Αιγάλεω: Με απουσίες στη Ρόδο

Αιγάλεω: Με απουσίες στη Ρόδο

Η αποστολή του Αιγάλεω για το παιχνίδι με τη Ρόδο.

Με προπόνηση του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αιγάλεω ενόψει Ρόδου, με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη να δηλώνει αισιόδοξος ότι οι «κυανόλευκοι» θα παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι διεκδικώντας το τρίποντο της νίκης.

Εκτός πλάνων έμειναν οι Βλάχος, Λάσκαρης, Δημητριάδης, Σαμπανίδης, Βουκελάτος και Σέχου.

Για την αναμέτρηση της Κυριακής ο Απόστολος Χαραλαμπίδης υπογράμμισε: «Έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι. Εκτός έδρας απέναντι στην Ρόδο που καίγεται για βαθμούς, προέρχεται από νίκη επί της ΑΕΚ Β και βλέπει με περισσότερο αισιοδοξία την παραμονή της.

Εμείς από την πλευρά μας προερχόμαστε από ένα άτυχο αποτέλεσμα κόντρα στον Ηρόδοτο το οποίο δεν περιμέναμε και ζητάμε συγνώμη από τον κόσμο μας. Όλη την εβδομάδα ήμασταν συγκεντρωμένοι στις προπονήσεις μας και δεν θέλουμε να ξεφύγουμε από τον στόχο μας και να απομακρυνθούμε από τις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας.

Δουλέψαμε σωστά αυτές τις ημέρες. Μετά την «σφαλιάρα» πιστεύω ότι θα είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι την Κυριακή έτσι ώστε να διεκδικήσουμε τη νίκη.

Η προετοιμασία κύλησε ομαλά. Μιλήσαμε με τα παιδιά, καταλάβαμε τα λάθη που κάναμε στο προηγούμενο παιχνίδι και θέλουμε η ομάδα να τελειώσει το πρωτάθλημα έτσι όπως το άρχισε. Με καλά παιχνίδια, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να βρεθούμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Στην 20μελή αποστολή του Σίτι για τη Ρόδο συμμετέχουν οι: Σικαλιάς, Φυλακτός, Παναγιώτου, Παπουτσογιαννόπουλος, Αναστασίου, Καλύβας, Παπανικόλας, Ανδρέου, Πιαστόπουλος, Καθάριος, Τσίτσαρης, Σταματάκης, Τσιλιγκίρης, Αρναρέλλης, Τριμμάτης, Μπαρμπαρούσης, Δακτυλίδης, Μπρέμπος, Παυλής και Χοτζάλλι.



Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων: Έπαιξε σαν πρωταθλήτρια Ευρώπης η Παρί, 4-0 την Ατλέτικο
Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων: Έπαιξε σαν πρωταθλήτρια Ευρώπης η Παρί, 4-0 την Ατλέτικο
Μίμης Δομάζος: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της κόρης του - «Θα έδινα χρόνια από τη ζωή μου»
Μίμης Δομάζος: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της κόρης του - «Θα έδινα χρόνια από τη ζωή μου»
Formula 1: Νικητής ο Ράσελ στο grand prix του Καναδά
Formula 1: Νικητής ο Ράσελ στο grand prix του Καναδά
Έγινε κι αυτό: Παράπονα ομάδας από τη Σαουδική Αραβία για οικονομικές απαιτήσεις των παικτών
Έγινε κι αυτό: Παράπονα ομάδας από τη Σαουδική Αραβία για οικονομικές απαιτήσεις των παικτών
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved