Χηνόπουλος: «Σοβαρό ενδιαφέρον για αγορά του ΟΦΙ»

Χηνόπουλος: «Σοβαρό ενδιαφέρον για αγορά του ΟΦΙ»

Απαντήσεις σχετικά με ένα θέμα που ακούγεται και απασχολεί πολύ τις τελευταίες εβδομάδες όλο τον φίλαθλο κόσμο της Ιεράπετρας, έδωσε ο πρόεδρος του ΟΦΙ Θανάσης Χηνόπουλος και έχει να κάνει με το ενδιαφέρον ισπανικής εταιρίας για αγορά του συλλόγου της Ιεράπετρας.

 

Ο κ. Χηνόπουλος, ανέφερε πως υπάρχουν δύο συνεργαζόμενες εταιρίες, η μια ισπανική και η άλλη αγγλική που έχουν δείξει ενδιαφέρον να αγοράσουν την ομάδα βλέποντας την ανοδική πορεία του ΟΦΙ, έχοντας τη φιλοδοξία για άνοδο στην Α’ Εθνική. Η ισπανική εταιρία ασχολείται γενικότερα με το ποδόσφαιρο, και την παραγωγή παικτών ενώ της ανήκει ομάδα στην Αγγλία και άλλες σε ευρωπαϊκές χώρες.

Μέχρι τώρα όπως είπε έχουν υπάρξει επαφές και συζητήσεις με εκπροσώπους των εταιριών να έχουν έρθει στην Ιεράπετρα και όπως έχει φανεί έχουν ψαχτεί και ενημερωθεί πάρα πολύ για την παραμικρή λεπτομέρεια της ομάδας και την εκρηκτική ανοδική πορεία της τα τελευταία χρόνια.

Για την ώρα όπως λέει οι συζητήσεις συνεχίζονται με το βασικό θέμα να είναι το ιδιοκτησιακό και το διοικητικό μοντέλο της ομάδας, δηλαδή το αν η κοινοπραξία θα αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο ή και ολόκληρο το μετοχικό κεφάλαιο της ομάδας, και πως θα ασκείται η διοίκηση

Ο ίδιος όπως είπε σκοπεύει να παραμείνει στην ομάδα και αυτό είναι κάτι που και ο ίδιος το θέτει ως προαπαιτούμενο, αλλά το ίδιο ζητείται και από την άλλη πλευρά.

Ο κ. Χηνόπουλος, ανέφερε πως δεν τον ενδιαφέρει αν θα έχει πλέον το πλειοψηφικό πακέτο της ομάδας, όμως θα παραμείνει στην ομάδα όσο τον στηρίζει ο κόσμος της Ιεράπετρας.

Η ενδεχόμενη πώληση του ΟΦΙ, τόνισε, πως δεν είναι ένα απλό ζήτημα, αφού με τις εταιρίες γίνεται μια πολύ σοβαρή συζήτηση για τα μακροπρόθεσμα πλάνα και στόχους της ομάδας, τους ανθρώπους που θα συμμετέχουν στο νέο εγχείρημα κλπ.

Έτσι τα δύο μέρη έχουν δώσει μια διορία 60 ημερών ώστε να συνεχιστούν οι συζητήσεις και να υπάρξει μια κατάληξη στο θέμα, είτε θετική είτε αρνητική στην πώληση.

Ο πρόεδρος του ΟΦΙ τόνισε πως αγοραστικό ενδιαφέρον υπήρξε και από άλλες πλευρές, όπως από επιχειρηματίες του Ηρακλείου, αλλά και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, όμως ο ίδιος κινείται μόνο με στόχο το συμφέρον και την αγωνιστική άνοδο του ΟΦΙ και αυτό πιστεύει πως θα συμβεί σε ενδεχόμενη πώληση στην συγκεκριμένη εταιρία.

Το επίπεδο του συλλόγου έχει ανέβει κατά πολύ αγωνιστικά τόνισε, και έτσι το ίδιο πρέπει να συμβεί και σε όλα τα άλλα επίπεδα, τόσο οικονομικά όσο και διοικητικά και σε επίπεδο νοοτροπίας και αυτό εκτιμά πως θα συμβεί στην συγκεκριμένη περίπτωση, με ριζικές αλλαγές να έρχονται σε όλο το Σύλλογο από τις Ακαδημίες ως και την πρώτη ομάδα η οποία θα ενισχυθεί σημαντικά και συνολικά ο σύλλογος θα εκσυγχρονιστεί με σύγχρονη τεχνογνωσία σε όλα τα επίπεδα.

Στη Super League 2 που θα αγωνιστεί φέτος ο ΟΦΙ, θα πρέπει να συναγωνιστεί ομάδες με budget που φτάνει το 1,5 με 2 εκατ. ευρώ, που έχουν παίκτες με συμβόλαια που φτάνουν και τις 150.000 ευρώ, με την ομάδα της Ιεράπετρας να υπολογίζει πως φέτος θα κινηθεί με budget κοντά στις 600.000 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες για την συγκεκριμένη εταιρία δεν μπορούν ακόμα να ανακοινωθούν αφού βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις, όμως αυτό είναι κάτι που θα συμβεί όταν θα υπάρχει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το μέλλον του συλλόγου της Ιεράπετρας.

Πηγή: radiolasithi



Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved