Έτσι έζησαν το φετινό Πάσχα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Έτσι έζησαν το φετινό Πάσχα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Όπως όλος ο κόσμος, έτσι και οι άνθρωποι του ΠΑΣ πέρασαν φέτος ένα διαφορετικό Πάσχα, σε σχέση με προηγούμενα χρόνια

Κλεισμένοι στα σπίτια τους, χωρίς εκκλησιασμό, χωρίς κόκκινα αυγά, χωρίς το Αναστάσιμο φως. Με τους παίκτες επικοινώνησε πολλές φορές ο προπονητής Αργύρης Γιαννίκης, τόσο για τις καθιερωμένες ευχές, όσο και να τους βοηθήσει ψυχολογικά, γιατί δεν είναι και εύκολο πράγμα για τους ποδοσφαιριστές να σταματήσουν το ποδόσφαιρο και να είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους.

Ορισμένοι από τους Έλληνες παίκτες πήγαν στους τόπους καταγωγής τους, ενώ στα Γιάννινα έμειναν οι υπόλοιποι και όλοι οι ξένοι της ομάδας. Η ΠΑΕ φρόντισε αυτές τις μέρες να μη λείψει τίποτα, ειδικά από τους ξένους παίκτες, που ζουν μόνοι τους στα Γιάννινα και χωρίς τις οικογένειές τους. Το Πάσχα πέρασε ήρεμα και στον ΠΑΣ. Οι παίκτες, εκμεταλλευόμενοι την τεχνολογία, επικοινωνούν μεταξύ τους, ανταλλάσσουν απόψεις, για να σπάσει και η μονοτονία της κλεισούρας στο σπίτι. Δεν λείπουν και οι δικές τους ανησυχίες για το μέλλον τους και για το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση στο ποδόσφαιρο. Αντιλαμβάνονται την οικονομική κρίση που έρχεται, που θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό και τα οικονομικά των ομάδων. Μοιραία αυτό μπορεί να επηρεάσει και τις δικές τους απολαβές. Το πρόβλημα αυτό δεν αφορά μόνο τον ΠΑΣ, αλλά είναι γενικότερο, ακουμπώντας ακόμη και μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης. Είναι λογικό, στις μεταξύ τους συζητήσεις, να εκφράζουν και οι παίκτες του ΠΑΣ τις δικές τους αγωνίες. Από την πρώτη ημέρα που απαγορεύτηκαν οι προπονήσεις και έκλεισαν οι αθλητικές εγκαταστάσεις, με τον περιορισμό της κυκλοφορίας, οι παίκτες εκτελούν προγράμματα που τους έδωσε ο γυμναστής της ομάδας Γιάννης Ντουρουντός. Κάθε εβδομάδα, ο προπονητής Αργύρης Γιαννίκης μιλά μέσω skype με τους συνεργάτες του για τα ζητήματα της ομάδας.

Το γήπεδο απασχολεί περισσότερο τον Γιαννίκη
Την ημέρα του Πάσχα ο Αργύρης Γιαννίκης μίλησε για αρκετή ώρα και με τον πρόεδρο Γιώργο Χριστοβασίλη. Τι θα γίνει στη συνέχεια, πότε θα αρχίσουν οι αγώνες και πότε θα υπάρξει χρόνος για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν. Αυτό που απασχολεί περισσότερο τον κόουτς δεν είναι οι μεταγραφές που θα γίνουν, αλλά η βελτίωση των γηπέδων στα οποία κάνει η ομάδα προπονήσεις. Το πρόβλημα παρουσιάζεται τους χειμερινούς μήνες. Με τις βροχές δημιουργούνται λασπόνερα που δεν επιτρέπουν να γίνει όπως πρέπει η δουλειά του κόουτς και των συνεργατών του. Είναι διαχρονικό πρόβλημα που έθιξαν στο παρελθόν και άλλοι προπονητές. Ο Χριστοβασίλης υποσχέθηκε ότι θα γίνουν βελτιωτικές παρεμβάσεις. Το ΠΕΑΚΙ ανήκει στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και δεν μπορεί να κάνει από μόνος του τίποτα ο ΠΑΣ. Ό,τι γίνει, θα γίνει σε συνεργασία των δύο πλευρών. Έγινε μια πρώτη κουβέντα του Χριστοβασίλη με τον πρόεδρο του ΠΕΑΚΙ Παντελή Κολόκα, για να βρεθεί φόρμουλα βελτίωσης των εγκαταστάσεων. Η καλή διάθεση και η θέληση υπάρχουν. Απομένει η επίλυση του προβλήματος.

Πηγή: ΑΓΩΝΠΑΟΚ: Πλήγμα με Βιεϊρίνια - Εκτός για ενάμιση μήνα με κάκωση
ΠΑΟΚ: Πλήγμα με Βιεϊρίνια - Εκτός για ενάμιση μήνα με κάκωση
Παναθηναϊκός: Βγαίνουν τα εισιτήρια με Λαμία
Παναθηναϊκός: Βγαίνουν τα εισιτήρια με Λαμία
Νέο πλήγμα σε βάρος του παράνομου διαδικτυακού τζόγου από την Ελληνική Αστυνομία
Νέο πλήγμα σε βάρος του παράνομου διαδικτυακού τζόγου από την Ελληνική Αστυνομία
ΟΦΗ: Συμφωνία με Σπόρτινγκ για Φελίπε - Αγώνας δρόμου να τελειώσει το deal
ΟΦΗ: Συμφωνία με Σπόρτινγκ για Φελίπε - Αγώνας δρόμου να τελειώσει το deal