Πανιώνιος: Από Γ’ Εθνική και Γ’ ΕΠΣΑ μέχρι ολική… διάλυση – Στα κάγκελα ο κόσμος!

Πανιώνιος: Από Γ’ Εθνική και Γ’ ΕΠΣΑ μέχρι ολική… διάλυση – Στα κάγκελα ο κόσμος!

Ο Πανιώνιος βρίσκεται στον «αέρα» μετά το «ναυάγιο» με τους υποψήφιους επενδυτές.

Σε «ναυάγιο» οδηγήθηκαν οι διαπραγματεύσεις του Πανιωνίου με τους φερόμενους υποψήφιους επενδυτές και τα οικονομικά προβλήματα εξακολουθούν να παραμένουν. Στη Νέα Σμύρνη επικρατεί συναγερμός καθώς η ομάδα έχει δηλώσει συμμετοχή στην SL2 ωστόσο η ένωση φέρεται ήδη να έχει πει «όχι» στον Ιστορικό, λόγω και της οικονομικής του κατάστασης με τη θέση να καταλαμβάνεται από μάδα της Football League. Πιθανότατα η ομάδα αυτή να είναι ο ΟΦ Ιεράπετρας, καθώς η προκήρυξη αναφέρει ότι μέχρι και ο 4ος της βαθμολογίας έχει δικαίωμα να δηλώσει συμμετοχή εφόσον προκύψει αποχώρηση.

Επιπλέον διέρρευσε πως υπάρχει και ban ύψους 170.000 ευρώ από την ΕΠΟ που επί της ουσίας μπλοκάρει τη μεταγραφική δραστηριότητα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πανιώνιος που περνά δύσκολες ώρες αναζητά λύσεις και φέρεται να έχει κάνει μέχρι και αίτηση στην ΕΠΟ για να παίξει στην Γ' Εθνική!

Όπως με τους Πλατανιά και Κέρκυρα, έτσι και με τον Πανιώνιο την οριστική απόφαση για να στριμωχθούν οι ομάδες αυτές στους ομίλους θα την πάρει η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας, καθώς έχει γίνει ήδη η κλήρωση του συγκεκριμένου πρωταθλήματος...

Το καλό σενάριο η Γ’ Εθνική, το χειρότερο να μην υπάρχει Πανιώνιος

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι διαφωνία των επενδυτών που παρουσιάστηκαν είχε να κάνει με τα χρέη. Όπως λέει η πλευρά των ανθρώπων που παρουσιάστηκαν ως υποψήφιοι να αναλάβουν τον Πανιώνιο, τα χρέη που τους είχαν παρουσιαστεί προφορικά δεν είχαν καμία σχέση με αυτά που βρήκαν όταν ξεκίνησαν να τσεκάρουν τα σχετικά έγγραφα. Το «ναυάγιο» ήταν αναπόφευκτο κι ο Πανιώνιος αναζητά… σανίδα σωτηρίας για την επόμενη ημέρα.

Το… καλό σενάριο είναι αυτό της Γ’ Εθνικής, όπως αναφέραμε νωρίτερα. Σε περίπτωση, δηλαδή, που η ΕΠΟ κάνει δεκτή την αίτηση για να παίξει η ομάδα στη Γ’ Εθνική τότε θα μπει μπροστάρης στην προσπάθεια διάσωσης των «κυανέρυθρων» ο επιχειρηματίας Κυριάκος Σκούρας, που και στο παρελθόν έχει αναμιχθεί με τα διοικητικά της ομάδας και είναι γνωστός για τα αισθήματά του προς τους Νεοσμυρνιώτες.

Το άσχημο σενάριο, είναι να μην γίνει δεκτή από την ΕΠΟ ούτε η αίτηση για τη Γ’ Εθνική. Σε αυτή την περίπτωση ο Πανιώνιος θα πρέπει να αγωνιστεί στην τελευταία κατηγορία των τοπικών πρωταθλημάτων. Δηλαδή στη Γ’ ΕΠΣΑ. Υπάρχει και χειρότερο; Υπάρχει είναι η απάντηση στην εύλογη απορία του οποιοδήποτε. Αυτό είναι το να μην κατέβει σε καμία κατηγορία ο Πανιώνιος. Να μην υπάρχει δηλαδή Πανιώνιος μετά από 130 χρόνια ιστορίας σε καμία ποδοσφαιρική κατηγορία της χώρας…

Στα… καρφιά οι οπαδοί του Πανιωνίου

Την ίδια στιγμή υπήρξαν και σενάρια για εξαγορά ΑΦΜ άλλης ομάδας, για να μπορέσει ο Πανιώνιος να παίξει στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Αυτό είναι ένα σενάριο που βρίσκει κάθετα αντίθετους τους οπαδούς του συλλόγου. Όπως είχαν ξεκαθαρίσει και σε ανακοίνωση που είχαν εκδώσει εδώ και αρκετό καιρό, το να «αλλοιωθεί» ο σύλλογος με μια τέτοια κίνηση είναι κάτι που δεν θα αποδεχθούν σε καμία περίπτωση.

Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, πως οι «Πάνθηρες» είναι σε εγρήγορση και ετοιμάζουν τις δικές τους κινήσεις τους για να σωθεί οτιδήποτε κι αν σώζεται από τον «Ιστορικό». Οι φίλοι του Πανιώνιου έχουν κάνει σαφές πως θα αποτελέσουν τον θεματοφύλακα της ιστορίας του Συλλόγου και θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να διαφυλάξουν τα ιδανικά και τις αξίες του «Ιστορικού». Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα μείνουν αμέτοχοι στις όποιες εξελίξεις και είναι σε ετοιμότητα για κάθε πιθανή κινητοποίηση, ακόμα και τις επόμενες ώρες.



Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved