Super League 2: Στο φινάλε πάλι νίκησε ο Ιωνικός - Όλα τα γκολ

Super League 2: Στο φινάλε πάλι νίκησε ο Ιωνικός - Όλα τα γκολ

Με γκολ στις καθυστερήσεις λυτρώθηκε ο Ιωνικός, ενώ νίκες πήραν Δόξα Δράμας και Απόλλων Λάρισας.

Στις καθυστερήσεις και πάλι ο Ιωνικός κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Παναχαϊκή με 1-0, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Σπουδαία νίκη πανηγύρισαν τα Χανιά στα Τρίκαλα, καθώς επικράτησαν 2-0 του ΑΟΤ, παίρνοντας… εκδίκηση για την ήττα στον πρώτο γύρο. Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν να βυθίζονται στη βαθμολογία, ενώ τα Χανιά μπαίνουν δυναμικά στην εξάδα.

Στη Δράμα, η Δόξα επικράτησε 2-1 του ΟΦ Ιεράπετρας και απομακρύνθηκε από τις τελευταίες θέσεις, ενώ στην Άρτα, ο Απόλλων Λάρισας επιβλήθηκε 2-1 του Καραϊσκάκη, με όλα τα γκολ να μπαίνουν μετά το 70’.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Διαγόρας-Λεβαδειακός 0-4 (27/3)
Ξάνθη-Εργοτέλης 1-0 (27/3)
Τρίκαλα-Χανιά 0-2
Δόξα Δράμας-ΟΦ Ιεράπετρας 2-1
Καραϊσκάκης-Απόλλων Λάρισας 1-2
Ιωνικός-Παναχαϊκή 1-0

Πρωτιά στις καθυστερήσεις

Με νέο γκολ στις καθυστερήσεις, ο Ιωνικός πήρε τη νίκη με 1-0 της Παναχαϊκής. Για ένα ακόμη παιχνίδι φέτος οι «κυανόλευκοι» κατάφεραν να σκοράρουν στο φινάλε και να πάρουν το «τρίποντο», παραμένοντας στην κορυφή. Οι γηπεδούχοι πίεζαν από το ξεκίνημα του αγώνα και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ, ενώ οι Πατρινοί στάθηκαν καλά και έψαξαν το γκολ στις αντεπιθέσεις. Τελικά στο 90+3’ ο Πλατέλλας έκανε το σουτ στο δοκάρι και ο Μάναλης στην επαναφορά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Ανάσα οι «Μαυραετοί»

Σημαντική νίκη πανηγύρισε η Δόξα Δράμας, που επικράτησε 2-1 του ΟΦ Ιεράπετρας και απομακρύνθηκε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Ο ΟΦΙ ξεκίνησε πιο ορεξάτα στη Δράμα απέναντι στη Δόξα, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι στο 24’ στην πρώτη τους καλή στιγμή πήραν το προβάδισμα στο σκορ με ωραίο σουτ του Μαυριά για το 1-0. Το σκορ δεν άλλαξε ως το τέλος του ημιχρόνου, ενώ οι γηπεδούχοι στο δεύτερο μέρος κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ. Στο 52’ ο Βάντερσον πέτυχε το 2-0, με τον ΟΦ Ιεράπετρας να προσπαθεί να αντιδράσει. Στο 69’ ο Ντάλα Κόστα με κεφαλιά, μετά από μπαλιά του Βογιατζή, μείωσε σε 2-1 για τους Κρητικούς.

Ματσάρα στο φινάλε

Με το «διπλό» απέδρασε από την Άρτα ο Απόλλων Λάρισας, επικρατώντας 2-1 του Καραϊσκάκη. Αρκετές φάσεις είχε το παιχνίδι στην Άρτα στο πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν για το γκολ. Η αναμέτρηση όμως πήρε φωτιά μετά το 70’. Ο Απόλλων Λάρισας προηγήθηκε στο 74’ με αυτογκόλ του Θεολόγου και στο 77’ πέτυχε το 0-2 με κεφαλιά του Χατζή. Στο 80’ ο Καραϊσκάκης μείωσε σε 1-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ναζίμ. Στη συνέχεια όμως, ο Μπεκατώρος αποβλήθηκε στο 81’ με δεύτερη κίτρινη, αφήνοντας τους Αρτινούς με δέκα παίκτες.

Χανιά σε… άνοδο

Σαρωτική εμφάνιση πραγματοποίησαν τα Χανιά απέναντι στα Τρίκαλα στο πρώτο ημίχρονο, επικρατώντας 2-0. Οι Χανιώτες ξεκίνησαν… δαιμονισμένα το παιχνίδι και πολιόρκησαν τα καρέ του Γιακουμή. Στο 10’ ο Καρλίτο μετά από ωραία σέντρα του Δημητριάδη βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα του ΑΟΤ και πέτυχε το 0-1. Στο 24’ ο Βασιλόγιαννης με πλασέ μετά από ασθενή απόκρουση του Γιακουμή, σημείωσε το 0-2. Τα Τρίκαλα προσπάθησαν να αντιδράσουν στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά χωρίς να χάσουν τη μεγάλη ευκαιρία, με τα Χανιά να ελέγχουν τον ρυθμό του αγώνα.

 
Δείτε τη βαθμολογία της Super League 2


Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved