Έχασε την ευκαιρία η Λαμία!
Την ευκαιρία να ξεπεράσει την Καλλιθέα έχασε η Λαμία, καθώς γνώρισε την ήττα στην έδρα του Αχαρναϊκού με 1-0 και διατηρήθηκε στο -1 από τους «κυανόλευκους».
Οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού δεν είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και αυτό το πλήρωσαν στο 62’ με τον Μπέλιτς να δίνει τη νίκη στην ομάδα του. Στο παιχνίδι πάντως δεν έλειψαν και τα νεύρα καθώς είχαμε μπόλικη μουρμούρα και από τις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους μάλιστα να τελειώνουν το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Παγώνη στο 90’+4.
Στο 90’+3 η Λαμία έχασε τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσει αλλά ο Παγούδης σταμάτησε δις τον Μίλιεβιτς.
Κίτρινες: 33' Παγώνης, 60' Χριστοφιλέας, 65' Παβίσεβιτς, 69' Πολίμος, 90'+1 Kαλογερόπουλος - 32' Πίντο, 33' Μίλιεβιτς, 35' Τζόκιτς, 48' Μπαλού, 54' Κοτσώνης, 82' Λεάντρο.
Κόκκινες: 90'+4 Παγώνης.
AXAΡΝΑΪΚΟΣ (Τίμος Καβακάς): Παγούδης, Μήλιος (46' Μήλιος), Ομπράντοβιτς (83' Ρεπετσάς), Παγώνης, Μάρης, Παβίσεβιτς, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος, Πολίμος, Εμέκα, Μπέλιτς (63' Καλογερόπουλος).
ΛΑΜΙΑ (Δημήτρης Σπανός): Πίτκας, Ζουλιώτης, Παπαργυρίου (83' Kαραλής), Καραγιάννης, Πίντο (53' Νεόφυτος), Σιατραβάνης, Λεάντρο, Μπαλού, Κοτσώνης, Τζόκιτς (66' Νατσιόπουλος), Μίλιεβιτς.