Διαγόρας: «Γηραιός» ο Κονέ

Διαγόρας: «Γηραιός» ο Κονέ

Ο Διαγόρας ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπρούνο Κονέ.

Μια σημαντική προσθήκη έκανε ο Διαγόρας, ενισχύοντας την επιθετική του γραμμή, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπρούνο Κονέ. Ο επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού αγωνιζόταν στο πρώτο μισό της σεζόν στη Κύπρο με τη φανέλα του Ερμή Αραδίππου. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ιάλυσο, Ηρόδοτο, Αναγέννηση Καρδίτσας και Καλλιθέα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Έναν ακόμη επιθετικό πρόσθεσε στο ρόστερ του ο Διαγόρας. Πρόκειται για τον 25χρονο Μπρούνο Κονέ από την Ακτή Ελεφαντοστού, που ήδη τέθηκε στη διάθεση του προπονητή κ. Σάκη Θεοδοσιάδη.

Ο Κονέ αγωνιζόταν στην Κύπρο και συγκεκριμένα, στον Ερμή Αραδίππου.

Με χαρακτηριστικά, την ταχύτητα, το δυναμισμό και τις σωστές τοποθετήσεις του, ο Ιβοριανός φορ αναμένεται να ενισχύσει κι άλλο την επιθετική κρούση της «κυανέρυθρης» ομάδας. Ο ίδιος έχει φορέσει, μεταξύ άλλων, τις φανέλες των ομάδων: MIKA Aschtarak (Αρμενία), Ararat Yerevan (Αρμενία), Αναγέννησης Καρδίτσας, Ηρόδοτου, Καλλιθέας και Ιάλυσου.

-Η Διοίκηση της ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 τον καλωσορίζει και του εύχεται, υγεία και πολλά τέρματα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ο Μπρούνο Κονέ, λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του στα γραφεία του Διαγόρα, με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 κ. Γιώργο Πάτση και το Διευθυντή Προγραμματισμού της ίδιας ΠΑΕ κ. Θανάση Σουλελέ».



Βόλεϊ γυναικών: Ρήξη χιαστού η Κακουράτου
Βόλεϊ γυναικών: Ρήξη χιαστού η Κακουράτου
Ξιφασκία: Οι ελληνικές συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων της Βραζιλίας
Ξιφασκία: Οι ελληνικές συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων της Βραζιλίας
Ανδρεόπουλος: «Μεγάλη νίκη, ακόμα δεν έχει τελειώσει η σειρά»
Ανδρεόπουλος: «Μεγάλη νίκη, ακόμα δεν έχει τελειώσει η σειρά»
Ο Γάλλος ιστιοπλόος, Γκιρέκ Σουντέ έκανε ρεκόρ για τον γύρο του κόσμου
Ο Γάλλος ιστιοπλόος, Γκιρέκ Σουντέ έκανε ρεκόρ για τον γύρο του κόσμου
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved