«Μάτια» για Κωστόπουλο
Μπορεί τα play off να μας έχουν αφήσει όλους στην αναμονή, ωστόσο παράλληλα τα μεταγραφικά σενάρια καλά κρατούν!
Άλλωστε είναι και η...εποχή τους! Πιο συγκεκριμένα, μία από τις ομάδες του Βόρειου Ομίλου της Football League 2, που έχει ξεχωρίσει φέτος, είναι ο Φωκικός, ο οποίος αποτελείται από εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, όπου χάρη σε αυτούς την προκειμένη στιγμή αναμένει την έναρξη των μπαράζ ανόδου για την Football League.
Ένας εκ των πρωταγωνιστών αυτής της προσπάθειας είναι και ο Γιάννης Κωστόπουλος, όπου σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες έχει προσελκύσει το ενδιαφέρων κάποιων ομάδων, κυρίως από την Football League, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει γίνει και κάποια επίσημη κρούση.
Αυτό που προέχει, όμως, τώρα για τον νεαρό ποδοσφαιριστή της ομάδας της Άμφισσας είναι τα play off και σίγουρα θα είναι διαφορετικά τα πράγματα και γι αυτόν, αλλά και για τον «κυανόλευκο» σύλλογο, αν ερχόταν μία άνοδος για τον Φωκικό!
Πάντως, να υπενθυμίσουμε πως το συμβόλαιο του Κωστόπουλου λήγει τέλη Ιουνίου του 2011.