Super League 2: Κορυφή και πάλι ο Ιωνικός - Όλα τα γκολ

Super League 2: Κορυφή και πάλι ο Ιωνικός - Όλα τα γκολ

Νέα νίκη του Ιωνικού, ενώ Λεβαδειακός και Ξάνθη γκέλαραν.

Ο Ιωνικός δυσκολεύτηκε, αλλά επικράτησε 2-1 του ΟΦΙ στην Ιεράπετρα, απολαμβάνοντας τη μοναξιά της κορυφής. Μάλιστα, εκμεταλλεύτηκε και τη γκέλα του Λεβαδειακού, που έμεινε στο 0-0 απέναντι στα Τρίκαλα.

Στα Περιβόλια, Χανιά και Ξάνθη έμειναν στο 0-0, σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές ευκαιρίες.

Την αγωνιστική του άνοδο συνέχισε η Δόξα Δράμας και στη Ρόδο, καθώς επικράτησε 3-1 του Διαγόρα. Πλέον οι «Μαυραετοί» έφτασαν τους 17 βαθμούς, ενώ οι Ροδίτες έχασαν για δεύτερη συνεχόμενη σειρά στην έδρα τους.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Εργοτέλης-Καραϊσκάκης 0-1
Παναχαϊκή-Απόλλων Λάρισας 1-0
Διαγόρας-Δόξα Δράμας 1-3
Χανιά-Ξάνθη 0-0
Λεβαδειακός-Τρίκαλα 0-0
ΟΦ Ιεράπετρας-Ιωνικός 1-2

Λύτρωση με Μάναλη

Μια ακόμη νίκη στο φινάλε πέτυχε ο Ιωνικός, ο οποίος απέδρασε από την Ιεράπετρα, επικρατώντας 2-1 του ΟΦ Ιεράπετρας. Οι «κυανόλευκοι» ήταν πιο κινητικοί στο πρώτο ημίχρονο και στο 16’ ο Κάστρο βρήκε δίχτυα, αλλά το γκολ δεν μέτρησε σωστά ως οφσάιντ. Η πίεση όμως των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε και στο 32’ ο Ματσούκας έκανε τη σέντρα και ο Βλαχομήτρος με πλασέ πέτυχε το 0-1. Ο ΟΦΙ ανέβασε την απόδοσή του στο δεύτερο μέρος και στο 65’ έφτασε στην ισοφάριση με ωραίο γκολ του Φουάση. Οι γηπεδούχοι πίεζαν για το γκολ της νίκης, αλλά ο Ιωνικός ήταν αυτός που σκόραρε. Στο 84’ με πλασέ ο Μάναλης σημείωσε το 1-2, που ήταν και το τελικό σκορ.

Τον φρέναραν τα Τρίκαλα

Στο 0-0 έμεινε ο Λεβαδειακός με τα Τρίκαλα, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες τους και να σκοράρουν.Οι Βοιωτοί ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι, αλλά άμεσα τα Τρίκαλα έκλεισαν τους διαδρόμους και δεν σημειώθηκαν πολλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο. Ο Λεβαδειακός είχε την κατοχή της μπάλας και πίεζε, αλλά δεν μπορούσε να φτάσει στο γκολ. Το σκηνικό αυτό συνεχίστηκε ως το φινάλε, με τον ΑΟΤ να έχει ελάχιστες επισκέψεις στα καρέ των γηπεδούχων, καθώς πρωταρχικός στόχος ήταν το μηδέν στην άμυνα.

Μοιρασιά στα Περιβόλια

Χανιά και Ξάνθη έμειναν στο 0-0, με τους Ακρίτες να τσιμπάνε τον εκτός έδρας βαθμό. Προσεκτικές ήταν οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο, προσέχοντας την άμυνά τους. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπορούσαν να διασπάσουν την άμυνα της Ξάνθης. Η εικόνα αυτή συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, με τα Χανιά να απειλούν στο 58’ με τον Βασιλόγιαννη, αλλά ο Μπέντο απέκρουσε σωτήρια. Στο 73’ ο Παπάζογλου σκόραρε με κεφαλιά, αλλά το γκολ δεν μέτρησε ως οφσάιντ. Το 0-0 όμως δεν άλλαξε ως το φινάλε.

Ψηλές πτήσεις στη Ρόδο

Οι «Μαυραετοί» ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι, καθώς στο 9’ ο Μαυριάς ευστόχησε σε πέναλτι, που καταλογίστηκε για χέρι του Κοντοχρήστου, κάνοντας το 0-1. Ο Διαγόρας προσπάθησε να αντιδράσει και είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά στο 36’ ο Μαυριάς και πάλι με σουτ στην κίνηση πέτυχε το 0-2. Η Δόξα είχε και δύο δοκάρια πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, με τον Πινδώνη στο 40’ και το 44’. Ο Διαγόρας ανέβασε την απόδοσή του και στο 65’ μείωσε με γκολ του Κονέ. Στο 82’ όμως ο νεοεισελθών Φυτόπουλος με σουτ που κόντραρε σε αμυντικό, έγραψε το 1-3 για τη Δόξα.

 
Δείτε τη βαθμολογία της Super League 2


Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved