Παναθηναϊκός Β-Αστέρας Βλαχιώτη 2-0: Δεύτερη νίκη για το «τριφύλλι» (Videos+Photos)

Παναθηναϊκός Β-Αστέρας Βλαχιώτη 2-0: Δεύτερη νίκη για το «τριφύλλι» (Videos+Photos)

Παναθηναϊκός Β-Αστέρας Βλαχιώτη 2-0: Με καλό δεύτερο ημίχρονο οι «πράσινοι» πήραν τη δεύτερη νίκη τους στο Πρωτάθλημα – Αθανασακόπουλος με πέναλτι και Σαρδέλης η σκόρερ, από μία αποβολή στο ματς.

Η… μάχη δύο ομάδων που βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία, βρήκε νικητή τον Παναθηναϊκό Β. Οι «πράσινοι» υποδέχτηκαν τον Αστέρα Βλαχιώτη στον Ασπρόπυργο. Έχοντας από 4 βαθμούς πριν το ματς, το «τριφύλλι» ήθελε πάση θυσία να νικήσει, ενώ κι οι φιλοξενούμενοι κυνηγούσαν ένα εκτός έδρας θετικό αποτέλεσμα. Τελικά η ομάδα του Γιάννη Βονόρτα με καλό δεύτερο μέρος, πανηγύρισε την δεύτερή της νίκη στο Πρωτάθλημα της Super League 2.

Το πρώτο μέρος ήταν αρκετά νευρικό και για τους δύο. Ο Παναθηναϊκός Β προσπαθούσε να πιέσει ψηλά και να έχει την κατοχή της μπάλας. Αλλά ήταν σχεδόν αδύνατο να απειλήσει τον αντίπαλο. Είναι χαρακτηριστικό πως οι «πράσινοι» στο πρώτο 45λεπτο ουσιαστικά δεν έκαναν καμία αξιόλογη ευκαιρία. Μόνο κάποιες ημιτελείς προσπάθειες και σουτ που δεν απείλησαν.

Οι φιλοξενούμενοι απ’ την άλλη, απείλησαν στο 17ο λεπτό. Όταν ο Πεχλιβανόπουλος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά η κεφαλιά που επιχείρησε από κοντά πέρασε άουτ. Έτσι το πρώτο μέρος έληξε χωρίς τέρματα και κυρίως χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο, όλα άλλαξαν. Το ματς έγινε πιο ανοιχτό, οι παίκτες του Γιάννη Βονόρτα ήταν σαφώς πιο αποφασιστικοί κι έτσι κατόρθωσαν να βρουν τρόπους για να φτάσουν στη νίκη.

Ο Τσιριγώτης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ στο 50’. Έντεκα λεπτά αργότερα, οι «πράσινοι» είχαν καλή ευκαιρία, αλλά το σουτ του Σαρδέλη αποκρούστηκε απ’ τον Αθανασόπουλο.

Η τεράστια ευκαιρία για το «τριφύλλι», παρουσιάστηκε στο 63’. Ο Τσιριγώτης έκανε την προσποίηση, σούταρε και ο Πεχλιβανόπουλος βρήκε την μπάλα με το χέρι. Ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι και έδειξε δεύτερη κίτρινη στον παίκτη της ομάδας απ’ τη Λακωνία που συνέχισε με 10.

Ο Αθανασακόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση και δεν έκανε λάθος ανοίγοντας το σκορ για τους «πράσινους»!

 

Οι αριθμητικές ισορροπίες αποκαταστάθηκαν σχεδόν αμέσως. Ο Ηλιάδης είδε τη δεύτερη κίτρινη κι έτσι κι οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Αστέρας δοκίμασε να βγει μπροστά για να ισοφαρίσει, όμως πέρα από μια καλή εκτέλεση φάουλ του Σοκολάροφ (77’) που πέρασε άουτ, δεν είχε κάποια αξιόλογη φάση.

Στο 83’ όλα τελείωσαν με το δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού Β! Η μπάλα βρέθηκε στην περιοχή του Αστέρα, οι «πράσινοι» διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, αλλά στην εξέλιξη ο Σαρδέλης με πλασέ απ’ το ύψος του πέναλτι έκανε το 2-0!

 

Δεν άλλαξε κάτι μέχρι την ολοκλήρωση της αναμέτρησης. Δίκαια ο Παναθηναϊκός Β που ήταν αποφασιστικός στο δεύτερο ημίχρονο, πήρε τη δεύτερη νίκη του στο Πρωτάθλημα φτάνοντας στους 7 βαθμούς. Ο Αστέρας Βλαχιώτη έμεινε στους 4.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β: Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Σιδεράς, Ρόμπι, Μαρτίνης (84’ Κούτσιας), Θεοχάρης (87’ Αντωνίου), Ηλιάδης, Κρυπαράκος (90’ Καρβούνης), Αθανασακόπουλος (90’ Τουρκοχωρίτης), Σαρδέλης, Τσιριγώτης (84’ Σέχου).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ: Αθανασόπουλος, Αναστασόπουλος, Λάμτσε, Μαϊσουράτζε (81’ Ρόδης), Πεχλιβανόπουλος, Λεωνιδόπουλος, Σοκολάροφ, Τσίπρας (58’ Σάνι), Ζαΐμι (81’ Οφολίκουε), Παπούλης (68’ Τουλίκας), Χριστόπουλος (68’ Ντούνης).

 



Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved