Βαζάκας: «Βγάζουμε σοβαρότητα»

Βαζάκας: «Βγάζουμε σοβαρότητα»

Ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του στο νικηφόρο (1-0) εκτός έδρας ματς με το Άλιμο έμεινε ο τεχνικός του Αχαρναϊκού

Η νοοτροπία και η σοβαρότητα που έδειξαν οι παίκτες του Αχαρναϊκού στο παιχνίδι με τον Άλιμο στον Άγιο Δημήτριο μέτρησε καταλυτικά σύμφωνα με τον Γιώργο Βαζάκα. Ο προπονητής της ομάδας του Μενιδίου που επικράτησε με 1-0 επεσήμανε πως οι ποδοσφαιριστές του κατάφεραν να ελαχιστοποιήσου τα λάθη τους στην άμυνα.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς, σημείωσε: «Απέναντι σε μια ομάδα που καιγόταν για βαθμούς, παρουσιάσαμε πάρα πολύ καλή εικόνα και αυτό συνοδεύτηκε από τους τρεις βαθμούς της νίκης που μας έδωσε το αποτέλεσμα. Ο Άλιμος είχε την πίεση και το άγχος και αυτό αποτελεί μειονέκτημα σε τέτοιες περιπτώσεις. Γνωρίζαμε πως το ματς μπορούσε να κριθεί σε μια φάση και έτσι συνέβη αφού εμείς πήραμε τη φάση αυτή».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Το σημαντικότερο για εμάς είναι πως μηδενίσαμε το λάθος στην άμυνά μας και το σημαντικότερο που θέλω να κρατήσω από αυτό το ματς είναι η νοοτροπία που αποκτούν οι ποδοσφαιριστές μου και η σοβαρότητα που βγάζουν στον αγωνιστικό χώρο σε όλες τις στιγμές. Γνωρίζω πως ο Άλιμος πλέον είναι σε πολύ δύσκολη θέση και τα ματς που απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος είναι λίγα. Είναι μια συμπαγής ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές».

Κλείνοντας, υπογράμμισε: «Εμείς δεν θα χαριστούμε σε καμία ομάδα και τα έξι ματς που απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος θέλουμε να τα κερδίσουμε όλα για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να πετύχουμε το στόχο μας μέσα από αυτό το ώριμο παιχνίδι που παίζουμε. Πρέπει να ξέρουμε πως αυτό το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής είναι δύσκολο και η επιτυχία είναι δίπλα στην αποτυχία σε κάθε ματς. Εμείς δείξαμε σοβαρότητα και στα δύο τελευταία ματς και πήραμε τη νίκη τόσο σήμερα με τον Άλιμο, όσο και στο ματς με την Καλλιθέα».



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved