Σειρά φιλικών

Σειρά φιλικών

Ο Απόλλων Σμύρνης έχει προγραμματίσει δύο φιλικές αναμετρήσεις με την Τριγλία Ραφήνας και τον Αίαντα Σαλαμίνας.

Η αγωνιστική απραξία των ομάδων και δη του Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος έχει τελειώσει τις υποχρεώσεις του για το φετινό πρωτάθλημα (σ.σ.: θα πάρει το τρίποντο στα χαρτιά, αφού αντιμετωπίζει την Αγία Παρασκευή) έχουν οδηγήσει τους ανθρώπους της ομάδας στον προγραμματισμό για τη διεξαγωγή φιλικών τεστ.

Άλλωστε, σκοπός αυτών εκτός από το γεγονός ότι οι παίκτες πρέπει να μείνουν σε αγωνιστική εγρήγορση είναι ότι ο νέος προπονητής, Στάθης Σταθόπουλος πρέπει μέσω των φιλικών αγώνων να αξιολογήσει όσο γίνεται καλύτερα το ρόστερ.

Έτσι, την προσεχή Πέμπτη (28/4) έχει προγραμματιστεί φιλικό με την Τριγλία Ραφήνας, στο οποίο ο Νίκος Καρούλιας θα καθίσει για τελευταία φορά στον πάγκο της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Το επόμενο παιχνίδι έχει οριστεί για τις 7 Μαΐου με αντίπαλο τον Αίαντα Σαλαμίνας στη Ριζούπολη. Σε αυτό αναμένεται να ντεμπουτάρει ο Στάθης Σταθόπουλος.



Σε απολογία Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Κηφισιά
Σε απολογία Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Κηφισιά
Παναθηναϊκός - Βικτόρια Πλζεν: Οι 3 + 5 παίκτες που δεν υπολογίζει ο Μπενίτεθ στο πλάνο του
Παναθηναϊκός - Βικτόρια Πλζεν: Οι 3 + 5 παίκτες που δεν υπολογίζει ο Μπενίτεθ στο πλάνο του
ΠΑΟΚ: Στην Ελλάδα ο Άλεν, ακολουθεί ο Μπέβερλι - Τα σενάρια για τον ψηλό
ΠΑΟΚ: Στην Ελλάδα ο Άλεν, ακολουθεί ο Μπέβερλι - Τα σενάρια για τον ψηλό
Πού θα δείτε Παναθηναϊκός-Βικτόρια Πλζεν, Αρμάνι-Παναθηναϊκός, Λουντογκόρετς-ΠΑΟΚ και Σαμσουνσπόρ-ΑΕΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πανδαισία με Europa, Conference League και EuroLeague - Πού θα δείτε τα ματς
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved