Αιγάλεω: Με 16 παίκτες αλλά αισιοδοξία στην Κρήτη

Αιγάλεω: Με 16 παίκτες αλλά αισιοδοξία στην Κρήτη

Η αποστολή του Αιγάλεω για το παιχνίδι με τον ΟΦ Ιεράπετρας.

Με πολλά προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αιγάλεω για το παιχνίδι της Κυριακής στην Κρήτη με τον ΟΦ Ιεράπετρας, με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη να «πονοκεφαλιάζει» για τις απουσίες που έχει, αλλά παράλληλα να δηλώνει αισιόδοξος για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Τα συνεχόμενα παιχνίδια εκτός από την κούραση έφεραν στην ομάδα και τραυματισμούς με τους παίκτες να δοκιμάζουν τον τελευταίο μήνα τα όρια των αντοχών τους και η λίστα του ιατρικού δελτίου να μεγαλώνει.

Ο τεχνικός του Σίτι για τον αγώνα με τον ΟΦ Ιεράπετρας δεν υπολογίζει τον Μιχάλη Παπανικόλα ο οποίος ένιωσε εκ νέου ενοχλήσεις στα πλευρά, ενώ εκτός πλάνων για το παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής βρίσκεται και ο Σπύρος Βλάχος που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο.

Από εκεί και μετά στα... «πιτς» βρίσκονται οι Καθάριος (πρόβλημα στον δικέφαλο), Βουκελάτος (ενοχλήσεις σε κοιλιακούς), Παπαγγελής και Ντρενογιάννης (διάστρεμμα), ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Καββαδίας, Σέχου. Εκτός αποστολής λόγω πένθους θα βρίσκεται ο Γιάννης Σταματάκης, όπως και οι εδώ και καιρό τραυματίες Σκεντεράι, Μπαρμπαρούσης. Στον αντίποδα και τα ευχάριστα για τον Απόστολο Χαραλαμπίδη περνά η επιστροφή του Παύλου Λάσκαρη, ο οποίος ξεχρέωσε την τιμωρία της μιας αγωνιστικής λόγω καρτών.

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης μιλώντας για τον αγώνα της Κυριακής στην Ιεράπετρα δήλωσε: «Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι πάρα πολύ δύσκολο. Παίζουμε απέναντι σε μια φορμαρισμένη ομάδα που έχει βρει ρυθμό και διαθέτει πολύ καλούς παίκτες. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε κάποιες ελλείψεις, αλλά προχωράμε βάση του πλάνου μας.
Πιστεύουμε πολύ στην ομάδα μας. Παρά τις όποιες ελλείψεις, έχουμε πίστη και θέληση για το θετικό αποτέλεσμα και αυτό θα επιδιώξουμε αύριο. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να βοηθήσει και ο καιρός σ’ αυτό το κομμάτι. Πιστεύω ότι μπορούμε να φέρουμε το θετικό αποτέλεσμα.

Τα πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια το τελευταίο διάστημα ήταν ένα δύσκολο μίνι πρωτάθλημα. Είναι κάτι που αντιμετωπίζουν όλες οι ομάδες. Το θέμα είναι να μην έχει καμία ομάδα κάποιον σοβαρό τραυματισμό ποδοσφαιριστή. Ουσιαστικά το αυριανό παιχνίδι είναι και το τελευταίο αυτής της σειράς καθώς μετά μπαίνουμε σε μια ροή κανονικότητας. Πιστεύω ότι θα βρούμε τις δυνάμεις να ανταπεξέλθουμε και σ’ αυτό το παιχνίδι παρά την κούραση και τις απουσίες και όπως προείπα να φέρουμε το θετικό αποτέλεσμα.

Πάνω-κάτω βλέπουμε ότι στις ομάδες δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να πάρει αποτέλεσμα ανεξαρτήτου έδρας και να κερδίσει τον οποιοδήποτε αντίπαλο. Το θέμα είναι το ποιος πιστεύει περισσότερο στο παιχνίδι. Εμείς βαδίζουμε πάνω στο πλάνο μας, πιστεύουμε στις δυνάμεις μας και για αυτό πιστεύω ότι θα φέρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Η αποστολή για Κρήτη

Στην «κυανόλευκη» αποστολή για την Ιεράπετρα συμπεριλήφθηκαν οι: Σικαλιάς, Φυλακτός, Ανδρέου, Καλύβας, Παναγιώτου, Παπουτσογιαννόπουλος, Δακτυλίδης, Δημητριάδης, Λάσκαρης, Πιαστόπουλος, Τσίτσαρης, Αρναρέλλης, Παυλής, Τριμμάτης, Τσιλιγκίρης και Χοτζάλλι.



ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην Τούμπα – «Το πρωτάθλημα έχει δρόμο» (videos)
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην Τούμπα – «Το πρωτάθλημα έχει δρόμο» (videos)
Ιταλία: «Άγριο» ξύλο πριν το Τζένοα – Κάλιαρι στη Serie A | Δείτε video
Ιταλία: «Άγριο» ξύλο πριν το Τζένοα – Κάλιαρι στη Serie A | Δείτε video
Χάντμπολ: Εκτός έδρας ο πρώτος τελικός του Ολυμπιακού με Βαλούρ για το European Cup
Χάντμπολ: Εκτός έδρας ο πρώτος τελικός του Ολυμπιακού με Βαλούρ για το European Cup
Μαρία Σάκκαρη: Αποκλεισμός από το Madrid Open κι υποχώρηση δύο θέσεων
Μαρία Σάκκαρη: Αποκλεισμός από το Madrid Open κι υποχώρηση δύο θέσεων
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved