ΑΟΤ Αλίμου: Τριάδα απόντων με ΑΕΚ

ΑΟΤ Αλίμου: Τριάδα απόντων με ΑΕΚ

Ο Πέτρος Δημητρίου δεν έχει στη διάθεσή του τους Βιγιαφάνε, Καλαϊτζίδη και Νικολάου στην αναμέτρηση με την Ένωση στην Καισαριανή

Η δυσκολία της αποστολής του Αλίμου την Κυριακή (18/1) αυξάνει από το γεγονός πως η ομάδα του Πέτρου Δημητρίου δεν θα παραταχθεί πλήρης στο εντός έδρας ματς με την ΑΕΚ για την 13η αγωνιστική του Νοτίου ομίλου της Football League. Συγκεκριμένα λοιπόν ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας των Τραχώνων δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Βιγιαφάνε, Καλαϊτζίδη και Νικολάου, ενώ αντιθέτως οι Δωροβίνης και Σαγανάς που ήταν αμφίβολοι θα δώσουν κανονικά το «παρών».

Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του Δημητρίου είναι οι εξής ποδοσφαιριστές: Λέτσο, Βλάχος, Μπαντίκος, Κάρδαρης, Γαβριήλ, Γούλας, Ελευθεριάδης, Κουμπαρούλης, Παπαδημητρίου, Νικολόπουλος, Μπονγκ, Δωροβίνης, Καραμέρης, Σταύρου, Παντελής, Νούλας, Ρούπι, Μπεριέξ, Σαγανάς, Ιωάννου, Καλαϊτζίδης.



Ανανεώσε ο Γκαλαλβίνι με Κολοσσό
Ανανεώσε ο Γκαλαλβίνι με Κολοσσό
Παρελθόν από την Μονακό ο Τζαϊτέ
Παρελθόν από την Μονακό ο Τζαϊτέ
Στην Τσεντεβίτα ο Χουγκάζ
Στην Τσεντεβίτα ο Χουγκάζ
Εποχή Κοκόσκοφ στην Εφές
Εποχή Κοκόσκοφ στην Εφές
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved