Καραϊσκάκης: «Η πρότασή μας είναι ενεργή…»

Καραϊσκάκης: «Η πρότασή μας είναι ενεργή…»

Ενόψει της απόφασης για σέντρα ή όχι στη Super League 2, ο Καραϊσκάκης θέτει προς συζήτηση την πρότασή του.

Με αφορμή το κρίσιμο ΔΣ της Δευτέρας για το μέλλον της Super League 2, ο Καραϊσκάκης Άρτας τονίζει σε ανακοίνωσή του πως η πρότασή του για την αναδιάρθρωση είναι ενεργή και θα πρέπει να συζητηθεί.

Αναλυτικά:

«Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για τη σέντρα του πρωταθλήματος και πλέον ήλθε η ώρα αυτό να επισημοποιηθεί.

Τη Δευτέρα το μεσημέρι οι παράγοντες της ΣΛ2 μέσω τηλεδιάσκεψης θα αποφασίσουν για την έναρξη του πρωταθλήματος, μα κυρίως για τη διάρκειά της. Δηλαδή στις 29 Ιούνη θα γίνει η προτελευταία αγωνιστική και μια βδομάδα αργότερα η τελευταία και τέλος, ή θα συνεχιστεί η σαιζόν με τα προκαθορισμένα βάση προκήρυξης play off και play out.

Ένα σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες λοιπόν, καθώς πολλά εξαρτώνται, από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Η Λίγκα είχε την ευκαιρία στην προηγούμενη τηλεδιάσκεψη να συνηγορήσει στην πρόταση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Νίκου Καγιούλη, αλλά δεν το έπραξε. Υπενθυμίζουμε, πως μέρος της συνολικής πρότασης του Προέδρου και Διευθ. Συμβούλου της ΠΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΆΚΗ αφορούσε τη διεξαγωγή μόνο των play off και την καταβολή της προτελευταίας δόσης των τηλεοπτικών στις ομάδες που κατέλαβαν τις θέσεις των play out, ενώ την τελευταία δόση της ΕΡΤ να την λάμβαναν οι πρώτες έξι ομάδες που θα συνέχιζαν.

Πλέον υπάρχουν ομάδες που δεν έχουν ξεκάθαρο πλάνο για τη νέα σαιζόν, υπάρχουν ομάδες οι οποίες δεν ξεκαθαρίζουν πως παρατηρούν και από ποια την οπτική γωνία τα νέα δεδομένα, ο οικονομικός κλοιός σφίγγει απόρροια της κρίσης που δημιούργησε ο κορωνοιός, με αποτέλεσμα το τοπίο να παραμένει θολό, ενώ πρέπει να συμπληρώσουμε πως οι όλοι ποδοσφαιριστές αγωνιούν, καθώς τυπικώς ολοκληρώνονται τα συμβόλαιά τους σε δυο εβδομάδες ανεξαρτήτως της οδηγίας απ’ τη ΦΙΦΑ για την παράταση ισχύος αυτών.

Την ΠΑΕ θα εκπροσωπήσει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ, Νίκος Καγιούλης.

Η ατζέντα για τα τηλεδιάσκεψη της Δευτέρας περιλαμβάνει τα εξής θέματα.

Ενημέρωση για την απάντηση του ΠΣΑΠ επί ερωτήματός μας

Ενημέρωση σχετικά με τη συνάντηση με την ΕΡΤ

Ενημέρωση σχετικά με τη συνάντηση με τον Υφ.Λευτέρη Αυγενάκη

Ενημέρωση απόφασης Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για διεξαγωγή μπαράζ μεταξύ της ομάδας Super League 1 και Super League

Ενημέρωση διευκρινιστικού εγγράφου γ.γ.Α κου Μαυρωτά

Λήψη απόφασης περί διεξαγωγής του υπόλοιπου πρωταθλήματος Super League 2 αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Η ερχόμενη εβδομάδα λοιπόν, θα καταδείξει πολλά για το πολύπαθο πρωτάθλημα της ΣΛ2 στην πρώτη χρονιά λειτουργίας της με αυτή την μορφή, μετά την περσινή εισήγηση του πρώην Υφυπουργού Πολιτισμού, Γιώργου Βασιλειάδη. Τα σενάρια αναδιάρθρωσης δίνουν και παίρνουν και μέχρι την 31η Ιουνίου που είναι η καθοριστική Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, αυτά τα σενάρια θα συνεχίσουν να απασχολούν την ποδοσφαιρική κοινότητα. Η πρόταση πάντως της ΠΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΆΚΗΣ είναι ενεργή δίνοντας τις λύσεις, Ποτέ δεν είναι αργά…».



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved