Κέρκυρα: Παραχωρεί τις μετοχές του ο Γεωργακόπουλος

Κέρκυρα: Παραχωρεί τις μετοχές του ο Γεωργακόπουλος

Ο μεγαλομέτοχος της Κέρκυρας παραχωρεί τις μετοχές του χωρίς να ζητά αντάλλαγμα.

Την αποχώρησή του από την Κέρκυρα ανακοίνωσε ο Λάμπρος Γεωργακόπουλος, τονίζοντας πως παραχωρεί τις μετοχές του (78% της ΠΑΕ) χωρίς να ζητά κάποιο αντάλλαγμα. Σε δήλωσή του τόνισε πως κουράστηκε μετά από χρόνια χρηματοδότησης της ομάδας και η παρούσα οικονομική κρίση δεν του επιτρέπει να συνεχίσει.

Η ανακοίνωση του μεγαλομετόχου:

«Ως μεγαλομέτοχος της ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ δηλώνω υπεύθυνα ότι παραχωρώ τις μετοχές μου (ήτοι 78%) οι οποίες και μου ανήκουν, σε οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο χωρίς καμία χρηματική αξίωση, έτσι ώστε η ομάδα μας να βρεθεί σε μια νέα κατεύθυνση με στόχο να μπορέσει να ανακάμψει στο προσεχές μέλλον, εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι αγωνίζεται σε επαγγελματική κατηγορία με τα ανάλογα έσοδα.

Όλα αυτά τα χρόνια είναι γνωστό σε όλους πόσα χρήματα και πόσο χρόνο αφιέρωσα μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ για να μπορέσω να ανταπεξέλθω σε όλα τα προβλήματα οικονομικά και μή της ομάδας μας έτσι ώστε να συμμετάσχει επί 11 συνεχή χρόνια σε επαγγελματικό επίπεδο.

Δυστυχώς με την σημερινή οικονομική κρίση που επικρατεί γενικότερα στην Ελλάδα, με αναγκάζει με μεγάλη μου λύπη να μη μπορώ να συνεχίσω να χρηματοδοτώ την αγαπημένη μας ομάδα.

Ευελπιστώ να βρεθεί ένας χρηματοδότης ο οποίος θα μπορεί να εξασφαλίσει μια αξιοπρεπή πορεία στην ομάδα μας σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται.

Λάμπρος Γεωργακόπουλος».



Νέα 24ωρη απεργία ταξί τη Δευτέρα 23 Μαρτίου
Νέα 24ωρη απεργία ταξί τη Δευτέρα 23 Μαρτίου
Τασούλας για Καραλή: «Να κατακτά πάντα τους πιο υψηλούς στόχους και να εμπνέει με το ήθος του»
Τασούλας για Καραλή: «Να κατακτά πάντα τους πιο υψηλούς στόχους και να εμπνέει με το ήθος του»
Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Καθυστερεί η επιστροφή του Φώτη Ιωαννίδης
Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Καθυστερεί η επιστροφή του Φώτη Ιωαννίδης
ΟΦΗ: Η αποστολή για τον «τελικό» με τον Άρη
ΟΦΗ: Η αποστολή για τον «τελικό» με τον Άρη
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved