«Ο Διαγόρας έχει γερές βάσεις και είναι ενωμένος»

«Ο Διαγόρας έχει γερές βάσεις και είναι ενωμένος»

Ο γενικός διευθυντής της Π.Α.Ε. Διαγόρας Θανάσης Σουλελές μιλάει στο 12sports για τη φετινή πορεία- όνειρο του ”γηραιού”- που δεν είναι τυχαία- και για την κοινή προσπάθεια της διοίκησης, των παικτών και του προπονητικού επιτελείου!

 

Αυτό που συμβαίνει φέτος στον Διαγόρα δεν είναι τυχαίο, σε καμία περίπτωση! Όταν σε μία ομάδα όλα λειτουργούν στην εντέλεια, υπάρχει οικογενειακό κλίμα και μία διοίκηση δίπλα στους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο, τότε τα αποτελέσματα είναι ορατά, όπως στην περίπτωση του «γηραιού». Η παρουσία του προέδρου Γιώργου Πάτση, του γενικού διευθυντή της Π.Α.Ε. Θανάση Σουλελέ και του τεχνικού διευθυντή Μάκη Σιδηρόπουλου αποτελούν τη βάση πάνω στο φετινό οικοδόμημα του συλλόγου, που έχει ταιριάξει «γάντι» με το προπονητικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές. Το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα, τα αποτελέσματα και η δεύτερη θέση στη Super League 2 είναι το επιστέγασμα των προσπαθειών, όλων αυτών που ασχολούνται με το ιστορικό σωματείο της Ρόδου.

Ο γενικός διευθυντής της Π.Α.Ε. Θανάσης Σουλελές μίλησε στο 12sports για την προσπάθεια που γίνεται, αποδεικνύοντας ότι το οικογενειακό κλίμα και οι άριστες σχέσεις, αποτελούν το εχέγγυο για την επόμενη μέρα του συλλόγου. Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Το γεγονός ότι ο Διαγόρας βρίσκεται στη δεύτερη θέση της Super League 2, δεν είναι τυχαίο. Προήλθε από σκληρή δουλειά απ’ όλους όσους βρίσκονται στην ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι όταν ξεκινήσαμε υπήρχε μία αμφισβήτηση προς όλους, ωστόσο θωρακίσαμε τη διοίκηση μ έναν πρόεδρο που είναι παρών και όχι διακοσμητικό στοιχείο. Έχουμε τον καλύτερο τεχνικό διευθυντή της κατηγορίας τον Μάκη Σιδηρόπουλο και έναν πολύ καλό και έμπειρο προπονητή, τον Σάκη Θεοδοσιάδη, ο οποίος δουλεύει σκληρά και τα αποτελέσματα του φαίνονται. Θεωρώ ότι σημαντικό κομμάτι στην πορεία της ομάδας, εκτός από την εξαιρετική απόδοση των ποδοσφαιριστών παίζει και η διοίκηση. Είμαστε δίπλα στην ομάδα, για να λύσουμε όλα τα προβλήματα που υπάρχουν. Ο πρόεδρος, ο Μάκης κι εγώ αποτελούμε αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας. Είναι αυτό που λέμε η ισχύς εν τη ενώσει», είπε ο Θανάσης Σουλελές και συνέχισε:

«Δεν χρειάζεται να λέμε μεγάλα λόγια, αλλά να βαδίζουμε βήμα- βήμα και να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από την εικόνα της ομάδας, που συμμετέχει στο πιο δύσκολο και συγχρόνως στο καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών στη Super League 2. Ο Διαγόρας έχει γερές βάσεις και από πίσω του έναν δυνατό όμιλο. Είμαστε εδώ για να κάνουμε το καλύτερο για τον Διαγόρα. Ο στόχος μας τώρα είναι να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας και να παραμείνουμε ψηλά. Θέλω να τονίσω ξανά ότι ο Διαγόρας προχωράει ενωμένος. Διοίκηση, προπονητές, παίκτες και κόσμος για το καλύτερο της ομάδας».

Πηγή: 12sports



ΠΑΟΚ: Ίωση ο Κωνσταντέλιας και χάνει το ντέρμπι!
ΠΑΟΚ: Ίωση ο Κωνσταντέλιας και χάνει το ντέρμπι!
ΑΕΚ: Αγάλματα των Νεστορίδη και Παπαϊωάννου θα τοποθετηθούν στην «OPAP Arena»
ΑΕΚ: Αγάλματα των Νεστορίδη και Παπαϊωάννου θα τοποθετηθούν στην «OPAP Arena»
Συνελήφθη γνωστός μπασκετμπολίστας για ενδοοικογενειακή βία - Χτυπούσε και δάγκωνε τη σύντροφό του
Συνελήφθη γνωστός μπασκετμπολίστας για ενδοοικογενειακή βία - Χτυπούσε και δάγκωνε τη σύντροφό του
AEK: Ξανά αποχή από τους παίκτες – Όλα ανοικτά για το ματς με τον ΠΑΟΚ
AEK: Ξανά αποχή από τους παίκτες – Όλα ανοικτά για το ματς με τον ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved