Απόλλων Σμύρνης: Η παρουσίαση των 10 και το μήνυμα της διοίκησης (video)

Απόλλων Σμύρνης: Η παρουσίαση των 10 και το μήνυμα της διοίκησης (video)

Τα δέκα νέα μεταγραφικά του αποκτήματα παρουσίασε το απόγευμα της Πέμπτης (5/2) η διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης, στέλνοντας παράλληλα το δικό της μήνυμα.

Τα νέα πρόσωπα στο ρόστερ της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» είναι οι Δημήτρης Καραδέμητρος, Στέργιος Ψιάνος, Λάζαρ Άρσιτς, Γιάννης Λίτσης, Ούγκο Φαρία, Δημήτρης Ταΐρης, Χρήστος Τζιώρας, Πινέιρο, Δημήτρης Σουάνης και Μπαμ Μπαμ. Για τον τελευταίο υπάρχει η επίσημανση πως δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, καθώς απομένει ένα έγγραφο από τη FIFA, προκειμένου να αποκτήσει ο Βραζιλιάνος δικαίωμα συμμετοχής, κάτι που αναμένεται άμεσα. Και οι δέκα εξέφρασαν την ικανοποίησή τους που βρίσκονται στον Απόλλωνα και δήλωσαν πως θα εργαστούν για την επίτευξη των στόχων της ομάδας, δηλαδή την επιστροφή στη Super League.

Παράλληλα, έγινε και καθυστερημένης παρουσίαση του Αλέκου Βοσνιάδη, που επέστρεψε στον πάγκο των «κυανόλευκων». Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας, αλλά και τη λογική του σχεδιασμού που ακολουθήθηκε τον Ιανουάριο.

«Είμαι ευχαριστημένος που βρίσκονται εδώ. Στα τελευταία παιχνίδια είχαμε συσπείρωση και στήριξη και μας βοήθησε που ήρθαν και τα καλά αποτελέσματα. Ο Απόλλων θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα κοιτά κάθε αντίπαλο στα μάτια. Μέχρι το τέλος θα παλέψουμε για τους στόχους μας στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Και η ομάδα, παλιοί και νέοι παίκτες θα παλέψουμε όλοι μαζί.

Η διοίκηση με κάλυψε σε ό,τι ήθελα. Δεν είχε αποτύχει η προηγούμενη ομάδα. Είχε χτιστεί στα πρότυπα του προηγούμενου και καταξιωμένου συναδέλφου. Ήρθαμε στα μέσα της χρονιάς κι έπρεπε να φτιάξουμε μια ομάδα με τα δικά μου θέλω. Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά που έφυγαν. Ο λόγος που αποχώρησαν ήταν ότι δεν είχαν πάρει ως τώρα χρόνο συμμετοχής ή δεν είχαν τα χαρακτηριστικά που ήθελα. Πάντως, έφυγαν φιλικά και αυτό έχει τη σημασία του.

Η ομάδα θα κοιτά κάθε αντίπαλο στα μάτια και δεν θα φοβάται. Αρχικά στόχος μας είναι να μπούμε στα πλέι οφ κι από εκεί να διεκδικήσουμε την άνοδο. Παράλληλα, θέλουμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο μακριά στο Κύπελλο, καθώς φτάσαμε στους «8» και δεν γίνεται να αδιαφορήσουμε.

Είχαμε πολύ καλή παρουσία και κόντρα στην ΑΕΚ. Παίξαμε την ΑΕΚ χωρίς να φοβηθούμε, κι αν είχαμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο δεύτερο μέρος, θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Είμαι ευχαριστημένος με τους παλιούς παίκτες, καθώς μόνο ο Καραδέμητρος έπαιξε από τους νέους. Από εδώ και πέρα όλοι μαζί θα παλέψουμε για την άνοδο. Θέλουμε να έχουμε αυτοπεποίθηση. Στο ποδόσφαιρο θα έρθουν και τα άσχημα αποτελέσματα, αλλά και τότε θα έχουμε παλέψει. Εύχομαι τον Ιούνιο να ζήσουμε στιγμές, όπως και πριν δύο χρόνια».

Κλείνοντας την παρουσίαση, τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του Απόλλωνα Σμύρνης, Έκτορας Μονεμβασιώτης, που διάβασε μια δήλωση, στην οποία τόνισε πως η διοίκηση, μαζί με το τεχνικό τιμ και τους παίκτες θα παλέψουν για να αποκαταστήσουν την ιστορία για τον Απόλλωνα, δίνοντας το βάρος στο να παίζει η ομάδα ποδόσφαιρο, χωρίς να ασχολούνται με διαιτητές και άλλους παράγοντες.

Η δήλωση του Έκτορα Μονεμβασιώτη:

Ο Απόλλων Σμύρνης είναι μια ομάδα με δύο πατρίδες. Δραστηριοποιείται ποδοσφαιρικά τους τρεις τελευταίους αιώνες και έχει 124 χρόνια παρουσίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Γενικά είναι ένα σωματείο συμπαθές προς όλους τους Έλληνες φιλάθλους ανεξαρτήτως χρώματος και καταγωγής.

Στόχος του είναι να διορθώσει και να αποκαταστήσει τη δική του ιστορία με αξιοπρέπεια στο ελληνικό ποδόσφαιρο και παράλληλα να το αναβαθμίσει με την παρουσία του και τη συμπεριφορά του.

Οι φίλαθλοι του Απόλλωνα επιδεικνύουν υποδειγματική συμπεριφορά καθώς σέβονται τον εκάστοτε αντίπαλο, χειροκροτούν κάθε καλή προσπάθεια, δεν δημιουργούν επεισόδια και τιμούν την καταγωγή και την ιστορία του σωματείου.

Η νέα διοίκηση δεν βγάζει ανακοινώσεις διαμαρτυρίας κατά των διαιτητών, όταν αδικείται ο Απόλλων Σμύρνης, διότι κατανοεί ότι και οι διαιτητές είναι αθλητές που λειτουργούν υπό καθεστώς εξαιρετικής πίεσης. Τα λάθη τους είτε ηθελημένα είτε από ανθρώπινο λάθος είναι λάθη αθλητή που ίσως οφείλονται σε άλλους εξωγενείς παράγοντες που τους ασκούν πίεση.

Η νέα διοίκηση δεν απαντά σε δηλώσεις ή προκλήσεις άλλων παραγόντων, άλλων σωματείων, όχι γιατί τους φοβάται, αλλά διότι σκοπός τους είναι να αποπροσανατολίσουν την ομάδα από τον στόχο της και να την πλήξουν.

Εμείς στον Απόλλωνα τιμούμε και σεβόμαστε τους θεσμούς, τις ομοσπονδίες, τους ανθρώπους εκείνους που εργάζονται για το ποδόσφαιρο, που έχουν διατελέσει ή διατελούν και ασκούν χρέη διοίκησης στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τους ζητάμε να σεβαστούν τη δική μας προσπάθεια αποκατάστασης της ιστορίας μας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, διότι ο Απόλλων Σμύρνης δεν είναι απλά ένα ακόμα σωματείο. Είναι οι ρίζες, η καταγωγή, η ιστορία, ο πολιτισμός ολόκληρης της χαμένης πατρίδας μας, της Μικράς Ασίας, μιας περιοχής που γνώρισε τον διωγμό, τις σφαγές, τον πόνο και την προσφυγιά.

Σήμερα ο μισός Ελληνικός πληθυσμός της χώρας μας έχει ρίζες από αυτή την περιοχή.

Σήμερα η ομάδα μας αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής σε εξαιρετικά ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.

Αφήστε μας να παίξουμε ποδόσφαιρο.

Αφήστε μας να αποκαταστήσουμε τη ιστορία μας.

Απόλλων Σμύρνης: Η παρουσίαση των 10 και το μήνυμα της διοίκησης (video)



Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved