Ρομάνο: «Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει»

Ρομάνο: «Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει»

Τη δυσαρέσκειά του για την απουσία επίσημης αγωνιστικής δράσης εξέφρασε ο Αργεντινός άσος του Ηρακλή

Την αποστροφή του για τις αναβολές του πρωταθλήματος εξέφρασε ο Ντιέγκο Ρομάνο που φρόντισε πάντως να τονίσει πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία του στον Ηρακλή. Επίσης, στο πλαίσιο της media day του «Γηραιού» ο Αργεντινός μίλησε μεταξύ άλλων για τον Σπύρο Παπαθανασάκη, τη διαιτησία αλλά και τους φίλους των «κυανόλευκων».

«Όταν το καλοκαίρι, έπαιρνα την απόφαση να έρθω στον Ηρακλή, βρήκα την ομάδα που ήθελα και περίμενα. Μια ομάδα καλή, οργανωμένη, μια μεγάλη ομάδα, όπως την είχα μάθει τόσα χρόνια, αν και είναι διαφορετικό να την ζεις από μέσα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, γιατί αυτός ο σύλλογος είναι παράδειγμα για όλη την Ελλάδα. Δουλέψαμε πάρα πολύ καλά στην προετοιμασία και εν συνεχεία κάναμε την δουλειά μας. Σιγα-σιγά φτιάξαμε πολύ καλά αποδυτήρια, ενώ αγωνιστικά θα το δείτε και εσείς μπορούμε και παραπάνω. Είναι ακόμη νωρίς, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε όπως ξεκινήσαμε και συνεχίζουμε μέχρι τώρα» επεσήμανε αρχικά.

Σχετικά με τις αναβολές του πρωταθλήματος, τόνισε: «Σίγουρα, αυτό που συμβαίνει δεν είναι καλό για κανέναν. Είναι ντροπή να μην μπορούμε να παίξουμε. Δεν είχαμε ποτέ στο μυαλό μας κάτι τέτοιο. Νομίζαμε ότι μετά το ρεπό θα αγωνιστούμε και πάλι, αλλά τώρα…περιμένουμε. Δεν ξέρουμε γιατί δεν παίζουμε και αυτό είναι ντροπή. Δεν είμαι από εδώ και δεν καταλαβαίνω τους λόγους, αλλά μπορώ να καταλάβω ότι πολύς κόσμος, όχι μόνο οι ποδοσφαιριστές, δουλεύουν από το ποδόσφαιρο και αυτό που συμβαίνει δεν είναι καλό για κανέναν. Έστω κι έτσι πάντως, ξέρουμε ότι πρέπει να γυρίσουμε πιο δυνατοί και ελπίζω να παίξουμε αυτό το Σαββατοκύριακο, κάτι που θα είναι καλύτερο για εμάς. Κάθε μέρα κάνουμε τις προπονήσεις μας και περιμένουμε να αγωνιστούμε. Πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι έτσι ώστε μόλις μπούμε ξανά στο γήπεδο να κερδίσουμε ξανά».

Όσο για τον Σπύρο Παπαθανασάκη, σημείωσε: «Γνώρισα τον πρόεδρο από κοντά. Μιλήσαμε δυο – τρεις φορές ακόμη, έχω καταλάβει την νοοτροπία του και σαφώς πιστεύω ότι μπορεί να κάνει καλύτερα τα πράγματα, όχι μόνο στον Ηρακλή, αλλά και γενικότερα στο ποδόσφαιρο. Φυσικά η Ελλάδα έχει ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά εξαρτάται από αυτούς το πόσο θέλουν να εμπλακούν με το άθλημα».

Ερωτηθείς για τις προσπάθειές του να πάρει ελληνικό διαβατήριο, απάντησε: «Αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να εξασφαλίσω την άδεια παραμονής κι από εκεί και πέρα θα προσπαθήσω για το ελληνικό διαβατήριο. Είμαι πολύ καλά εδώ, μακάρι να μείνω για πάντα και να προσφέρω στον Ηρακλή».

Κληθείς να σχολιάσει την διαιτησία, δήλωσε: «Αγωνιζόμαστε στη Football League, που είναι μια δυνατή κατηγορία. Νομίζω ότι οι διαιτητές κάνουν λάθη, όπως κάνουμε και εμείς. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι από πίσω. Εκείνο που ζητώ είναι να μας προσέξουν πιο πολύ, γιατί είμαστε μια ομάδα που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο».

Μιλώντας για τους συμπατριώτες του Μπαρτολίνι και Περόνε, ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος να τους έχω μαζί μου. Όλοι ξέρουμε τι έχουν κάνει στην Ελλάδα και είναι και οι δύο πολύ καλοί άνθρωποι. Είναι πολύ σημαντικό αυτό, γιατί περνάμε καλά και μέσα στο γήπεδο, αλλά και έξω από αυτό. Παλεύουμε κάθε μέρα για το καλύτερο. Ξέρουμε για παράδειγμα ότι ο Περόνε είναι πολύ σημαντικός παίκτης, αλλά όπως το έκανε ο Λουκίνας όταν τον αντικατέστησε, όπως έγινε και στην δική μου περίπτωση όταν τιμωρήθηκα, το έκαναν και άλλοι παίκτες. Το καλό είναι ότι δεν εξαρτόμαστε από έναν παίκτη, αλλά από το σύνολο».

Κλείνοντας, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους οπαδούς του Ηρακλή: «Ο κόσμος μας δίνει περισσότερη ενέργεια και ξέρουμε ότι τον έχουμε μαζί μας. Τον χρειαζόμαστε παντού, για να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που πρέπει».



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved