«Καρφιά» Μπαργκάν για Απόλλωνα: «Έχουμε την… Μπαρτσελόνα στην Football League»

«Καρφιά» Μπαργκάν για Απόλλωνα: «Έχουμε την… Μπαρτσελόνα στην Football League»

Με ειρωνική διάθεση και καυστικό τρόπο αναφέρθηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Κενάν Μπαργκάν, ο οποίος πρόσθεσε πως ο Άρης θα παλέψει μέχρι το τέλος για την άνοδο.

Ο Κενάν Μπαργκάν έδωσε το «παρών» στην καθιερωμένη media day του Άρη και μίλησε για την προσπάθεια της ομάδας να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια αλλά και τις «μάχες» που καλούνται να δώσουν οι «κιτρινόμαυροι» μέχρι το φινάλε.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός ρωτήθηκε επίσης για την πορεία του Απόλλωνα και της Λαμίας και απάντησε πως ο Άρης έχει να αντιμετωπίσει την… Μπαρτσελόνα!.

Αναλυτικά όσα είπε στην καθιερωμένη media day του Άρη:

Σε τι κατάσταση είναι μετά τον τραυματισμό του: «Είμαι πολύ καλύτερα, θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα. Τώρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας με τον ΟΦΗ και πιστεύω θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου να πάρει τους βαθμούς».

Για τα παιχνίδια που μεσολαβούν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος: «Δεν υπάρχουν περιθώρια, όλα τα παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζουμε. Δεν έχουμε άλλη επιλογή, παρά μόνο τη νίκη. Πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω για να πάρουμε τη νίκη. Τουλάχιστον στα δύσκολα παιχνίδια, έχουμε δείξει ότι είμαστε καλύτεροι.

Ακούγονται διάφορα. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, παρά να παλέψουμε μέχρι τέλους. Ζούμε στην Ελλάδα και όλα είναι ανοιχτά. Δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει».

Αν επηρεάζεται η ομάδα από το γεγονός ότι οι δύο πρώτοι δεν χάνουν βαθμούς αλλά και για τις διαιτητικές αποφάσεις που έχουν υπάρξει: «Όταν ξέρεις ότι έχεις την… Μπαρτσελόνα στην κατηγορία, αυτό σ’ επηρεάζει ναι. Παρ’ όλα αυτά δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω. Πρέπει να πολεμήσουμε μέχρι το τέλος».

Αν περίμενε ο Άρης να βρίσκεται σε αυτή την δύσκολη θέση: «Δεν το περίμενε κανείς. Στην Β΄ εθνική δεν περίμενε κάποιος να υπάρχουν τέτοιες ομάδες. Προσωπικά δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο όσα χρόνια παρακολουθώ ποδόσφαιρο. Μαθηματικά πάντως, δεν έχει τελειώσει κάτι».

Πως περιμένουν τις αναμετρήσεις με Λαμία και Απόλλωνα Σμύρνης: «Αυτά τα παιχνίδια περιμένουμε για να δείξουμε ποιος είναι η καλύτερη ομάδα. Περιμένουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο δικό μας παιχνίδι με τον ΟΦΗ κι ένα καλό αποτέλεσμα στο άλλο ντέρμπι, για να υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Να μην υπάρξει ενδεχόμενο ισοπαλίας».

Για την παρουσία του κόσμου: «Ο κόσμος θέλουμε να έρθει στο γήπεδο και αυτό θα γίνει. Θέλουμε με την βοήθεια του κόσμου να πάρουμε και τα δύο παιχνίδια».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΟΦΗ: «Θα χρειαστεί να δώσουμε κάτι παραπάνω για να πάρουμε το παιχνίδι. Ο ΟΦΗ είναι πολύ καλή ομάδα, την είδα στο παιχνίδι με την Λαμία. Έχει πολύ δυνατή έδρα με πολύ κόσμο. Εμείς πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε το παιχνίδι».



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved