Super League 2: Συνεχίζεται η δράση

Super League 2: Συνεχίζεται η δράση

Τέσσερα παιχνίδια, με τα οποία πέφτει η αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Super League 2 περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής (31/1).

Στις 14:45 στη Λάρισα, ο τοπικός Απόλλων αντιμετωπίζει την Παναχαϊκή. Το συγκρότημα του Γιάννη Μάγγου, στοχεύει στην πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και δη απέναντι σε μία ομάδα με υψηλούς στόχους, ενώ στον αντίποδα οι «κοκκινόμαυροι» του Νίκου Παπαδόπουλου θέλουν την επιστροφή στις νίκες μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Καραϊσκάκη, αλλά και στην πρώτη του νίκη μακριά από την Πάτρα.

Στη Δράμα η Δόξα, στο πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι για φέτος υποδέχεται τον Διαγόρα. Η ομάδα του Θανάση Κολιτσιδάκη, η οποία προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα απέναντι στα Τρίκαλα αναζητά τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ την πλευρά της η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη, μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Λάρισα θέλει να πετύχει μία ακόμα μακριά από την Ρόδο και να σκαρφαλώσει στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Στην Νεάπολη σε παιχνίδι, που επίσης γίνεται στις 14:45, ο Ιωνικός τίθεται αντιμέτωπος με τον ΟΦ Ιεράπετρας. Οι «κυανόλευκοι» θέλουν το τρίποντο, για να πλησιάσουν τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ από την πλευρά της η ομάδα του Μανώλη Παπαματθαιάκη, αναζητά επίσης την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Στο τελευταίο ματς της ημέρας στην Άρτα, ο Καραϊσκάκης παίζει με τον Εργοτέλη. Η ομάδα του Δημήτρη Μπέλλα έπειτα από την ήττα της πρεμιέρας από τον Λεβαδειακό και την εντός έδρας ισοπαλία με τα Χανιά στοχεύει στο να πανηγυρίσει το πρώτο της τρίποντο στην έδρα της.. Σ΄ό, τι έχει να κάνει με το συγκρότημα του Γιάννη Ταουσιάνη, που προέρχεται από την εκτός έδρας επικράτηση επί των Χανίων φιλοδοξεί να πετύχει την δεύτερη του σερί νίκη μακριά από το Ηράκλειο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

14:45 Απόλλων Λάρισας -Παναχαϊκή (ERT Sports2)
14:45 Δόξα Δράμας – Διαγόρας Ρόδου (ERT Sports 3)
14:45 Ιωνικός – ΟΦ Ιεράπετρας (ERT Sports)
14:45 Καραϊσκάκης – Εργοτέλης (ΕΡΤ3)



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved