Θεοδοσιάδης: «Συγγνώμη για το αποτέλεσμα»

Θεοδοσιάδης: «Συγγνώμη για το αποτέλεσμα»

Ο τεχνικός της Αναγέννησης Καρδίτσας απολογήθηκε στον κόσμο για την εντός έδρας ήττα με 1-0 από τον Απόλλωνα 1926

Απογοητευμένος από την ήττα στην Καρδίτσα με 1-0 από τον Απόλλωνα 1926 εμφανίστηκε ο τεχνικός της Αναγέννησης, ζητώντας μεταξύ άλλων συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας.

«Είναι άσχημο αποτέλεσμα για την ομάδα μας αν και είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα γι' αυτό το παιχνίδι, γνωρίζοντας την κρισιμότητα και για τις δύο ομάδες. Έχουμε μπει στην τελική ευθεία και αμφότερες προσπαθούν να μπουν στα πλέι άουτ. Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα βάσει της εικόνας των δύο αντιπάλων, ήταν η ισοπαλία. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε πάρα πολύ καλά, δημιουργήσαμε τρεις με τέσσερις κλασικές ευκαιρίες. Αν εξαιρέσουμε δύο με τρία συνεχόμενα κόρνερ και αράουτ που ξέραμε ότι τα χρησιμοποιεί ο αντίπαλος και δημιούργησε προϋποθέσεις κινδύνου, ο Απόλλων απείλησε στη φάση με το δοκάρι που μας βρήκε ανοιχτούς πίσω διότι ήμασταν ψηλά. Πέραν αυτών δεν απειληθήκαμε ουσιαστικά στο πρώτο ημίχρονο» επεσήμανε αρχικά ο Θεοδοσιάδης.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Στο δεύτερο μέρος, καταλυτικό ρόλο στην ψυχολογία έπαιξε το γκολ του αντιπάλου, αλλά θεωρώ ότι τα παιδιά προσπάθησαν μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ορισμένες φορές και άναρχα αλλά αυτό οφείλεται και στην πίεση. Υπάρχουν παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα πολύ σημαντικά. Είμαστε σε δύσκολη θέση αλλά πιστεύω ακράδαντα στις δυνατότητες της ομάδας και τους ποδοσφαιριστές μου. Είμαι σίγουρος ότι θα τους στηρίξουμε τις επόμενες μέρες ψυχολογικά ώστε να πάμε στο παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα και να διεκδικήσουμε τη νίκη και στα υπόλοιπα παιχνίδια να οδηγήσουμε την ομάδα στα πλέι άουτ που είναι και ο άμεσος στόχος. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που και σήμερα ήταν κοντά στην ομάδα, να ζητήσω συγγνώμη εκ μέρους όλων για το αποτέλεσμα. Η προσπάθεια δε σταματάει σήμερα. Έχουμε ακόμη τέσσερα παιχνίδια και πιστεύω πάρα πολύ στους ποδοσφαιριστές μου για να πάρουμε τις απαιτούμενες νίκες και να πάμε σε πρώτη φάση στα πλέι άουτ. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα και στον Μάκη Δανδίκα για το σημερινό αποτέλεσμα που τους δίνει ψυχολογία για να μπορέσουν να πετύχουν κι αυτοί τους στόχους τους».

Ερωτηθείς για το αν η ομάδα βασίζεται στους βαθμούς που θεωρεί ότι μπορεί να πάρει από το ματς με την Λαμία, απάντησε: «Από την πρώτη στιγμή τονίζω καθημερινά ότι δεν υπάρχει νίκη για εμάς και δεν υπάρχει ένσταση. Στο ποδόσφαιρο έχουμε ζήσει πολλά πράγματα, αλλά και γενικά η δική μου φιλοσοφία είναι να πάμε στα πλέι άουτ με τη συγκομιδή των βαθμών μέσα από τα παιχνίδια. Από εκεί και πέρα, αν δικαιωθεί η ομάδα που είναι και το λογικό, αυτό θα είναι και το ιδανικό για εμάς. Αλλά μέσα από την αγωνιστική πορεία και τους βαθμούς που θα συγκεντρώσουμε σε αυτά θέλουμε να μπούμε στα πλέι άουτ».



Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved