Πουρτουλίδης: «Θέλουμε να βελτιωνόμαστε σε κάθε ματς»

Πουρτουλίδης: «Θέλουμε να βελτιωνόμαστε σε κάθε ματς»

Για την φετινή προσπάθεια του Ηρακλή, ν ανακάμψει και να κερδίσει την άνοδο, μίλησε ο Νίκος Πουρτουλίδης, στην  Metrosport. Ο ποδοσφαιριστής του Γηραίου, αναφέρθηκε στην φετινή εικόνα της ομάδας που είναι βελτιωμένη σε σχέση με πέρυσι:    

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Είναι η φετινή σεζόν η τελευταία μακριά από τη Σούπερ Λίγκα; Είναι η φετινή ομάδα αυτή που θα συνδέσει το τέλος της «μαύρης» περιόδου που αναγκαστικά έζησε ο Ηρακλής με τον –δεύτερο- εξωαγωνιστικό υποβιβασμό;

«Κάθε χρονιά αρχίζεις μ' αυτό τον στόχο. Φέτος έχουμε δημιουργήσει τις συνθήκες, έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κερδίζουμε κάθε ματς μέσα από πολλή δουλειά και ομαδικότητα. Είναι πολύ νωρίς για να πεις οτιδήποτε όμως. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε σε κάθε ματς. Αυτός είναι ο στόχος μας. Είναι αυτό θα μας φέρει… εκεί που πρέπει. Αυτή τη στιγμή κοιτάμε να βελτιωθούμε. Είναι πολλά νέα πράγματα στην ομάδα. Το καλό ξεκίνημα μας δίνει ψυχολογία. Δεν κοιτάμε μακριά».

Ο Ηρακλής του χθες, μ’ αυτόν του σήμερα έχει διαφορές.

«Δεν υπάρχει καμία σύγκριση πέρσι με φέτος. Υπάρχουν διαφορετικές συνθήκες γύρω από την ομάδα και μέσα σ' αυτή. Είναι διαφορετικό το ρόστερ. Είναι εντελώς διαφορετικά γενικά τα πράγματα. Έχει γίνει πολύ καλό ρόστερ με παιδιά που τα δίνουν όλα και αυτό πρέπει να το δείχνουμε συνέχεια. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης και η προσπάθεια είναι μεγάλη, από τον πρώτο ως τον τελευταία και στις προπονήσεις κι αυτό είναι πολύ σημαντικό, όπως σημαντικό είναι πως και το προπονητικό τιμ μας πιέζει συνέχεια για να βγάζουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

Η πορεία του Ηρακλή ως τώρα είναι εξαιρετική. Όχι μόνο ως προς τα αποτελέσματα, αλλά και βάσει απόδοσης. Στο χορτάρι. Είναι άραγε βασικός αντίπαλος του Ηρακλή ο… κακός εαυτός του;

«Ας μην τον δούμε ποτέ τον κακό εαυτό μας. Αν έρθουν τα άσχημα, είτε στη διάρκεια ενός αγώνα, είτε στη διαχείριση ενός κακού αποτελέσματος, υπάρχει εμπειρία και προσήλωση στο στόχο για να μας βάλει στο δρόμο μας. Όπως έχει γίνει το Πρωτάθλημα μετά το Δεκέμβρη θα παιχτούν πολλά. Έχω δει να αλλάζουν ομάδες και ανάλογα με κινήσεις τον Γενάρη… Σίγουρα κάποιες ομάδες ξεχωρίζουν, έχουν ρόστερ και οικονομική δύναμη να αντέξουν. Πολλά κρίνονται μετά τον πρώτο γύρο, τον Φεβρουάριο. Εμείς έχουμε σεβασμό προς όλους. Κανείς δεν θα μας χαριστεί, γιατί όλοι περιμένουν το παιχνίδι μαζί μας. Κοιτάμε να είμαστε εμείς καλά».

Για τη διακοπή είπε:

«Σίγουρα θα μας επηρεάσει. Δίνει χρόνο σε αυτούς που δεν ήταν καλά και δεν είχαν ρυθμό, αλλά εμείς δουλεύουμε καλά στις προπονήσεις για να διατηρηθούμε. Δεν κάνει καλό σε κανέναν η διακοπή. Και στο ποδόσφαιρο συνολικά και στην χιλιοταλαιπωρημένη κατηγορία αυτή. Πρέπει να βρεθεί λύση… Ο λόγος της νέας αναβολής, είναι σημαντικός, μια κατακριτέα και είναι μακριά από αυτό που πρεσβεύει το ποδόσφαιρο. Αλλά πρέπει να δουν τη γενική κατάσταση. Το δάσος κι όχι το δέντρο».



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved