Εργοτέλης: Όλα ανοιχτά με Ιατρούδη

Εργοτέλης: Όλα ανοιχτά με Ιατρούδη

Ο νεαρός φορ και μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο του Εργοτέλη αποτελεί ένα σημαντικό ερωτηματικό για τη νέα χρονιά αφού δεν αποκλείεται ακόμα και η παραμονή του.

Ο τραυματισμός στο γόνατο και η ρήξη χιαστών που υπέστη προς τα τέλη του 2019 έβαλαν “φρένο” στις προσδοκίες τόσο του Εργοτέλη, όσο και του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Ο Γιάννης Ιατρούδης στάθηκε άτυχος καθώς φαινόταν πως φέτος θα ήταν η χρονιά του και θα έκανε το μεγάλο βήμα αφήνοντας πίσω το Ηράκλειο και την Σούπερ Λιγκ 2. Άλλωστε, είναι ένας ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στο “μάτι” των μεγάλων εδώ και αρκετό καιρό με την ΑΕΚ να έχει δείξει το ζωηρότερο ενδιαφέρον ενώ γράφτηκε και το όνομα του Ολυμπιακού.

Τουτέστιν, αυτό σημαίνει πως είχε έρθει η ώρα για το επόμενο βήμα στην καριέρα του νεαρού επιθετικού του Εργοτέλη. Όμως ο τραυματισμός στο γόνατο άλλαξε άρδην τα δεδομένα και δεν αποκλείεται ακόμα και να παραμείνει στο Ηράκλειο φορώντας τα “κιτρινόμαυρα” και την επόμενη χρονιά. Ο ΟΦΗ είχε δείξει ενδιαφέρον πριν από 1,5 χρόνο ωστόσο η μετακίνηση του κόλλησε στις οικονομικές απαιτήσεις του Εργοτέλη με αποτέλεσμα να μην αλλάξει ομάδα εντός της πόλης του Ηρακλείου. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρόκειται να ενδιαφερθεί ξανά αν και προσώρας δεν υπάρχει τίποτα και καμία απολύτως επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές. Όμως τα δεδομένα αλλάζουν και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι θα γίνει σε έναν μήνα.

Παράλληλα, δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο παραμονής του στον Εργοτέλη. Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να παραμείνει στην ομάδα ενώ και το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή δεν είναι αρνητικό σε αυτό το ενδεχόμενο καθώς ο Ιατρούδης θα κάνει restart σε ένα γνώριμο κλίμα όπου είναι σίγουρο ότι θα πάρει και χρόνο συμμετοχής αλλά και θα υπάρχει δεδομένη εμπιστοσύνη από την πλευρά του Εργοτέλη προς εκείνον.

Προς το παρόν εκτίμηση δεν μπορεί να γίνει. Ο Ιατρούδης, παρά τον τραυματισμό του, παραμένει ένας από τους καλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές στην ηλικία του και είναι δεδομένο πως σε λίγες εβδομάδες το όνομα του θα μπει ξανά, με μεγάλη ζεστασιά, στην transfer list αρκετών ομάδων.

Πηγή: athleticradio



ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved