Αναμένονται εξελίξεις στον Πιερικό

Αναμένονται εξελίξεις στον Πιερικό

Την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων της απερχόμενης διοίκησης με τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου για την εξόφλησή τους, περιμένουν οι Κώστας Παπαδόπουλος και Γιώτης Σατσίδης για να ξεκινήσουν τις συζητήσεις με τους παίκτες τους οποίους επιθυμούν να διατηρήσουν στο ρόστερ και τη νέα περίοδο.

Όπως αποκάλυψε και ο Γιάννης Ντούμος σε κοινή εμφάνισή του με τον Κώστα Παπαδόπουλο, το βράδυ της Δευτέρας (30/5), σε τηλεοπτικό σταθμό της Κατερίνης, παρελθόν αποτελεί από το έμψυχο δυναμικό της ομάδας ο Γιώργος Πουλάκος αλλά και οι Μαρσέλο Περουτζίνι και Χόρχε Ομάρ Μίμα, καθώς δέχτηκαν να λάβουν το 80% των χρημάτων που τους οφείλονται ενώ στην Ισπανία βρίσκεται εδώ και καιρό ο Ισμαέλ Λόπεζ που δε δέχτηκε το διακανονισμό που του προτάθηκε.

Όλα τα «μέτωπα» αναμένεται να «κλείσουν» μέχρι την Παρασκευή, ημέρα κατά την οποία πιθανότατα θα ανακοινωθεί και τυπικά η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Πιερικός από τους Γιάννη Ντούμο και Δημήτρη Ελευθεριάδη στους Κώστα Παπαδόπουλο και Γιώτη Σατσίδη. Μαζί με τις επίσημες ανακοινώσεις του «ντιλ» οι νέοι μεγαλομέτοχοι θα γνωστοποιήσουν και ποιος από τους Σούλη Παπαδόπουλο και Αντρέας Κομιάτι θα βρίσκεται στο "τιμόνι" της ομάδας τη νέα περίοδο.

Τέλος, πολύ θετικά υποδέχτηκε ο φίλαθλος κόσμος της Κατερίνης τις εξαγγελίες του Κώστα Παπαδόπουλου όσον αφορά στα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου, η τιμή των οποίων θα είναι μεν αυξημένη στη θύρα των VIP από 300 σε 500 ευρώ αλλά μειωμένη τόσο στις υπόλοιπες θύρες της "σκεπαστής" από 200 σε 100 ευρώ αλλά και στις θύρες 5-6 από 100 σε 50 ευρώ.

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Δημήτρης Πάππας



Ολυμπιακός - Παρτιζάν: Μέσα οι Φουρνιέ και Μιλουτίνοφ για το ματς του ΣΕΦ
Ολυμπιακός - Παρτιζάν: Μέσα οι Φουρνιέ και Μιλουτίνοφ για το ματς του ΣΕΦ
Sports Party* με το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ την Κυριακή από το Πάμε Στοίχημα
Sports Party* με το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ την Κυριακή από το Πάμε Στοίχημα
ΑΕΚ: Χάνουν ΟΦΗ οι Βίντα και Ρότα
ΑΕΚ: Χάνουν ΟΦΗ οι Βίντα και Ρότα
Παναθηναϊκός AKTOR: Δύο μεταγραφές και όλα… ανοιχτά
Παναθηναϊκός AKTOR: Δύο μεταγραφές και όλα… ανοιχτά
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Άγιος Έρωτας: Το κοινό στο Χ καταδίκασε τη Σκαφιδά, εκείνη τους απάντησε ευθέως αν είναι δολοφόνος