ΑΕΛ: Σκληρή απάντηση σε Νιόπλια - Άναψαν «φωτιές» οι δηλώσεις για ΠΑΣ

ΑΕΛ: Σκληρή απάντηση σε Νιόπλια - Άναψαν «φωτιές» οι δηλώσεις για ΠΑΣ

Ανακοίνωση κατά του Νίκου Νιόπλια και τις δηλώσεις του για τον ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ.

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ με αφορμή τις δηλώσεις του Νίκου Νιόπλια μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της Super League.

Μετά τη νίκη του ΟΦΗ και την εξασφάλιση της έκτης θέσης, ο προπονητής των Κρητικών έκανε αναφορά στον ΠΑΣ Γιάννινα που λόγω του -5 χάνει τα πλέι οφ, αν και εκκρεμεί η απόφαση της έφεσης.

Ειδικότερα ο Νιόπλιας ανέφερε: «Οι 37 βαθμοί είναι πάρα πολλοί. Αν γυρίσουμε πίσω στη χρονιά που βγήκαμε Ευρώπη, το είχαμε καταφέρει στους 34 βαθμούς. Τώρα με 37 δεν θα μπαίναμε στην εξάδα αν δεν υπήρχε η τιμωρία των Ιωαννίνων. Είναι στενάχωρο για τα παιδιά και τον προπονητή των Ιωαννίνων.

Είναι άδικο στους αγωνιστικούς χώρους να παίρνεις αυτούς τους βαθμούς. Και λέω άδικο γιατί ήρθε ένα παιδί από τη Γερμανία σε μια δύσκολη χρονιά για τα Γιάννινα. Με δυο συνεχόμενες καλές χρονιές. Ξέρουμε ότι ομάδες της επαρχίας δύσκολα επαναλαμβάνουν και τρίτη καλή χρονιά. Αυτός το πήγε ακόμα καλύτερα. Είναι άξια συγχαρητηρίων τα παιδιά του ΠΑΣ».

Οι παραπάνω δηλώσεις έφεραν την αντίδραση της ΑΕΛ που με ανακοίνωσή της χαρακτήρισε «υποκριτικές».

Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρει:

«Διαβάσαμε και ακούσαμε τις δακρύβρεχτες και υποκριτικές δηλώσεις του Νίκου Νιόπλια και ότι δήθεν στεναχωρήθηκε που την έκτη θέση στα play off την πήρε η ομάδα του ενώ την άξιζε ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Μάθαμε, επίσης, ότι οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα, της ομάδας που έχουμε κερδίσει καθαρά 2 φορές τους τελευταίους 6 μήνες και στο πρωτάθλημα την προηγούμενη σεζόν και στο κύπελλο φέτος, με πρώτο την αρχηγάρα, τον Γιάννη Κάργα, έκλαιγαν στο Βόλο γιατί δεν μπόρεσαν να νικήσουν.

Σε όλους αυτούς εμείς θέλουμε να τους πούμε για άλλη μία φορά ότι δεν ξεχνάμε πως ο ΟΦΗ που είχε να κερδίσει 12 αγωνιστικές και την προηγούμενη σεζόν στα play out κέρδισε τον ΠΑΣ Γιάννινα με το αδιανόητο πέναλτι με το χέρι, χωρίς καμία πίεση, του Γιάννη Κάργα, και την ασίστ του ίδιου παίκτη και έτσι κέρδισε ο OΦΗ μετά από 4 μήνες για να υποβιβαστούμε για έναν βαθμό εμείς.

Οπότε, τα ωραία λόγια του Νιόπλια για εμάς είναι άνευ σημασίας, αφού και οι δικοί μας παίκτες έκλαιγαν όταν έβλεπαν αυτά που γίνονται μία ολόκληρη σεζόν από τον Ζαχαριάδη, τον Παπαδόπουλο και από την ΕΠΟ με την ακύρωση των δελτίων πριν τη Λαμία, για να υποβιβαστούμε, αλλά εκείνο που μας κάνει ακόμη και τώρα εντύπωση είναι ότι κανένα Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης δεν έχει αποδείξει τη συμπεριφορά του αχυράνθρωπου, δήθεν ιδιοκτήτη του ΠΑΣ Γιάννινα, Χριστοβασίλη, που από 27-02-2015 και για έξι χρόνια, μέχρι τότε δηλαδή που η ΑΕΛ ανέδειξε την πώληση του ΠΑΣ Γιάννινα στον συνεταίρο του Συγκελίδη, του συνιδιοκτήτου της Ξάνθης, κορόϊδευε όλους τους νόμιμους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ και συμμετείχε παράνομα σε όλες τις κρίσιμες αποφάσεις για οποιοδήποτε θέμα του ποδοσφαίρου (εκλογές Super League 1, επικυρώσεις βαθμολογιών, προκηρύξεις πρωταθλημάτων, επιλογή εκπροσώπων στην ΕΠΟ, τηλεοπτικά συμβόλαια, προσλήψεις, απολύσεις διευθυνόντων συμβούλων κ.λπ. τρέχοντα θέματα) αντί να έχουν εξαφανιστεί από προσώπου γης όλοι που συγκάλυψαν αυτή την παρανομία, αλλά και οι πραγματικοί ιδιοκτήτες του ΠΑΣ Γιάννινα, έχουν επιβάλει μία ομερτά για αυτό το θέμα αντί να ευχαριστούν τον Μητσοτάκη και τον Γεραπετρίτη, που άλλαξαν τους κανονισμούς της ΕΠΟ, και τον υποβιβασμό τον μετέτρεψαν σε χαριστική ποινή από -5 έως 10 βαθμούς, έχουν το θράσος να μιλάνε για δικαίωση από την Επιτροπή Εφέσεων. Εάν το δούμε και αυτό στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα τα έχουμε δει όλα.

Όσο για τον ΠΣΑΠ και τον Πρόεδρό του με τη δικηγόρο σύζυγο, καλά θα κάνουν να δουν τις φάσεις του περσινού αγώνα ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα και το τί έκανε ο Κάργας πριν πετύχει ο ΟΦΗ τα δύο γκολ και ανατρέψει το εις βάρος του σκορ από το 1ο ημίχρονο, αλλά και να δει και μία φάση σε αγώνα κυπέλλου Παναχαϊκής – Ολυμπιακού, το αυτογκολ του Γιάννη Κάργα, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με το οποίο πήρε τη νίκη και την πρόκριση ο Ολυμπιακός.

Σημειωτέον ότι ο Γιάννης Κάργας μαζί με τον Ασίγκμπα ήταν οι μόνοι παίκτες που δεν πήρε μαζί του στην ΑΕΛ από την Παναχαϊκή ο κ. Αλέξης Κούγιας όταν αγόρασε τις μετοχές της ΑΕΛ.

Καλός είναι ο συνδικαλισμός, όταν μάλιστα γίνεται επάγγελμα και μέσο επιβίωσης, αλλά επειδή βρισκόμαστε ήδη στα Δικαστήρια από προηγούμενες τοποθετήσεις στους συνδέσμους σας, να προσέχετε τί ανακοινώσεις κάνετε ακόμη και όταν δεν έχετε το θάρρος να γράψετε ονοματεπώνυμο».



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved