Δόξα Δράμας: Οριστικό το ντιλ με τους Κύπριους

Δόξα Δράμας: Οριστικό το ντιλ με τους Κύπριους

Η κυπριακή εταιρεία θα πάρει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Δόξας Δράμας.

Στα χέρια Κύπριων επενδυτών θα περάσει η ΠΑΕ Δόξα Δράμας, καθώς ανακοινώθηκε η επίτευξη της συμφωνίας. Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν και οι ανακοινώσεις του πλάνου των επενδυτών, προκειμένου να οργανωθεί η ομάδα για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΕΚΛΕΙΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΟΜΑΛΑ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ

Όπως έγινε γνωστό από προηγούμενη ανακοίνωσή μας, είχε επέλθει προ ημερών συμφωνία με κυπριακή εταιρία για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Δόξα Δράμας.

Ανακοινώνουμε και ενημερώνουμε όλους τους φιλάθλους μας ότι η συμφωνία επισήμως και απολύτως έκλεισε οριστικά και εξελίσσεται ομαλά, μετά τις επαφές που πραγματοποίησε μαζί μας εκπρόσωπος της εταιρίας την περασμένη εβδομάδα στη Δράμα.

Πολύ σύντομα θα γίνει επίσημη παρουσίαση του επενδυτικού και ποδοσφαιρικού πλάνου των νέων επενδυτών, αφού αφενός ετοιμάζεται το νέο ποδοσφαιρικό ρόστερ και αφετέρου ρυθμίστηκαν και οι τελευταίες διαδικαστικές λεπτομέρειες».



Γκράχαμ πριν τον Ολυμπιακό: «Θέλω να είμαι ο ηγέτης»
Γκράχαμ πριν τον Ολυμπιακό: «Θέλω να είμαι ο ηγέτης»
ΑΕΚ: Προβλήματα και απώλειες για την Φιορεντίνα
ΑΕΚ: Προβλήματα και απώλειες για την Φιορεντίνα
Ξεχρέωσε το δημόσιο η ΚΑΕ Άρης
Ξεχρέωσε το δημόσιο η ΚΑΕ Άρης
EuroLeague: Ελεύθερες βολές, το μεγάλο «όπλο» (και φέτος) του Ολυμπιακού
EuroLeague: Ελεύθερες βολές, το μεγάλο «όπλο» (και φέτος) του Ολυμπιακού
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Μία νύχτα μόνο: Η αιφινιδιαστική πρόταση γάμου του Λάλου στη Λαμπροπούλου & η νέα αποκάλυψη