Super League 2: Πάρτι ανόδου ο Εργοτέλης, δεύτερος ο Διαγόρας - Όλα τα γκολ

Super League 2: Πάρτι ανόδου ο Εργοτέλης, δεύτερος ο Διαγόρας - Όλα τα γκολ

Ο Εργοτέλης διέλυσε τη Δόξα Δράμας με 6-0, ενώ ο ΟΦΙ πανηγύρισε την πρώτη του φετινή νίκη.

Εντυπωσιακό ξέσπασμα έκανε ο Εργοτέλης απέναντι στη Δόξα Δράμας στο Παγκρήτιο, την οποία σκόρπισε με 6-0. Οι «κιτρινόμαυροι» παρέμειναν πρώτοι και έδειξαν στο σημερινό παιχνίδι πως είναι το απόλυτο φαβορί για την άνοδο. Στη δεύτερη θέση ανέβηκε ο Διαγόρας, ο οποίος πήρε τεράστιο «διπλό» στην Αγυιά, επικρατώντας 1-0 της Παναχαϊκής. 

Ο Λεβαδειακός κόλλησε στο 0-0 με τα Χανιά στα Περιβόλια, μένοντας στο -4 από τον πρωτοπόρο Εργοτέλη. Στην Άρτα, ο ΟΦ Ιεράπετρας επικράτησε 3-2 του Καραϊσκάκη, πανηγυρίζοντας την πρώτη του φετινή νίκη. Χωρίς σκορ έληξε η θεσσαλική μονομαχία ανάμεσα σε Απόλλωνα Λάρισας και Τρίκαλα, με τις δύο ομάδες να μη μένουν ευχαριστημένες από τον βαθμό.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ιωνικός-Ξάνθη 1-1
Εργοτέλης-Δόξα Δράμας 6-0
Καραϊσκάκης-ΟΦ Ιεράπετρας 2-3
Χανιά-Λεβαδειακός 0-0
Απόλλων Λάρισας-Τρίκαλα 0-0
Παναχαϊκή-Διαγόρας Ρόδου 0-1

Σ-έξι Εργοτέλης

Ασταμάτητος είναι φέτος ο Εργοτέλης και απέναντι στη Δόξα Δράμας έκανε επίδειξη δύναμης και αποτελεσματικότητας, καθώς επιβλήθηκαν με το ευρύ 6-0. Ο Τσέλιος με πλασέ στο 7’ πέτυχε το 1-0, με τη Δόξα να προσπαθεί να ισορροπήσει. Στο 46’ ο Μενσά σημάδεψε το δοκάρι, στην πιο μεγάλη ευκαιρία των «Μαυραετών», αλλά η συνέχεια ανήκε στον Εργοτέλη. Στο 48’ ο Κόνραντ με σουτ πέτυχε το 2-0 και στο 64’ ο Μανουσάκης με πλασέ έγραψε το 3-0. Στο 72’ ο Πατρινός σε ρυθμούς προπόνησης σημείωσε το 4-0 και στο 81’ ο Μπουρσέλης βρήκε δίχτυα για το 5-0. Στο 85’ ο Πατρινός και πάλι πέτυχε σε αντεπίθεση το 6-0, που ήταν και το τελικό σκορ.

 

Πέρασε και από Πάτρα ο Διαγόρας

Το τρομερό του σερί συνέχισε ο Διαγόρας, ο οποίος επικράτησε 1-0 της Παναχαϊκής στην Αγυιά, πανηγυρίζοντας το πέμπτο διαδοχικό τρίποντο. Καλό ρυθμό είχε το παιχνίδι στην Αγυιά, με την Παναχαϊκή και τον Διαγόρα να ψάχνουν το γκολ, χάνοντας ευκαιρίες. Στο 31’ από σέντρα του Ντοριβάλ, ο Λινάρδος από κοντά πέτυχε το 0-1 για τους Ροδίτες. Οι Πατρινοί επιχείρησαν να απαντήσουν, έχοντας δοκάρι στο 51’ σε δυνατό σουτ του Μπάτροβιτς. Η πίεση των γηπεδούχων ήταν ασφυκτική και απείλησαν με σουτ των Μπρους, Μπάτροβιτς, ψάχνοντας την ισοφάριση. Ο Διαγόρας απάντησε με προσπάθειες των Αθανασίου και Λινάρδου, αλλά ο Κολοβούρης αντέδρασε σωστά. Στο 90+5’ η Παναχαϊκή είχε νέο δοκάρι με τον Κουσκουνά, ωστόσο το 0-1 διατηρήθηκε ως το τέλος.

Νέα γκέλα για Λεβαδειακό και Χανιά

Στο άβολο 0-0 έμειναν Χανιά και Λεβαδειακός στα Περιβόλια, χάνοντας κι άλλο έδαφος. Οι γηπεδούχοι ήταν ελαφρώς καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν απείλησαν ιδιαίτερα τους Βοιωτούς, οι οποίοι είχαν κάποιες καλές με τον Μυτίδη στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Λεβαδειακός έμεινε στο -4 από την κορυφή, ενώ τα Χανιά έχουν μόλις 15 βαθμούς.

Επιτέλους νίκη για ΟΦΙ

Το 13ο παιχνίδι της σεζόν ήταν και το τυχερό για τον ΟΦ Ιεράπετρας, ο οποίος πήρε την πρώτη του νίκη, με 3-2 επί του Καραϊσκάκη στην Άρτα. Το παιχνίδι είχε συναρπαστική εξέλιξη, με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο 7’ με πλασέ του Λόβριτς για το 1-0. Η απάντηση του ΟΦΙ ήρθε στο 20’ με απίστευτη γκολάρα του Κούστα για το 1-1. Στο 40’ ο Χιντζίδης με σουτ από 30 μέτρα πέτυχε το 1-2 για τους Κρητικούς. Ο Καραϊσκάκης ισοφάρισε στο 53’ με τον Δούμτσιο σε 2-2, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Στο 65’ όμως ο Κούστα και πάλι από κοντά πέτυχε το 2-3, που ήταν και το τελικό σκορ, παρά τις προσπάθειες των Αρτινών.

 

Όλα μηδέν στη Φιλιππούπολη

Κακό παιχνίδι έγινε στη Φιλιππούπολη, ανάμεσα σε Απόλλωνα Λάρισας και Τρίκαλα, με το 0-0 να αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα. Ελάχιστες ευκαιρίες σημειώθηκαν μπροστά από τις δύο εστίες, με τις δύο ομάδες να κοιτούν πρώτα από όλα την άμυνά τους. Κάποια σουτ των Ριζογιάννη, Παπαγεωργίου για τον ΑΟΤ δεν βρήκαν στόχο, ενώ ο Ομπράντοβιτς είχε κάποιες καλές ενέργειες κι ένα γκολ που δεν μέτρησε ως οφσάιντ στο 74’ για τον Απόλλωνα Λάρισας.

 
Δείτε τη βαθμολογία της Super League 2


ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved