Τρίκαλα: Διπλή ενίσχυση από τον ΠΑΟΚ (photos)

Τρίκαλα: Διπλή ενίσχυση από τον ΠΑΟΚ (photos)

Δύο νεαροί παίκτες μετακομίζουν από την Τούμπα στα Τρίκαλα.

Η συνεργασία του ΠΑΟΚ με τα Τρίκαλα βρίσκεται σε καλό επίπεδο και δύο ακόμη παίκτες θα μετακομίσουν δανεικοί από την Τούμπα στον ΑΟΤ.

Ο Βασίλης Φασίδης στάθηκε άτυχος, καθώς τραυματίστηκε και επέστρεψε στον «Δικέφαλο του Βορρά», ενώ ο πρώτος παίκτης που μετακόμισε στους «κυανέρυθρους» ήταν ο Ίλια Μαρκόφσκι. Πλέον στα Τρίκαλα θα αγωνίζονται και οι Στάθης Τάχατος και Δημήτρης Πανίδης.

Με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα Κ19 της Super League δεν διεξάγεται, ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να δώσει τους δύο νεαρούς παίκτες δανεικούς στα Τρίκαλα, προκειμένου να αγωνιστούν.

Ο Ευστάθιος Τάχατος είναι μπακ, με την ευχέρεια να παίζει και στις δύο πλευρές. Χαρακτηρίζεται από εξαιρετική ταχύτητα και ευελιξία. Διακρίνεται για τον δυναμισμό και το καλώς εννοούμενο θράσος του. Ζούσε στον Ακροπόταμο και προφανώς έκανε χιλιόμετρα καθημερινά, ωστόσο από το 2016 ζει στο Σπίτι των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ. Πρωταθλητής με την Κ19 και αρχηγός πλέον για τη σεζόν 2020-21.

Ο Δημήτρης Πανίδης ήρθε στον ΠΑΟΚ το 2018 από τους Μπέμπηδες και πρόκειται για έναν επιθετικό, που παίζει και στην κορυφή και στα άκρα της επίθεσης. Είναι γρήγορος και διεισδυτικός, χειρίζεται εξίσου καλά και τα δύο του πόδια, έχει καλή αίσθηση του γκολ. Είναι πρωταθλητής με την Κ19. Πλέον είναι και φοιτητής του ΤΕΦΑΑ Σερρών.

 



Ολυμπιακός: Νέος τραυματισμός για Έβανς και 20 ημέρες εκτός δράσης
Ολυμπιακός: Νέος τραυματισμός για Έβανς και 20 ημέρες εκτός δράσης
ΑΕΚ: Φιλικό αλά... EuroLeague κόντρα στη Φενέρμπαχτσε
ΑΕΚ: Φιλικό αλά... EuroLeague κόντρα στη Φενέρμπαχτσε
Μπράουν για Παναθηναϊκό: «Παρέμεινα ψύχραιμος, χωρίς να θυμώσω»
Μπράουν για Παναθηναϊκό: «Παρέμεινα ψύχραιμος, χωρίς να θυμώσω»
Ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Πάφο με αμέτρητες αγορές και Bet Builder Ready από το Πάμε Στοίχημα
Ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Πάφο με αμέτρητες αγορές και Bet Builder Ready από το Πάμε Στοίχημα
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Πρέπει να καθαρίζονται κάθε εβδομάδα, αλλά κανείς δεν το κάνει (από τα πιο βρώμικα σημεία κουζίνας)