Super League 2: Νέα νίκη για Ιωνικό, δυναμική επιστροφή η Ξάνθη - Όλα τα γκολ

Super League 2: Νέα νίκη για Ιωνικό, δυναμική επιστροφή η Ξάνθη - Όλα τα γκολ

Ανατρεπτική η 15η αγωνιστική, με Ιωνικό και Ξάνθη να είναι οι κερδισμένοι.

Νίκη στο φινάλε πήρε για μια ακόμη φορά ο Ιωνικός, καθώς επικράτησε 2-1 του Διαγόρα, χάρη σε γκολ του Ματίας Κάστρο στο 89’. Με τη νίκη αυτή οι «κυανόλευκοι» έφτασαν στην κορυφή τον Εργοτέλη, ο οποίος έχασε στο Παγκρήτιο από τα Χανιά με 1-0.

Η Ξάνθη με την τρίτη σερί νίκη της, έφτασε τους 26 βαθμούς, καθώς επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού.

Στη Δράμα, η Δόξα επέστρεψε στις νίκες, καθώς νίκησε 1-0 τα Τρίκαλα, τα οποία παρέμειναν χωρίς «τρίποντο» για ένατη αγωνιστική. Στην Άρτα, ο Καραϊσκάκης κράτησε την Παναχαϊκή στο 0-0, με τους γηπεδούχους να πραγματοποιούν πολύ καλή εμφάνιση.

Στη Φιλιππούπολη, ο Απόλλων Λάρισας προηγήθηκε, αλλά ο ανεβασμένος ΟΦ Ιεράπετρας απέδρασε με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Αναλυτικά τα αποτέλεσματα:

Ιωνικός-Διαγόρας 3-1
Απόλλων Λάρισας-ΟΦ Ιεράπετρας 1-1
Καραϊσκάκης-Παναχαϊκή 0-0
Εργοτέλης-Χανιά 0-1
Δόξα Δράμας-Τρίκαλα 1-0
Ξάνθη-Λεβαδειακός 1-0

Στο κόλπο ανόδου η Ξάνθη!

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Ξάνθη, η οποία έφτασε στην τρίτη σερί νίκη της, με… θύμα τον Λεβαδειακό. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ επικράτησε 1-0 των Βοιωτών και ανέβηκε κι άλλο στη βαθμολογία. Η Ξάνθη ήταν κυρίαρχη στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να προηγηθεί στο 45’, όταν ο Έμπερτ είδε τον Στογιάνοβιτς να αποκρούει την εκτέλεση πέναλτι, αλλά σκόραρε με δεύτερη προσπάθεια για το 1-0. Στο 48’ ο ίδιος παίκτης είχε κεφαλιά στο δοκάρι. Ο Λεβαδειακός ξεκίνησε να πιέζει προς το τέλος του αγώνα, χάνοντας κάποιες ευκαιρίες του Πολέτο.

Μοιρασιά στη Φιλιππούπολη

Από ένα ημίχρονο είχαν Απόλλων Λάρισας και ΟΦ Ιεράπετρας, με το παιχνίδι να λήγει ισόπαλο 1-1. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο ορεξάτα το παιχνίδι και πίεζαν για το γκολ. Στο 9’ ο Μόρας κέρδισε πέναλτι από τον Πριόνα, αλλά ο Γιάκος έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ. Στο 11’ όμως, και μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μόρας βρέθηκε σε θέση φορ και με πλασέ νίκησε τον Αθανασόπουλο για το 1-0. Ο ΟΦ Ιεράπετρας ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και στο 77’ έφτασε στην ισοφάριση με το ωραίο πλασέ του Αποστολίδη για το 1-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

«Καθάρισε» με Κάστρο

Με… φόρα από το «διπλό» στα Τρίκαλα, ο Ιωνικός πήρε τη νίκη και απέναντι στον Διαγόρα στο γήπεδο της Νεάπολης, με τον γνωστό αγχωτικό τρόπο στο τέλος με 3-1. Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες. Το γκολ ήρθε στο 41’ με κεφαλιά του Νιάσε. Στο δεύτερο μέρος, ο Διαγόρας άρχισε να ανεβάζει την απόδοσή του και στο 68’ έφτασε στην ισοφάριση με γκολ του Σανδραβέλη για το 1-1. Η αντίδραση του Ιωνικού ήρθε στο φινάλε, καθώς στο 89’ ο Κάστρο από κοντά πέτυχε το 2-1. Στις καθυστερήσεις οι «κυανόλευκοι» κέρδισαν πέναλτι και ο Κάστρο και πάλι βρήκε δίχτυα, για το τελικό 3-1. Αυτό ήταν και το δέκατο φετινό γκολ του Αργεντινού φορ.

'
 

Επιτέλους νίκη για τη Δόξα

Αποφασισμένη για τη νίκη μετά από το αρνητικό σερί των 5 ηττών μπήκε στο ματς με τα Τρίκαλα η Δόξα Δράμας. Στο 2’ ο Αγγελόπουλος με ωραίο σουτ έκανε το 1-0, ενώ οι «Μαυραετοί» έχασαν κι άλλες καλές ευκαιρίες με τον δραστήριο Μπαράνκο. Τα Τρίκαλα, έχοντας στον πάγκο υπηρεσιακό τεχνικό τον Βασίλη Καλογιάννη, δεν έβρισκαν τρόπο να αντιδράσουν, με τη Δόξα να ελέγχει την αναμέτρηση. Το 1-0 διατηρήθηκε ως το τέλος, με την ομάδα του Θανάση Κολιτσιδάκη να παίρνει βαθιά ανάσα.

Λύτρωση στο τέλος για τα Χανιά

Τα Χανιά κατάφεραν να περιορίσουν την καλή κυκλοφορία του παιχνιδιού του Εργοτέλη, με αποτέλεσμα οι «κιτρινόμαυροι» να μην μπορούν να απειλήσουν. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν τη μεγάλη ευκαιρία, επιβεβαιώνοντας το επιθετικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν φέτος. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα λήξει χωρίς νικητή, ο Καμαρά έκανε τη σέντρα στο 90+1’ και ο Δημητριάδης με κεφαλιά πέτυχε το 0-1 και στη συνέχεια αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον πανηγυρισμό του.

Πήρε τον βαθμό ο Καραϊσκάκης

Το παιχνίδι στην Άρτα ήταν μοιρασμένο, έχοντας καλό ρυθμό και αρκετές ευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι πίεζαν για το γκολ, έχοντας καλές στιγμές με τους Δούμτσιο, Δεινόπαπα και Ρούνεϊ. Η Παναχαϊκή ήταν πιο κινητική στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει, καθώς ο Χουάντερσον ήταν παρών όταν χρειάστηκε. Παρά τις αρκετές εκατέρωθεν ευκαιρίες, το παιχνίδι έληξε χωρίς νικητή, με το 0-0 να μη βολεύει καμία ομάδα.

 
Δείτε τη βαθμολογία της Super League 2


Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Καλλιμάρμαρο η ξεχωριστή τελετή παράδοσης - Αναχωρεί με ιστιοφόρο για Μασσαλία
Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Καλλιμάρμαρο η ξεχωριστή τελετή παράδοσης - Αναχωρεί με ιστιοφόρο για Μασσαλία
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο σχολιαστής της EuroLeague αποθεώνει το ΟΑΚΑ - «Έτρεμα από αδρεναλίνη»
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο σχολιαστής της EuroLeague αποθεώνει το ΟΑΚΑ - «Έτρεμα από αδρεναλίνη»
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved