ΟΦ Ιεράπετρας-Δόξα Δράμας: Έκαναν… σεφτέ οι Δραμινοί! (Videos)

ΟΦ Ιεράπετρας-Δόξα Δράμας: Έκαναν… σεφτέ οι Δραμινοί! (Videos)

ΟΦ Ιεράπετρας-Δόξα Δράμας: Σπουδαία και πρώτη νίκη για τη Δόξα στο Πρωτάθλημα, που επικράτησε 3-2 στην έδρα του ΟΦ Ιεράπετρας!

Εκμεταλλευόμενη την τραγική άμυνα του ΟΦ Ιεράπετρας, η Δόξα Δράμας… έσπασε το ρόδι στο φετινό Πρωτάθλημα της Super League 2! Οι Μακεδόνες πήραν σπουδαία νίκη στην Κρήτη, επικρατώντας με 3-2. Σε μια αναμέτρηση που παρότι είχε πέντε γκολ, δεν παρουσίασε καλό θέαμα και το σκορ διαμορφώθηκε κυρίως λόγω λαθών και ολιγωρίας. Αυτό που μετρά, βέβαια, είναι πως η ομάδα του Θανάση Κολιτσιδάκη χαμογέλασε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν!

Οι Δραμινοί άρχισαν με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλευόμενοι τις αντεπιθέσεις. Μόλις στο 3ο λεπτό οι Μακεδόνες ενώ ήταν σε θέση άμυνας λόγω ενός κόρνερ, βγήκαν στην κόντρα και ο Μαυριάς με εξαιρετική προσπάθεια και πλασέ άνοιξε το σκορ!

 

Με το 0-1 το ματς δεν έγινε καλό πάντως. Κυριάρχησε το σκληρό παιχνίδι ειδικά στο χώρο του κέντρου. Παρ’ όλα αυτά η Δόξα βρήκε και δεύτερο γκολ!

Στο 21’ έγινε η μπαλιά στο χώρο και με την άμυνα του ΟΦΙ να είναι σχεδόν στη σέντρα, ο Βάντερσον πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα, τον πέρασε και στην κενή εστία διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων!

 

Οι γηπεδούχοι ξαναμπήκαν στο ματς στο 32’. Ο Χατζηπιρπιρίδης που λίγο πριν είχε περάσει στο ματς έκανε ωραία ενέργεια, ο Λεμονής σούταρε από διαγώνια θέση και μείωσε σε 1-2!

 

Το δεύτερο μέρος άρχισε όπως και το πρώτο! Οι γηπεδούχοι είχαν μια φάση που προσπάθησαν να απειλήσουν, αλλά η Δόξα ήταν αυτή που σκόραρε! Στο 51’ οι Δραμινοί πήραν ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων. Ο Αγγελόπουλος έκανε… περίπατο απέναντι στην άμυνα των γηπεδούχων και διαμόρφωσε το 1-3!

 

Ο ΟΦΙ προσπάθησε να αντιδράσει κι έχασε μια σημαντική ευκαιρία με τον Γκίνη στο 60’ να στέλνει την μπάλα άουτ.

Έξι λεπτά μετά, η ομάδα της Ιεράπετρας κατάφερε να μειώσει σε 3-2, με τον Γκίνη αυτή τη φορά να μην κάνει λάθος και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα των Δραμινών!

 

Στα λεπτά που ακολούθησαν ο ΟΦΙ προσπάθησε να απειλήσει, είχε μια καλή στιγμή με τον Χατζηπιρπιρίδη στο τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά δεν κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης. Έτσι η ομάδα της Κρήτης γνώρισε την 3η ήττα της στο Πρωτάθλημα, χωρίς να έχει γευτεί τη χαρά της νίκης, ενώ η Δόξα Δράμας πήρε τους πρώτους της βαθμούς!

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Τίμος Καβακάς): Παπαδόπουλος, Μασουέρο, Σμίλτος, Καψάλης (28’ Χατζηπιρπιρίδης), Ζήσης (57’ Τεγούσης), Λεμονής, Αρναούτογλου (67’ Φουάσης), Βογιατζής, Γκίνη, Μπαράτα (57’ Κούστα), Ντάλα Κόστα

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Ηλιάδης, Μαρινάκης (90’ Φωτόπουλος), Μαυρίας (90’ Παπαϊωάννου), Παπαργυρίου, Κουκόλης, Αγιώτης, Βουγιακλίγια (72’ Σαμπανίδης), Μπολάκης, Μενσά (72’ Πινδώνης), Αγγελόπουλος, Βάντερσον (78’ Σπυρόπουλος)

 



Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved