Τρίκαλα-Απόλλων Λάρισας: Οι αντιδράσεις μετά τα επεισόδια - O λόγος της σύρραξης (photos+video)

Τρίκαλα-Απόλλων Λάρισας: Οι αντιδράσεις μετά τα επεισόδια - O λόγος της σύρραξης (photos+video)

Τρίκαλα και Απόλλων Λάρισας τοποθετήθηκαν για τα σοβαρά επεισόδια που αμαύρωσαν τη μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση.

Θέση για όσα συνέβησαν στο φιλικό πήραν τα Τρίκαλα και ο Απόλλων Λάρισας. Τον γύρο του διαδικτύου έκαναν τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο φιλικό των Τρικάλων με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Μάλιστα οι δυο ομάδες με ανακοινώσεις τους πήραν θέση για όσα συνέβησαν κάνοντας λόγο για «γεγονός παρεξήγησης, το οποίο έλαβε – κακώς – τεράστιες διαστάσεις δημοσιότητος».

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Λάρισας:

Η θέση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας για τα «επεισόδια» και τα νέα φιλικά.  Ικανοποίηση επικρατεί στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Λάρισας από το νικηφόρο φιλικό (1-3) στα Τρίκαλα το Σάββατο (18/09) κόντρα στον τοπικό ΑΟΤ.

O Marcelo Straccia και οι συνεργάτες του, είδαν τους “κυανόλευκους” να αποδίδουν πολύ καλό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο μέρος του 90λεπτου, γεμίζοντας τους, με αυτοπεποίθηση για την συνέχεια.

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας δεν θα προβεί σε καμία ανακοίνωση για τα όσα διαδραματίστηκαν κατά την διάρκεια του αγώνα, μιας και θεωρεί ότι δεν συντρέχει λόγος, για ένα γεγονός παρεξήγησης, το οποίο έλαβε – κακώς – τεράστιες διαστάσεις δημοσιότητος. Η ομάδα των Τρικάλων ήταν και θα παραμείνει φίλα προσκείμενη σε εμάς.

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει άλλα δύο φιλικά παιχνίδια για το επόμενο επταήμερο.

Συγκεκριμένα την Τετάρτη (22/09) στις 5 μμ. θα αγωνισθεί στην Ευξεινούπολη με την Δήμητρα η οποία μετέχει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, ενώ την Κυριακή (26/09) στις 4.30 μμ. θα φιλοξενήσει στο γήπεδο Φιλιππούπολης τον νεοφώτιστο στην Super League 2, Αλμωπό Αριδαίας.

Με τοποθέτηση του ο γενικός αρχηγός της ΠΑΕ Τρίκαλα, Ζήσης Κατσαντώνης σημειώνει:

«Αγαπητοί φίλοι..

Με λύπη διαβάζω αλλά και βλέπω τα όσα διαδραματίστηκαν στο σημερινό φιλικό παιχνίδι, ανάμεσα στην ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα και του Απόλλων Λάρισας. Δυστυχώς όμως ένας από τους πρωταγωνιστές του γεγονότος ήμουν και εγώ.

Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι του χαρακτήρα μου αλλά… πάντα στην ζωή υπάρχουν δικαιολογίες για οτιδήποτε συμβαίνει, εδώ όμως δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για οτιδήποτε και από οποιονδήποτε.

Δεν ξέρω αν μια συγνώμη είναι αρκετή αλλά προσωπικά αισθάνομαι την ανάγκη να το αναφέρω δημόσια. Η συγνώμη αυτή έχει αποδέκτες.

Συγνώμη στην Διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και τους αξιωματούχους του Απόλλωνa Λάρισας, μια ομάδα που με συνδέει και συναισθηματικά, γιατί στο παρελθόν φόρεσε την φανέλα ο πατέρας μου… Δεν ήθελα να το αναφέρω αλλά ισχύει.

Συγνώμη στους φιλάθλους, τους ποδοσφαιριστές και την διοίκηση της ομάδας μου.

Και για το τέλος, θέλω να πω δημόσια συγνώμη σε όλη την φίλαθλη κοινή γνώμη που μέσα από τα δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού έντυπου τύπου διάβασαν και είδαν αυτές τις σκηνές.

Τελικά όλα είναι η στιγμή. Μία στιγμή που πρέπει να διαχειριζόμαστε με ψυχραιμία και καθαρό μυαλό.

Με εκτίμηση προς όλους τους αναγνώστες».

Η σπίθα που ξεκίνησε τα επεισόδια

Να θυμίσουμε ότι όλα συνέβησαν, όταν ένας παράγοντας του Απόλλωνα ονόματι Δοξόπουλος διαπληκτίστηκε με τον Ζήση Κατσαντώνη, ήρθαν στα χέρια και η σύρραξη διογκώθηκε. Χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων και κυρίως του Γιάννη Ζαλαώρα τα πνεύματα ηρέμησαν ενώ στον αγωνιστικό χώρο μπήκαν και οι πρόεδροι των δύο ομάδων Ηλίας Αϊβάζογλου και Παναγιώτης Μαντζανάς για να κατευνάσουν την κατάσταση. Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΑΟΤ τα είχαν και με τον πρώην “κυανέρυθρο” Γιαννίτση για κάποιες χειρονομίες που έκανε με αποτέλεσμα να φυγαδευτεί απο τον πάγκο συνοδευόμενος απο τον Σωτήρη Βάγια.



Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ντεσάν επιβεβαίωσε το «άκυρο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες - Τι συμβαίνει με Εμπαπέ
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ντεσάν επιβεβαίωσε το «άκυρο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες - Τι συμβαίνει με Εμπαπέ
NBA: «Ισοπεδωτικοί» οι Λέικερς, ο Μπράνσον «εκτέλεσε» τους Ουόριορς | Αποτελέσματα και βαθμολογίες
NBA: «Ισοπεδωτικοί» οι Λέικερς, ο Μπράνσον «εκτέλεσε» τους Ουόριορς | Αποτελέσματα και βαθμολογίες
Φανέλα που τιμά την μπύρα φόρεσε η Λέουβεν
Φανέλα που τιμά την μπύρα φόρεσε η Λέουβεν
ΣΕΓΑΣ: Με 28 μετάλλια και διακρίσεις οι πρώτες 70 μέρες του 2024 για τον ελληνικό στίβο
ΣΕΓΑΣ: Με 28 μετάλλια και διακρίσεις οι πρώτες 70 μέρες του 2024 για τον ελληνικό στίβο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved