Super League 2: Η Δόξα φρέναρε τον Ιωνικό - Όλα τα γκολ και τα αποτελέσματα

Super League 2: Η Δόξα φρέναρε τον Ιωνικό - Όλα τα γκολ και τα αποτελέσματα

Η Δόξα Δράμας επικράτησε 2-1 του Ιωνικού.

Τέλος στο νικηφόρο σερί του Ιωνικού έβαλε η Δόξα στη Δράμα, καθώς τον νίκησε με 2-1, σε παιχνίδι για την 9η αγωνιστική της Super League 2. Η ήττα δεν στοίχισε στους «κυανόλευκους» την κορυφή, καθώς ο Λεβαδειακός έμεινε στο 0-0 με τον Απόλλωνα Λάρισας. Ο Εργοτέλης συνέχισε να εντυπωσιάζει και νίκησε 1-0 τον ΟΦ Ιεράπετρας εκτός έδρας.

Χανιά και Παναχαϊκή έμειναν στο 0-0, αν και έχασαν πολλές ευκαιρίες. Ο Καραϊσκάκης πανηγύρισε την πρώτη του νίκη φέτος, επικρατώντας 1-0 του ΑΟ Τρίκαλα. Στη Ρόδο, ο Διαγόρας επικράτησε 1-0 της Ξάνθης, η οποία φάνηκε επηρεασμένη από την... οδύσσεια να φτάσει εγκαίρως για το παιχνίδι.

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής:

Δόξα Δράμας-Ιωνικός 2-1
ΟΦ Ιεράπετρας-Εργοτέλης 0-1
Χανιά-Παναχαϊκή 0-0
Λεβαδειακός-Απόλλων Λάρισας 0-0
Καραϊσκάκης Άρτας-Τρίκαλα 1-0
Διαγόρας Ρόδου-Ξάνθη 1-0

Οι «Μαυραετοί» σταμάτησαν τον Ιωνικό

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Δόξα Δράμας με 2-1 απέναντι στον Ιωνικό. Οι «Μαυραετοί» μπήκαν δυνατά και δεν επέτρεψαν στους «κυανόλευκους» να κάνουν το παιχνίδι τους. Στο 23’ ο Νασιμέντο με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τη Δόξα, ενώ ο Ιωνικός απάντησε στο 29’ με δοκάρι σε πλασέ του Ρόλε. Στο 75’ ο Αγγελόπουλος με κεφαλιά πέτυχε το 2-0, αλλά ο Ιωνικός το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Ρόλε, η εκτέλεση κόρνερ του οποίου κατέληξε στα δίχτυα για το 2-1, μετά από ολέθριο λάθος του Στεφανάκου.

Πέρασε και από την Ιεράπετρα

Ασταμάτητος είναι ο Εργοτέλης, ο οποίος πέρασε… αέρας από την Ιεράπετρα, επικρατώντας 1-0 του ΟΦΙ. Οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν να προηγηθούν νωρίς, καθώς μόλις στο 6’ ο Μπουτσάκης με σουτ πέτυχε το 1-0. Έχοντας τον αέρα υπέρ του, ο Εργοτέλης έχασε κι άλλες ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Ο ΟΦΙ είχε την εύνοια του αέρα στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ, χάνοντας κάποιες ευκαιρίες.

 

Έμειναν στο μηδέν στα Χανιά

Χωρίς σκορ έληξε το παιχνίδι στα Περιβόλια ανάμεσα στα Χανιά και την Παναχαϊκή, με τις δύο ομάδες να μην μένουν ικανοποιημένες από το αποτέλεσμα. Το παιχνίδι είχε αρκετές εκατέρωθεν φάσεις, με τους Πατρινούς να έχουν δοκάρι στο 31’, σε σουτ του Πάνου. Παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων, δεν σημειώθηκε γκολ, γεγονός που τους έκανε να χάσουν νέο έδαφος στη μάχη της ανόδου.

 

Νέα απώλεια στη Λιβαδειά

Δυσκολεύεται στην έδρα του ο Λεβαδειακός, ο οποίος άφησε ακόμη δύο βαθμούς απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας. Οι Βοιωτοί ήταν καλύτεροι και έχασαν ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα. Στο 76’ ο Μύγας σημάδεψε το δοκάρι με κεφαλιά, ενώ και οι Λαρισαίοι είχαν κάποιες καλές στιγμές. Ο εκτός έδρας βαθμός είναι κέρδος για την ομάδα του Κώστα Φραντζέσκου.

Επιτέλους νίκη για Καραϊσκάκη

Την πρώτη του φετινή νίκη πανηγύρισε ο Καραϊσκάκης, ο οποίος επικράτησε 1-0 του ΑΟ Τρίκαλα στην Άρτα. Οι γηπεδούχοι είχαν να νικήσουν 360 ημέρες και πανηγύρισαν έξαλλα το γκολ του Γιαννιώτη στο 45’. Ο ΑΟΤ από την πλευρά του είχε κάποιες καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, αλλά στη συνέχεια δεν μπόρεσε να απειλήσει και να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι, γνωρίζοντας τη δεύτερη σερί ήττα.

 

Νίκη με Αλάεθ

Στη Ρόδο τέθηκε σε… κίνδυνο η διεξαγωγή του αγώνα λόγω της κακοκαιρίας, αλλά η Ξάνθη έφτασε στο νησί με πτήση τσάρτερ και δεν υπήρξε αναβολή. Ο Διαγόρας ήταν αυτός που πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και στο 48’ ο Αλάεθ με πλασέ πέτυχε το 1-0. Το γκολ ανάγκασε τους Ξανθιώτες να αντιδράσουν, αλλά οι προσπάθειες του Τάτου και του Θανάση Παπάζογλου δεν είχαν αποτέλεσμα. Ο Διαγόρας επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές.

Δείτε τη βαθμολογία της Super League 2



Θρίαμβος για το Περιστέρι του Σπανούλη - Ιστορική πρόκριση στο Final Four του BCL
Θρίαμβος για το Περιστέρι του Σπανούλη - Ιστορική πρόκριση στο Final Four του BCL
Γνώριμοι στην Ελλάδα οι διαιτητές στις ρεβάνς ΠΑΟΚ - Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Γνώριμοι στην Ελλάδα οι διαιτητές στις ρεβάνς ΠΑΟΚ - Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Γκάφα ολκής από οπαδούς της Μπαρτσελόνα - Επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους (vid)
Γκάφα ολκής από οπαδούς της Μπαρτσελόνα - Επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους (vid)
Σαρωτική η Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στην Μπασκόνια - Αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα playoffs
Σαρωτική η Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στην Μπασκόνια - Αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα playoffs
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved