Αιγάλεω: Αισιοδοξία για νίκη με Ηρόδοτο – Η αποστολή του Σίτι

Αιγάλεω: Αισιοδοξία για νίκη με Ηρόδοτο – Η αποστολή του Σίτι

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης και ο Παύλος Λάσκαρης μίλησαν για το ματς με τον Ηρόδοτο.

Έτοιμοι για την αναμέτρηση κόντρα στον Ηρόδοτο είναι οι «κυανόλευκοι» του Αιγάλεω που ολοκλήρωσαν το πρωί της Παρασκευής την προετοιμασία τους στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης», με τους Απόστολο Χαραλαμπίδη και Παύλο Λάσκαρη να δηλώνουν αισιόδοξοι για το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης για τον αγώνα με τον Ηρόδοτο δήλωσε: «Μετά το ρεπό που είχαμε το Σαββατοκύριακο, πιστεύω ότι προετοιμαστήκαμε πάρα πολύ καλά. Εκτός του Μπαρμπαρούση δεν έχουμε κάποια ιδιαίτερα προβλήματα. Η εβδομάδα κύλησε πάρα πολύ ομαλά, με πολύ όρεξη και με πολύ πάθος για να επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Θεωρώ ότι είμαστε πανέτοιμοι και με τον κόσμο μας αύριο θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Τέτοια παιχνίδια πιστεύω ότι κρίνονται στην πίστη. Πρέπει να πιστέψουμε ότι θα κερδίσουμε. Να είμαστε σοβαροί. Το παιχνίδι μας θεωρώ ότι είναι αρκετά καλό. Μπορούμε να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο, αλλά το θέμα είναι να βρούμε λύση και στο γκολ που μας έλλειψε πολύ κόντρα στην Καλλιθέα όπου βάση απόδοσης έπρεπε να πάρουμε τουλάχιστον έναν βαθμό.

Δουλέψαμε μέσα στην εβδομάδα στο γκολ και πιστεύω στο αυριανό παιχνίδι δεν θα έχουμε πρόβλημα. Είμαστε καλά. Η ομάδα είναι και ψυχολογικά καλά γιατί αυτό που κάνουμε αρέσει στα παιδιά. Πιστεύω με τον ζήλο που δείξαμε όλη την εβδομάδα θα φθάσουμε στη νίκη και θα πάρουμε το τρίποντο».

Λάσκαρης: «Με αυτοσυγκέντρωση για τη νίκη»

Από την πλευρά του ο Παύλος Λάσκαρης υπογράμμισε: «Θεωρώ ότι είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Δουλέψαμε πολύ σκληρά καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδος, έχουμε προετοιμάσει το πλάνο μας όπως σε κάθε παιχνίδι και πιστεύω αν είμαστε συγκεντρωμένοι θα έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Τελευταία μας λείπει το αποτέλεσμα και θεωρώ ότι με την Καλλιθέα αυτό ήταν άδικο, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πιστεύω πως ο αυριανός αγώνας θα κριθεί στην αυτοσυγκέντρωση. Πρέπει να είμαστε πιστοί στο πλάνο μας και απόλυτα συγκεντρωμένοι».

Η αποστολή του Αιγάλεω για Ηρόδοτο

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής στην οποία βρίσκονται οι: Σικαλιάς, Φυλακτός, Αναστασίου, Παναγιώτου, Παπουτσογιαννόπουλος, Παπανικόλας, Βλάχος, Λάσκαρης, Πιαστόπουλος, Καθάριος, Τσίτσαρης, Σταματάκης, Σκεντεράι, Τσιλιγκίρης, Αρναρέλλης, Τριμμάτης, Καββαδίας, Βουκελάτος, Μπρέμπος και Σαμπανίδης.



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved