Εθνικός Σερρών: «Μάθαμε για τη δίωξη από τα ΜΜΕ, θέλουμε πλήρη διαλεύκανση»

Εθνικός Σερρών: «Μάθαμε για τη δίωξη από τα ΜΜΕ, θέλουμε πλήρη διαλεύκανση»

Την έκπληξή της εξέφρασε η διοίκηση της ΠΑΕ Εθνικός Σερρών για τη δίωξη που της ασκήθηκε για εμπλοκή στα στημένα, για την οποία ενημερώθηκε από τα ΜΜΕ.

Με ανακοίνωσή της η σερραϊκή ομάδα ζητούν ενημέρωση για το θέμα τόσο από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, όσο και από την Football League, αλλά και πλήρη διαλεύκανση των υποθέσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ

Με έκπληξη και πάλι ενημερωθήκαμε από δημοσιεύματα των Μ.Μ.Ε. ότι ο κος Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος μας, για παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στις 01 Μαρτίου 2015.

            Επειδή δεν θα ανεχθούμε ξανά σε βάρος μας τέτοιους είδους συμπεριφορές, καλούμε τον αρμόδιο Πρόεδρο της FOOTBALL LEAGUE και τον κύριο Παναγιώτη Καρρά να μας ενημερώσουν πως άπαντες γνωρίζουν την δίωξη σε βάρος μας, χωρίς εμείς να έχουμε λάβει εγγράφως ή προφορικώς ενημέρωση. Επειδή καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται, ζητούμε την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης και συγκεκριμένα:

            Α). Να ανοιχτούν οι λογαριασμοί όλων των εμπλεκομένων και να ερευνηθεί ποιοί εισέπραξαν και πόσα.

            B). Να παρέμβει ο αρμόδιος Υπουργός κος ΚΟΝΤΟΝΗΣ και να γίνει έλεγχος αμέσως σε όλες τις ΠΑΕ προκείμενου να διερευνηθεί και εξακριβωθεί ποιές διαθέτουν ασφαλιστικές και φορολογικές ενημερότητες, ποιές έχουν εξοφλημένους ποδοσφαιριστές και ποιές έχουν σε ισχύ τις ανάλογες εγγυητικές.

            Γ). Ποιοί και πώς και με ποίου την άδεια χρησιμοποιούν αγώνες του Πρωταθλήματος της ομάδας μας προκειμένου να κερδίζουν χρήματα εις βάρος μας.

            Επειδή κύριε Πρόεδρε της FOOTBALLLEAGUE είμαστε πεπεισμένοι ότι είστε υπέρ της διαφάνειας και της καθαρότητας στο ποδόσφαιρο, τουλάχιστον για την FOOTBALLLEAGUE, σας παρακαλούμε να δώσετε αμέσως στην δημοσιότητα, πόσα χρήματα και πότε, εισέπραξε η κάθε ΠΑΕ, και να μας διαβεβαιώσετε ότι τα προαναφερόμενα είναι στη διάθεση της FOOTBALLLEAGUEκαι ότι όλες οι ομάδες αγωνίζονται με τις ίδιες προϋποθέσεις.

            Τέλος κύριε Πρόεδρε σας δηλώνουμε με την παρούσα να μην προχωρήσετε στην επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα προτού ξεκαθαρίσουν τα πάντα για να μπορούμε και εμείς και εσείς να έχουμε ήσυχη την συνείδηση μας.

            Επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματος μας προκειμένου να προστατεύσουμε την τιμή και την υπόληψη μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

Α) ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΥΡΙΟ ΚΟΝΤΟΝΗ ΣΤΑΥΡΟ
Β) ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΥΡΙΟ ΚΑΡΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
Γ) Ε.Π.Ο.                       

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved