Ενδιαφέρονται για Στοΐλα στην Κέρκυρα

Ενδιαφέρονται για Στοΐλα στην Κέρκυρα

Ο ΑΟΚ Κέρκυρα ξεκινά δειλά τον σχεδιασμό για την καινούργια περίοδο, αν και είναι άγνωστη η κατηγορία που θα παίξει

 

Με βάση τα τωρινά δεδομένα, οι «Φαίακες» θα συμμετάσχουν στο Πρωτάθλημα της Football League, ωστόσο είναι «ανοκτό» το ενδεχόμενο της ενοποίηση της εν λόγω Κατηγορίας με την Super Leagie 2 και η δημιουργία ενός ενιαίου Πρωταθλήματος, χωρισμένου σε δύο Ομίλους.

Οι Κερκυραίοι, ανεξάρτητα με το πού θ’ αγωνιστούν, οφείλουν να προσλάβουν προπονητή που να κατέχει δίπλωμα UEFA PRO, ούτως ώστε να μην τους επιβάλλονται «τσουχτερά» χρηματικά πρόστιμα, όπως συνέβη πάμπολλες φορές την περασμένη σαιζόν, καθώς ο Κώστας Χριστοφοράκης διαθέτει UEFA A. Για τον λόγο αυτό, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ εξετάζουν πολύ σοβαρά την περίπτωση του Πέτρου Στοΐλα.

Όπως, λοιπόν, αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες του CORFUCORNER.GR, η Διοίκηση της Κασσιώπης έχει δείξει ζωηρό ενδιαφέρον για τον 38χρονο ανερχόμενο τεχνικό, ο οποίος είχε ξαναδουλέψει στην ομάδα την προπέρσινη περίοδο (2018-2019), ως βοηθός του Δημήτρη Σπανού, στην Football League. Έχει γίνει μια σοβαρή προσέγγιση στον βορειοελλαδίτη προπονητή, χωρίς πάντως προς το παρόν να υπάρχει επίσημη πρόταση συνεργασίας, κάτι που όμως δεν αποκλείεται να συμβεί πολύ σύντομα.

Γεννημένος στις Σέρρες, στις 12 Δεκεμβρίου 1981, ο Στοϊλας έχει θητεύσει στις Μικτές Ομάδες της ΕΠΣ Σερρών και στην Κ15 της Εθνικής Ελλάδας, ενώ διατέλεσε ως βοηθός προπονητή στον ΑΟ Τρίκαλα, στην ΑΕ Σπάρτη, στον ΑΟ Κασσιώπη και στον Λεβαδειακό. Επίσης, εργάστηκε στον Πανσερραϊκό, ως πρώτος προπονητής και την προηγούμενη ποδοσφαιρική σαιζόν (2019-2020) αποτέλεσε τεχνικό δίδυμο με τον Κώστα Βασιλακάκη, στην Δόξα Δράμας, στην Super League 2.

Στην περίπτωση που ο νεαρός τεχνικός καθίσει στο… τιμόνι της κερκυραϊκής ομάδας, τότε είναι πολύ πιθανό να διατελέσει άμεσος συνεργάτης του ο Χριστοφοράκης. Θα αναμένουμε, πλέον, τις αποφάσεις, τις κινήσεις και τις ανακοινώσεις της ΠΑΕ.



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved