δυσφήμηση που διέπραξε εις βάρος μου ο Μυροφορίδης, και θα του δώσω μία συμβουλή και να τη θυμάται, όταν γίνουν τα Δικαστήρια εις βάρος του στην Αθήνα και θα του επιβάλλονται οι ποινές φυλάκισης για τις συκοφαντικές εις βάρος μου δυσφημήσεις, αλλά και την ημέρα που θα πληρώνει τις αποζημιώσεις για τις συκοφαντικές εις βάρος μου ανακοινώσεις του, τότε που θα είναι μόνος του, γιατί όλοι αυτοί που τώρα είναι μαζί του θα έχουν εξαφανιστεί.

Να θυμάται, λοιπόν, την συμβουλή ότι το ποδόσφαιρο είναι ωραίο, αλλά μπορεί να σε καταστρέψει αν δεν είσαι αυτόφωτος και δεν έχεις δικιά σου ομάδα, εάν δεν φτάνεις στην καθημερινότητά σου μέχρι εκεί που φτάνει ο ίσκιος σου...

Την επόμενη φορά που θα θέλεις να κάνεις τον μάγκα, να θυμάσαι ποιον συκοφαντείς και βρίζεις, να μετριέσαι και να βλέπεις πού φτάνει ο ίσκιος σου.



Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: «Να δώσουμε ο,τι έχουμε, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την ομάδα»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: «Να δώσουμε ο,τι έχουμε, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την ομάδα»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved