Θεοδοσιάδης: «Νίκη οξυγόνο»

Θεοδοσιάδης: «Νίκη οξυγόνο»

Σημαντική χαρακτήρισε την νίκη της Αναγέννησης, κόντρα στον Φωκικό, ο Σάκης Θεοδοσιάδης. Ο προπονητής της Αναγέννησης,  δήλωσε ότι η νίκη επί του Φωκικού δίνει οξυγόνο στην ομάδα, για την συνέχεια του πρωταθλήματος. 

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για τη σημερινή τους νίκη, μία δίκαιη νίκη. Ξέραμε όλη την εβδομάδα το πόσο θέλαμε αυτή τη νίκη και γι’αυτό το λόγο προετοιμαστήκαμε κατάλληλα γι’αυτό το παιχνίδι, πράγμα που φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Θα την ονομάσω μία νίκη ‘οξυγόνο’ η οποία ήρθε να μας δυναμώσει για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε έναν πάρα πολύ καλό και επικίνδυνο αντίπαλο, ο οποίος στις περισσότερες ήττες του έχει χάσει με σκορ 1-0. Ξέραμε ότι ήταν μία δύσκολη ομάδα και καταφέραμε όμως σήμερα να πετύχουμε τέσσερα γκολ».

Θετικό γεγονός, ήταν για τον Θεοδοσιάδη, το μηδέν στην άμυνα:

«Το δεύτερο θετικό για μένα, είναι ότι μετά από καιρό κρατήσαμε σαν ομάδα το ‘μηδέν’ πίσω, το οποίο είναι πολύ σημαντικό στοιχείο. Ένα επίσης σημαντικό στοιχείο είναι ότι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου μας έδωσε τη δυνατότητα να παίξουμε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και να απελευθερωθούμε, κάτι που είχαμε καιρό να κάνουμε λόγω άγχους. Δε στεκόμαστε σ’αυτό το αποτέλεσμα. Είναι μία νίκη ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης για τους ποδοσφαιριστές μας. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα και αυτό που χρειάζεται είναι να έχουμε τα κεφάλια κάτω, εργατικότητα και ταπεινότητα για να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να πάμε στο επόμενο παιχνίδι στον Γάζωρο και να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον κόσμο της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στον Φωκικό:«Να ευχαριστήσω και τον κόσμο για τη συμπαράσταση που έδωσε ακόμη μία φορά στα παιδιά. Επίσης, να δώσω τα ειλικρινή συγχαρητήριά μου στην ομάδα του Φωκικού και στον προπονητή (σ.σ. Τσιγαρίδα) για την προσπάθεια που κάνουν, επειδή ήμουν στο προηγούμενο παιχνίδι της ομάδας με τον Γάζωρο και θεωρώ ότι βαθμολογικά Φωκικός έχει αδικηθεί σε πολλά παιχνίδια. Εύχομαι στον κ. Τσιγαρίδα και στα παιδιά της ομάδας να συνεχίσουν με την ίδια προσπάθεια και τον ίδιο ζήλο στα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος».



Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved