Δόξα Δράμας-Βέροια 3-3: Φιλικό με σκορ... Premier League

Δόξα Δράμας-Βέροια 3-3: Φιλικό με σκορ... Premier League

Ισόπαλο 3-3 έληξε το φιλικό παιχνίδι που έδωσε το Σάββατο η Βέροια στην Δράμα κόντρα στη Δόξα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα της Super League 2.

Στο πρώτο μέρος η Βεροιώτικη ομάδα πατούσε καλύτερα μέσα στο γήπεδο, οι παίκτες της ήταν πιο απειλητικοί για την αντίπαλη εστία, ενώ αμυντικά δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα.

Στο 4′ το σουτ του Δημοπούλου μέσα από την περιοχή έφυγε άουτ, ενώ στο 23′ ένα ακόμη σουτ (από φάουλ) του νεοαποκτηθέντα αμυντικού της “Βασίλισσας” κατέληξε στα χέρια του Συλλέκτη.

Στο 35′ η κεφαλιά του Πασά κατέληξε στα χέρια του γκολκίπερ των γηπεδούχων, ενώ στο επόμενο λεπτό το σουτ του Γαβριηλίδη πέρασε μόλις άουτ.

Η υπεροχή της ομάδας του Παύλου Δερμιτζάκη καρποφόρησε στο 37′ όταν ο Γαβριηλίδης με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα ψηλά στην αριστερή γωνία του Συλλέκτη γράφοντας το 0-1!

Η απάντηση της Δόξας ήταν άμεση, αφού στο 40′ έφτασε στο 1-1, στην πρώτη της ουσιαστικά επικίνδυνη επίσκεψη στα Βεροιώτικα καρέ, με κοντινή προβολή του προωθημένου Παντελή Πανουργιά, μετά από φάση διαρκείας.

Η “Βασίλισσα του βορρά” όμως ξαναπήρε το προβάδισμα που δικαιούταν στο πρώτο μέρος, με κεφαλιά του Πασά στο 43ο λεπτό, έπειτα από κόρνερ του Πόζογλου (1-2).

Στην επανάληψη οι πολλές αλλαγές έριξαν τον ρυθμό, με τη Βέροια να συνεχίζει να είναι πιο απειλητική και στο 60′ να φτάνει κοντά στο γκολ, αλλά το σουτ του Μυστακίδη να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά δικτύων! Στο 69′ η Βέροια έφτασε σε τρίτο τέρμα, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπεϊντού, ο Μυστακίδης έπιασε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-3.

Στο 73′ το σουτ του Οικονόμου αποκρούστηκε δύσκολα από τον πορτιέρο των γηπεδούχων, ενώ στο 78′ η Δόξα μείωσε σε 2-3 με καρφωτή κεφάλια του Μουδούρογλου, έπειτα από φάουλ – γέμισμα του Καραγιάννη. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Βασίλης Παπαδόπουλος από κοντά έχασε την καλύτερη ευκαιρία για τους Δραμινούς, με πλασέ που απέκρουσε ο Τσιμοπουλος.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια λίγα λεπτά πριν το φινάλε! Ήταν το 87ο λεπτό όταν μετά από υποδειγματική αντεπίθεση, ο Ελέζι με κοντινή προβολή, μετά από κούρσα και ασίστ του Βασίλη Παπαδόπουλου από δεξιά, έγραψε το 3-3!

Στο 89′ η “Βασίλισσα του βορρά” έχασε την μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη γοήτρου, όταν ο Οικονόμου σούταρε και σημάδεψε το δοκάρι της εστίας της Δόξας, ενώ στη συνέχεια η μπάλα έφυγε άουτ!

Στις καθυστερήσεις, το πλασέ του Βασίλη Παπαδόπουλου από καλή θέση πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια, ενώ στην επόμενη φάση η Βέροια άγγιξε το γκολ αλλά το σουτ του Μανσούρ αποκρούστηκε με τα πόδια από τον Κολιοφούκα!

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Γκαϊτατζής, με βοηθούς τον Μάνο Παστιάδη και την Δήμητρα Κοτανίδου.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Μάκης Κατσαβάκης): Συλλέκτης, Γιαννούσης, Στ. Θεοδοσιάδης, Καλλίδης, Πανουργιάς, Καραγιάννης, Παπαϊωάννου, Ελέζι, Μουδούρογλου, Παπαδόπουλος, Πάβλιτς. Στην επανάληψη έπαιξαν και οι: Αποστολίδης, Ιορδανίδης, Κολοφούκας, Κοντογιαννόπουλος, Κυριακίδης, Μουτζούρης, Μπαβέλης, Πετρίδης, Ρεμπετσιώτης, Ρούτσης, Τάσιος.

ΒΕΡΟΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Δημόπουλος, Γαβριηλίδης, Μπλέτσας, Ορφανίδης, Πόζογλου, Μανσούρ, Πασάς. Β’ ημιχρονο: Τσιμόπουλος, Μαραγκός, Τασιόπουλος, Μουχάλης, Οικονόμου, Ισαακίδης, Ντίνας, Λουτζιανιώτης, Μυστακίδης, Μπεϊντού, Χαλκιαδάκης.

Πηγή: kerkidasport



Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved