Δόξα Δράμας: Την Κυριακή (8/3) η Γενική Συνέλευση των μετόχων

Δόξα Δράμας: Την Κυριακή (8/3) η Γενική Συνέλευση των μετόχων

Την Κυριακή (8/3) θα διεξαχθεί η ετήσια ΓΣ των μετόχων της Δόξας Δράμας.

Η ετήσια Γενική Συνέλευση της Δόξας Δράμας θα διεξαχθεί την Κυριακή (8/3) στις 11:00, με την παρουσία των μετόχων της ΠΑΕ να είναι υποχρεωτική. Στην ημερήσια διάταξη βρίσκεται η έγκριση των πεπραγμένων της διοίκησης τη σεζόν 2018-19, αλλά και η έγκριση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, που προέκυψε τον Ιανουάριο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας υπενθυμίζει ότι την Κυριακή 8 Μαρτίου θα λάβει χώρα η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στα γραφεία της ΠΑΕ στις 11.00, όπως ανακοινώθηκε ήδη από τα μέσα Φεβρουαρίου.

Τα θέματα που θα τεθούν προς συζήτηση (η Γ.Σ. αφορά αποκλειστικά μετόχους) είναι τα παρακάτω:

1) Έγκριση της έκθεσης πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου των χρηματοοικονομικών καταστάσεων της εταιρείας για τη χρήση 01.07.2018-30.06.2019.

2) Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών της εταιρείας από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τη χρήση 01.07.2018-30.06.2019.

3) Εκλογή ελεγκτών της τρέχουσας χρήσεως 01.07.219-30.06.2020.

4) Έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου που προέκυψε μετά την συνεδρίαση ανασυγκρότησης στις 13 Ιανουαρίου 2020 και νομίμως δημοσιεύθηκε στο αρμόδιο ΓΕΜΗ με Κ.Α.Κ. 2054973/16-01-2020.

5) Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις».



Έτοιμος να αναλάβει ομάδα της Super League ο Χρήστος Κόντης
Έτοιμος να αναλάβει ομάδα της Super League ο Χρήστος Κόντης
Άρης: Ανακοινώθηκε και επίσημα ο Ιγκόρ Μίλιτσιτς
Άρης: Ανακοινώθηκε και επίσημα ο Ιγκόρ Μίλιτσιτς
Ολυμπιακός: Χωρίς Φουρνιέ και Ουόκαπ κόντρα στη Μύκονο
Ολυμπιακός: Χωρίς Φουρνιέ και Ουόκαπ κόντρα στη Μύκονο
Δυο συλλήψεις για τη ληστεία στο Λούβρο
Δυο συλλήψεις για τη ληστεία στο Λούβρο
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved