Μπουντούρης: «Θεωρώ τον εαυτό μου κομμάτι της Αναγέννησης»

Μπουντούρης: «Θεωρώ τον εαυτό μου κομμάτι της Αναγέννησης»

Ένας κύκλος στην ιστορία της Αναγέννησης Καρδίτσας κλείνει με την αποχώρηση του Σωκράτη Μπουντούρη.

Ο έμπειρος επιθετικός αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα της καρδιάς του, όντας για χρόνια αρχηγός της και φυσικά πρώτος της σκόρερ. Στην αποχαιρετιστήρια δήλωσή του, ο Μπουντούρης ανέφερε πως φέτος δεν υπήρχε η κατάλληλη χημεία στην ομάδα, ενώ ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια.

Αυτή η αποχώρηση έρχεται λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του Χατζηρίζου πως αποσύρεται από την ενεργό δράση, με την Αναγέννηση να χάνει δύο από τους πιο έμπειρους παίκτες της.

Αναλυτικά η δήλωση του Μπουντούρη:

Η προχωρημένη μου ποδοσφαιρική ηλικία, σε συνδυασμό με τις αυξημένες οικογενειακές και επαγγελματικές μου υποχρεώσεις, με οδήγησαν στην απόφαση να αποχωρήσω από τις τάξεις της αγαπημένης μου ομάδας.

Πιστεύω ότι η ποδοσφαιρική μου διαδρομή και η συνεισφορά στην πορεία της ομάδας μας έχει θετικό πρόσημο.

Έζησα σαν ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης ξεχωριστές στιγμές, συμμετείχα σε πολλούς άθλους της και καμάρωνα όταν για τις επιτυχίες της μίλαγε το Πανελλήνιο.

Είναι άπειρες οι χαρές που εισέπραξα από την ομάδα αυτή και καμάρωνα για κάθε κατόρθωμά της. Είναι η ομάδα που με ανέδειξε, που σε αυτή ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά και είμαι υπερήφανος που σε αυτή τη διαδρομή υπήρξα ένας από τους πολλούς που έγραψαν με χρυσά γράμματα την ιστορία της.

Εγώ, μπορεί σήμερα να σταματώ την επαγγελματική μου διαδρομή, η Αναγέννηση όμως θα συνεχίσει να είναι εδώ και να είναι αυτή για την οποία θα υπερηφανεύεται όλος ο Νομός. Θα είναι στο διηνεκές το καμάρι όλης της περιοχής μας.

Θέλω από το "ταξίδι" μου αυτό, να κρατήσω μόνο τις ωραίες στιγμές στο μυαλό μου και να ξεχάσω τις ελάχιστες ατυχείς συγκυρίες που ούτως ή άλλως υπάρχουν σε μια πολυετή ποδοσφαιρική διαδρομή.

Επειδή ήθελα πάντα να θεωρώ τον εαυτό μου κομμάτι της Αναγέννησης, δεν θέλω να κρύψω ότι τον τελευταίο καιρό δεν υπήρξε στην ομάδα η κατάλληλη χημεία, ούτως ώστε παρά την προχωρημένη ποδοσφαιρική μου ηλικία να προσφέρω όσα ήθελα και όσα μπορούσα, για να φανώ αντάξιος της ιστορίας και του μεγέθους της Αναγέννησης.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω, αρχικά την οικογένειά μου για τη συνεχή στήριξή της στο πρόσωπό μου και όλους όσους συνεργάστηκα κατά καιρούς στην ομάδα μας.

Θα ήταν παράλειψη, εάν στα πρόσωπα αυτά δεν ανέφερα με μεγάλα γράμματα τον προπονητή μου Βάιο Καραγιάννη, ο οποίος με εμπιστεύτηκε, με επανέφερε με την τότε Διοίκηση, με στήριξε και με έκανε να νιώσω αναγκαίος για την ομάδα και την πόλη μου.

Όλα αυτά βέβαια, θα πρέπει να τα συνδέσω και με την αγάπη που εισέπραξα από τους απλούς φιλάθλους και τα παιδιά των Ultras, που θεωρώ ότι με τη συμπαράστασή τους μέσα και έξω από την Καρδίτσα συνέβαλαν τα μέγιστα για την επιτυχία της ομάδας μας. Και θα είναι αυτοί που και στο μέλλον θα αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο των επιτυχιών της Αναγέννησης.

Με τιμή
Σωκράτης Μπουντούρης



Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved