ΟΦΗ: «Κόντρα» με Ομόνοια

ΟΦΗ: «Κόντρα» με Ομόνοια

Η κρητική ομάδα θα αντιμετωπίσει στο «Γεντί Κουλέ» τους Κύπριους σε φιλική αναμέτρηση.

Σε οριστική συμφωνία κατέληξαν το Σάββατο (19/8) ΟΦΗ και Ομόνοια για τη διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης στο «Γεντί Κουλέ» στις 27 Αυγούστου. Η κρητική ΠΑΕ μάλιστα απεύθυνε κάλεσμα στους οπαδούς να δώσουν δυναμικό «παρών» ενώ τις επόμενες μέρες θα δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Είναι πλέον και επίσημο. Ο ΟΦΗ θα δώσει την Κυριακή 27 Αυγούστου φιλικό παιχνίδι με την Κυπριακή Ομόνοια Λευκωσίας στο Γεντί Κουλέ. Οι συζητήσεις των δυο πλευρών, τις τελευταίες ημέρες είχαν θετική κατάληξη και η Κυπριακή ομάδα, έρχεται στο Ηράκλειο για ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Το φιλικό θα γίνει την Κυριακή (27/8) το απόγευμα και θα αποτελέσει ουσιαστικά το πρώτο δυνατό τεστ για τον ΟΦΗ, και μάλιστα μπροστά στο κοινό του, μετά την επιστροφή της ομάδας απο το Καρπενήσι, όπου πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 καλεί τον κόσμο της ομάδας, να έρθει την Κυριακή στο γήπεδο και να πάρει μια πρώτη γεύση απο την φετινή ομάδα, η οποία ευελπιστούμε όλοι ότι θα μας χαρίσει αυτό που όλοι θέλουμε, δηλαδή την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ».



Ρότζερ Φέντερερ: Επέστρεψε στο γήπεδο και αποθεώθηκε
Ρότζερ Φέντερερ: Επέστρεψε στο γήπεδο και αποθεώθηκε
Χάντμπολ: Στην ΑΕΚ ο Γκιγέρμε Τοριάνι
Χάντμπολ: Στην ΑΕΚ ο Γκιγέρμε Τοριάνι
Volley League: «Πράσινη» εκδίκηση με άνετη νίκη στο ντέρμπι αιωνίων
Volley League: «Πράσινη» εκδίκηση με άνετη νίκη στο ντέρμπι αιωνίων
Παναθηναϊκός: Προαναγγέλλει Αντίνο με… αστραπή και άρωμα Αργεντινής! (Video)
Παναθηναϊκός: Προαναγγέλλει Αντίνο με… αστραπή και άρωμα Αργεντινής! (Video)
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved