Super League 2: Νίκη για ΑΟΤ, γκέλα η Ξάνθη - Όλα τα γκολ

Super League 2: Νίκη για ΑΟΤ, γκέλα η Ξάνθη - Όλα τα γκολ

Τα Τρίκαλα επέστρεψαν στις νίκες, ενώ η Ξάνθη έχασε βαθμούς και έμεινε με παράπονα.

Συναρπαστικά παιχνίδια έγιναν σήμερα, για τη 18η αγωνιστική της Super League 2. Στα Πηγάδια, η Ξάνθη «κόλλησε» στο 1-1 με τον Καραϊσκάκη, ενώ διαμαρτύρεται για το γκολ του Καπνίδη που δεν μέτρησε ως οφσάιντ. Στο Παγκρήτιο, τα Τρίκαλα πέτυχαν μεγάλη νίκη, καθώς επικράτησαν 3-2 του Εργοτέλη, σε μια συναρπαστική αναμέτρηση.

Καλό παιχνίδι έγινε και στα Περιβόλια, με τα Χανιά να επικρατούν 1-0 του Διαγόρα, με την ήττα αυτή να είναι η πέμπτη συνεχόμενη για την ομάδα της Ρόδου.

Αναλυτικά:

Ξάνθη-Καραϊσκάκης 1-1
Εργοτέλης-Τρίκαλα 2-3
Χανιά-Διαγόρας 1-0

Κυριακή 4/4

14:45 Απόλλων Λάρισας-Ιωνικός (ERTSPORTS 2)
14:45 Δόξα Δράμας-Παναχαϊκή (ERTSPORTS)
14:45 ΟΦ Ιεράπετρας-Λεβαδειακός (ΕΡΤ3)

Γκέλα με γκρίνια για την Ξάνθη

Στο 1-1 έμεινε η Ξάνθη απέναντι στον Καραϊσκάκη, με τους γηπεδούχους να έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία. Αποφασισμένη για τη νίκη μπήκε στο παιχνίδι με τον Καραϊσκάκη η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, πιέζοντας από το πρώτο λεπτό. Στο 5’ η κεφαλιά του Θανάση Παπάζογλου βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 12’ το σουτ του Ντίνα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0. Στο 21’ ο Σιατραβάνης κέρδισε πέναλτι, αλλά η εκτέλεσή του αλά Πανένκα ήταν άστοχη. Η Ξάνθη συνέχισε να κυριαρχεί στο παιχνίδι. Στο 58’ όμως ένα λάθος στη μεσαία γραμμή έφερε τη μπάλα στον Δούμτσιο, ο οποίος έδωσε στον Ναζίμ, που πλάσαρε για το 1-1. Στο 68’ ο Καπνίδης πέτυχε το γκολ, αλλά ακυρώθηκε για οφσάιντ, παρά τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Η Ξάνθη πίεζε για το γκολ της νίκης, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, ενώ στις καθυστερήσεις ο Θυμιάνης των γηπεδούχων αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Σόκαραν τον Εργοτέλη τα Τρίκαλα!

Τα Τρίκαλα επέστρεψαν στις νίκες μετά από 11 αγωνιστικές, επικρατώντας 3-2 του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και πίεζαν για το γκολ, πολιορκώντας τα καρέ του Γιακουμή. Στο 37’ ο Μανουσάκης από μπαλιά του Κοκκίνη βρέθηκε σε θέση βολής και πέτυχε το 1-0 για τον Εργοτέλη. Η απάντηση του ΑΟΤ ήρθε στο 41’, όταν από κόρνερ, ο Ευθυμίου με κεφαλιά πέτυχε το 1-1. Στο δεύτερο μέρος πάλι οι «κιτρινόμαυροι» είχαν την κατοχή, αλλά στο 53’ ο Ευθυμίου και πάλι σε αντεπίθεση σκόραρε με πλασέ για το 1-2. Στο 77’ ο Εργοτέλης κέρδισε πέναλτι για ανατροπή του Κόατενγκ και ο Μανουσάκης ευστόχησε για το 2-2. Στο 87’ πέναλτι κέρδισαν και τα Τρίκαλα, με τον Ριζογιάννη να σκοράρει από την άσπρη βούλα για το 2-3.

Σπουδαία νίκη τα Χανιά

Την αγωνιστική τους άνοδο συνέχισαν τα Χανιά, τα οποία νίκησαν 1-0 τον Διαγόρα, σε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Οι Ροδίτες ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και έχασαν δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Σμυρλή για να σκοράρουν. Τα Χανιά ισορρόπησαν και στο δεύτερο ημίχρονο πίεσαν περισσότερο. Στο 54’ ο Διαμαντόπουλος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τσέλιο, αλλά στο 61’ ο Καμαρά με εντυπωσιακό σουτ πέτυχε το 1-0. Ο Διαγόρας έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 78’, αλλά το πλασέ του Αλάεθ πέρασε άουτ. Ως το φινάλε του αγώνα δεν άλλαξε κάτι, με τα Χανιά να πανηγυρίζουν τη νίκη και τον Διαγόρα να μένει για πέμπτο παιχνίδι χωρίς βαθμό.

Δείτε τη βαθμολογία της Super League 2



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved